Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Temat zastępczy kibice! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
konradoomoreno
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5517 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 20:08
Jak nie znasz Polskiego to lepiej nie pisz. Udowodnij jeśli masz takie info bo ja w to nie wieże, skąd mają pieniądze?? Po za tym na stadionie nie widziałem nikogo ktory był by "DOROSŁY" i naćpany, pijanych widziałem. Podobnie jest na wyjazdach, gówniarzy nie widać wielu....i na wyjazdach jest lepszy klimat niż czasami ten w Szczecinie.

Ostatnio edytowany przez: konradoomoreno, 25 lipca 2011, 21:27 [1 raz(y)]

"honor, który w każdym zdaniu traci honor, to coś jak gdyby burdel dziewic, gdyby to było możliwe" Julio Cortázar
eM
Kibic
Na forum od 7108 dni

**

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 20:34

konradoomoreno napisał:  
Jak nie znasz Polskiego to lepiej nie pisz. Udowodnij jeśli masz takie info bo ja w to nie wieże, skąd mają pieniądze?? Po za tym na stadionie nie widziałem nikogo ktory był by "DOROSŁY" i naćpany, pijanych widziałem. Podobnie jest na wyjazdach, gówniarzy nie widać wielu....i na wyjazdach jest lepszy klimat niż czasami ten w Szczecinie.

Przestań się tam pultać cioto skoro nie masz pojęcia o czym piszesz. Dla twojej wiadomość SKPS Portowcy ma podpisaną umowę z klubem wedle której podejmują się pokrywania wszelkich kar.

Tu masz swoje dowody społeczniaku:

Biuletyn informacyjny

Pierwsze lepsze "info" znalezione przez wujka google...

PS. Zaniam kogoś zaczniesz pouczać , sam podreperuj trochę znajomość języka polskiego - imbecylu.

Ostatnio edytowany przez: eM, 25 lipca 2011, 20:39 [1 raz(y)]

L.
Kibic
Na forum od 7782 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 20:47
Trzeci brat MROCZEK NA GNIAZDO !!!
hip hip hura hip hip hura !!

MW'03
Piona!
Kibic
Na forum od 7196 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 21:11

konradoomoreno napisał:  

Goń się baranie. Nikt nie będzie Ci nic udowadniał.

konradoomoreno
Kibic
Na forum od 5517 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 21:24

Piona! napisał:  

konradoomoreno napisał:  

To właśnie przez takich baranów nie ma stadionu w Szczecinie bo dla kogo ma być dla takiego bydła. Zastanówcie się co robicie!!!

EM - sam nie jesteś lepszym IMBECYLEM dowód : Zaniam????

Ostatnio edytowany przez: konradoomoreno, 25 lipca 2011, 21:29 [1 raz(y)]

"honor, który w każdym zdaniu traci honor, to coś jak gdyby burdel dziewic, gdyby to było możliwe" Julio Cortázar
Ojciec Jima
Kibic
Na forum od 5259 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 21:29

konradoomoreno napisał:  

Piona! napisał:  

konradoomoreno napisał:  

To właśnie przez takich baranów nie ma stadionu w Szczecinie bo dla kogo ma być dla takiego bydła. Zastanówcie się co robicie!!!

Każdy normalny wie, ze wszelakie kary za oprawy przejmuje SKPS, a pieniadze maja z gadzetow, biletów na sektor 11-12 i ze zbiorek etc.

TYLKO POGOŃ!
konradoomoreno
Kibic
Na forum od 5517 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 21:31

aveps napisał:  
Każdy normalny wie, ze wszelakie kary za oprawy przejmuje SKPS, a pieniadze maja z gadzetow, biletów na sektor 11-12 i ze zbiorek etc.

Widocznie nie każdy, dzięki za wyczerpującą odpowiedz.

eM
Kibic
Na forum od 7108 dni

**

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 21:33

konradoomoreno napisał:  

Nie ma za co. A teraz ciągnij się stąd. Won!

konradoomoreno
Kibic
Na forum od 5517 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 21:34

eM napisał:  
Nie ma za co. A teraz ciągnij się stąd. Won!

Nie napinaj się tak bo ci jeszcze torba pęknie

Szymen
Kibic
Na forum od 6245 dni

**

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 21:37

konradoomoreno napisał:  

aveps napisał:  

Do tego dochodzą liczne kradzieży i wyłudzenia lol

eM
Kibic
Na forum od 7108 dni

**

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 21:40

Szymen napisał:  

konradoomoreno napisał:  

aveps napisał:  

Do tego dochodzą liczne kradzieży i wyłudzenia lol

Przez takich jak Wy nie można jezdzić swingiem po Szczecinie!!! Zastanówcie się co robicie!!! Biała flaga

Ojciec Jima
Kibic
Na forum od 5259 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 21:44
I nie nazywaj ludzi którzy przygotowywuja oprawy baranami, bo wkladaja w to swoje serce, swoj czas. Wiekszosci ludziom to sie podoba, sa zadowoleni i jakos nie nazywaja 'stadionowych bandytow' baranami :D

TYLKO POGOŃ!
konradoomoreno
Kibic
Na forum od 5517 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 21:52

aveps napisał:  
I nie nazywaj ludzi którzy przygotowywuja oprawy baranami, bo wkladaja w to swoje serce, swoj czas. Wiekszosci ludziom to sie podoba, sa zadowoleni i jakos nie nazywaja 'stadionowych bandytow' baranami :D

Nic do tego nie mam, ale poczytajcie co pisze Mroczek. Ma racje był Krzystek na meczu i co usłyszał??Uszy mu zwiędły i poszedł do domu, a później nie chciał stadionu dla Szczecina, o to mi chodzi. Każdy ma pretensje do prezesów o jakieś bzdety, wiadomo każdy ma swoje za uszami ale dzięki nim jesteśmy gdzie jesteśmy i mamy co mamy. A nigdzie nikt nie robi niczego za darmo, to jest biznes.

Ojciec Jima
Kibic
Na forum od 5259 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 21:57

konradoomoreno napisał:  

aveps napisał:  

Nic do tego nie mam, ale poczytajcie co pisze Mroczek. Ma racje był Krzystek na meczu i co usłyszał??Uszy mu zwiędły i poszedł do domu, a później nie chciał stadionu dla Szczecina, o to mi chodzi. Każdy ma pretensje do prezesów o jakieś bzdety, wiadomo każdy ma swoje za uszami ale dzięki nim jesteśmy gdzie jesteśmy i mamy co mamy. A nigdzie nikt nie robi niczego za darmo, to jest biznes.

Obejrzyj ponownie 'spot' wyborczy Krzystka z poprzedniej kadencji, cytuje z pamieci "Kielce zapłaciły 60 mln, my zrobimy to taniej' a teraz jakoś kasy nie ma.
Nie powiesz mi ze w Poznaniu, Warszawie, Gdańsku itp. nie ma przekleństw na inne kluby bądź na cokolwiek innego a stadion jakos maja/ buduja. Wiec nie mow ze przez zachowanie kibicow nie buduje stadionu

TYLKO POGOŃ!
eM
Kibic
Na forum od 7108 dni

**

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 21:58
Dobrze że w Poznaniu , Gdańsku , Warszawie , Krakowie , Kielcach , Gliwicach , Lubinie i w kilku innych miastach Polski nie używają wulgaryzmów. Tam jest "prawdziwy melanż dorosłych facetów". Żadnych chamskich przyśpiewek , pełna kulturka niczym w teatrze,żadnych kiboli , zamiast tego panowie w garniakach , kobiety w strojach balowych.I proszę , im budują stadiony , a nam nie...

Ja pierdolę... jakim to trzeba być debilem aby wierzyć w te farmazony Mroczka to ja nie wiem eek?

konradomoreno ładnie masz najebane we łbie lol

hahaha

F48
Kibic
Na forum od 8281 dni

**

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 21:59

konradoomoreno napisał:  
Ma racje był Krzystek na meczu i co usłyszał??Uszy mu zwiędły i poszedł do domu, a później nie chciał stadionu dla Szczecina, o to mi chodzi.

poważnie to piszesz? jeszcze jakieś rewelacje? brak swingów w dniu meczu , brak stadionu a to wszystko przez tych wrednych kiboli :(

W Jedności Siła...
konradoomoreno
Kibic
Na forum od 5517 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 22:08

eM napisał:  
Dobrze że w Poznaniu , Gdańsku , Warszawie , Krakowie , Kielcach , Gliwicach , Lubinie i w kilku innych miastach Polski nie używają wulgaryzmów. Tam jest "prawdziwy melanż dorosłych facetów". Żadnych chamskich przyśpiewek , pełna kulturka niczym w teatrze,żadnych kiboli , zamiast tego panowie w garniakach , kobiety w strojach balowych.I proszę , im budują stadiony , a nam nie...

Ja pierdolę... jakim to trzeba być debilem aby wierzyć w te farmazony Mroczka to ja nie wiem eek?

hahaha

Widzisz jesteś kurwa tak tępy że nie rozumiesz, Mroczkowi chodzi o to BARANIE że takim zachowaniem rzucamy sobie kłody pod nogi. Krzystek nie chce stadionu i go nie zbuduje. A przez takie zachowanie podsuwamy mu pierwszy powód który wykorzysta w rozmowie o stadionie, nieważne kto by to nie był. Po za tym kibice to nie powód, ale sami robimy że tak własnie jest. Po za tym stadiony w innych miastach budowano z myślą o EURO 2012.

Ostatnio edytowany przez: konradoomoreno, 25 lipca 2011, 22:17 [1 raz(y)]

Jaro07
Kibic
Na forum od 5755 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 22:18

konradoomoreno napisał:  
[Po za tym stadiony w innych miastach budowano z myślą o EURO 2012.

Tak szczególnie w Kielcach, Warszawie(Legii), Krakowie, Gdyni...

Obrazek jpg wstawiony na forum
konradoomoreno
Kibic
Na forum od 5517 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 22:21
Masz racje ale, ci napisałem wyżej co sądzę o taktyce Krzystka. I tak piszą we wcześniejszych postach, POLICJA dostała nakaz z góry i będą kasować a MY IM DAJEMY POWODY.

Szymen
Kibic
Na forum od 6245 dni

**

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 22:22

konradoomoreno napisał:  

eM napisał:  

hahaha

Widzisz jesteś kurwa tak tępy że nie rozumiesz, Mroczkowi chodzi o to BARANIE że takim zachowaniem rzucamy sobie kłody pod nogi. Krzystek nie chce stadionu i go nie zbuduje. A przez takie zachowanie podsuwamy mu pierwszy powód który wykorzysta w rozmowie o stadionie, nieważne kto by to nie był. Po za tym kibice to nie powód, ale sami robimy że tak własnie jest. Po za tym stadiony w innych miastach budowano z myślą o EURO 2012.

Szczególnie w Kielcach i Lubinie myślą o ełro, nie wspominając miasteczek gdzie buduje się nowoczesne stadiony na 3-4 tys ludzi. Po za tym czego el presidento oczekiwał? Że po niespełnionych obietnicach dostanie buziaka w sygnet? W ogóle co to za rozmowa?! Jesteś z nowej ekipy od merkietingu czy z zarządu Krzystka?

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005