Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 20:08
Jak nie znasz Polskiego to lepiej nie pisz. Udowodnij jeśli masz takie info bo ja w to nie wieże, skąd mają pieniądze?? Po za tym na stadionie nie widziałem nikogo ktory był by "DOROSŁY" i naćpany, pijanych widziałem. Podobnie jest na wyjazdach, gówniarzy nie widać wielu....i na wyjazdach jest lepszy klimat niż czasami ten w Szczecinie.
Ostatnio edytowany przez: konradoomoreno, 25 lipca 2011, 21:27 [1 raz(y)]
"honor, który w każdym zdaniu traci honor, to coś jak gdyby burdel dziewic, gdyby to było możliwe" Julio Cortázar
Przestań się tam pultać cioto skoro nie masz pojęcia o czym piszesz. Dla twojej wiadomość SKPS Portowcy ma podpisaną umowę z klubem wedle której podejmują się pokrywania wszelkich kar.
Jak nie znasz Polskiego to lepiej nie pisz. Udowodnij jeśli masz takie info bo ja w to nie wieże, skąd mają pieniądze?? Po za tym na stadionie nie widziałem nikogo ktory był by "DOROSŁY" i naćpany, pijanych widziałem. Podobnie jest na wyjazdach, gówniarzy nie widać wielu....i na wyjazdach jest lepszy klimat niż czasami ten w Szczecinie.
Goń się baranie. Nikt nie będzie Ci nic udowadniał.
To właśnie przez takich baranów nie ma stadionu w Szczecinie bo dla kogo ma być dla takiego bydła. Zastanówcie się co robicie!!!
Każdy normalny wie, ze wszelakie kary za oprawy przejmuje SKPS, a pieniadze maja z gadzetow, biletów na sektor 11-12 i ze zbiorek etc.
Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 21:44
I nie nazywaj ludzi którzy przygotowywuja oprawy baranami, bo wkladaja w to swoje serce, swoj czas. Wiekszosci ludziom to sie podoba, sa zadowoleni i jakos nie nazywaja 'stadionowych bandytow' baranami
I nie nazywaj ludzi którzy przygotowywuja oprawy baranami, bo wkladaja w to swoje serce, swoj czas. Wiekszosci ludziom to sie podoba, sa zadowoleni i jakos nie nazywaja 'stadionowych bandytow' baranami
Nic do tego nie mam, ale poczytajcie co pisze Mroczek. Ma racje był Krzystek na meczu i co usłyszał??Uszy mu zwiędły i poszedł do domu, a później nie chciał stadionu dla Szczecina, o to mi chodzi. Każdy ma pretensje do prezesów o jakieś bzdety, wiadomo każdy ma swoje za uszami ale dzięki nim jesteśmy gdzie jesteśmy i mamy co mamy. A nigdzie nikt nie robi niczego za darmo, to jest biznes.
"honor, który w każdym zdaniu traci honor, to coś jak gdyby burdel dziewic, gdyby to było możliwe" Julio Cortázar
Nic do tego nie mam, ale poczytajcie co pisze Mroczek. Ma racje był Krzystek na meczu i co usłyszał??Uszy mu zwiędły i poszedł do domu, a później nie chciał stadionu dla Szczecina, o to mi chodzi. Każdy ma pretensje do prezesów o jakieś bzdety, wiadomo każdy ma swoje za uszami ale dzięki nim jesteśmy gdzie jesteśmy i mamy co mamy. A nigdzie nikt nie robi niczego za darmo, to jest biznes.
Obejrzyj ponownie 'spot' wyborczy Krzystka z poprzedniej kadencji, cytuje z pamieci "Kielce zapłaciły 60 mln, my zrobimy to taniej' a teraz jakoś kasy nie ma.
Nie powiesz mi ze w Poznaniu, Warszawie, Gdańsku itp. nie ma przekleństw na inne kluby bądź na cokolwiek innego a stadion jakos maja/ buduja. Wiec nie mow ze przez zachowanie kibicow nie buduje stadionu
Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 21:58
Dobrze że w Poznaniu , Gdańsku , Warszawie , Krakowie , Kielcach , Gliwicach , Lubinie i w kilku innych miastach Polski nie używają wulgaryzmów. Tam jest "prawdziwy melanż dorosłych facetów". Żadnych chamskich przyśpiewek , pełna kulturka niczym w teatrze,żadnych kiboli , zamiast tego panowie w garniakach , kobiety w strojach balowych.I proszę , im budują stadiony , a nam nie...
Ja pierdolę... jakim to trzeba być debilem aby wierzyć w te farmazony Mroczka to ja nie wiem
Dobrze że w Poznaniu , Gdańsku , Warszawie , Krakowie , Kielcach , Gliwicach , Lubinie i w kilku innych miastach Polski nie używają wulgaryzmów. Tam jest "prawdziwy melanż dorosłych facetów". Żadnych chamskich przyśpiewek , pełna kulturka niczym w teatrze,żadnych kiboli , zamiast tego panowie w garniakach , kobiety w strojach balowych.I proszę , im budują stadiony , a nam nie...
Ja pierdolę... jakim to trzeba być debilem aby wierzyć w te farmazony Mroczka to ja nie wiem
konradomoreno ładnie masz najebane we łbie
hahaha
Widzisz jesteś kurwa tak tępy że nie rozumiesz, Mroczkowi chodzi o to BARANIE że takim zachowaniem rzucamy sobie kłody pod nogi. Krzystek nie chce stadionu i go nie zbuduje. A przez takie zachowanie podsuwamy mu pierwszy powód który wykorzysta w rozmowie o stadionie, nieważne kto by to nie był. Po za tym kibice to nie powód, ale sami robimy że tak własnie jest. Po za tym stadiony w innych miastach budowano z myślą o EURO 2012.
Ostatnio edytowany przez: konradoomoreno, 25 lipca 2011, 22:17 [1 raz(y)]
Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 22:21
Masz racje ale, ci napisałem wyżej co sądzę o taktyce Krzystka. I tak piszą we wcześniejszych postach, POLICJA dostała nakaz z góry i będą kasować a MY IM DAJEMY POWODY.
konradomoreno ładnie masz najebane we łbie
hahaha
Widzisz jesteś kurwa tak tępy że nie rozumiesz, Mroczkowi chodzi o to BARANIE że takim zachowaniem rzucamy sobie kłody pod nogi. Krzystek nie chce stadionu i go nie zbuduje. A przez takie zachowanie podsuwamy mu pierwszy powód który wykorzysta w rozmowie o stadionie, nieważne kto by to nie był. Po za tym kibice to nie powód, ale sami robimy że tak własnie jest. Po za tym stadiony w innych miastach budowano z myślą o EURO 2012.
Szczególnie w Kielcach i Lubinie myślą o ełro, nie wspominając miasteczek gdzie buduje się nowoczesne stadiony na 3-4 tys ludzi. Po za tym czego el presidento oczekiwał? Że po niespełnionych obietnicach dostanie buziaka w sygnet? W ogóle co to za rozmowa?! Jesteś z nowej ekipy od merkietingu czy z zarządu Krzystka?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.