Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 19/05/2010 21:06
U mnie dzisiaj przyszło na urząd trochę biletów wysyłanych listami wartościowymi.
Czy polecone też doszły to nie wiem, nie sprawdzałem. Do piątku powinny dojść.
Jakby ktoś nie miał do piątku to lepiej iść w piątek wieczór na urząd pocztowy i pytać się czy coś jest bo czasami biorą do pracy na listonosza różnych przypadkowych ludzi z agencji tymczasowych, a tacy potrafią niezłą lipę odwalać (nie zostawiać awiz).
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 19/05/2010 21:41
Nigdzie nie zostało napisane, że przy wejściu należy okazać dowód tożsamości. Jeśli wiesz jak kolega się nazywa i jaki ma Pesel to wg mnie problemu mieć nie będziesz, bo podasz jego dane, jeśli oczywiście będzie na bramkach lista wyjazdowa. Jeśli takiej listy nie będzie to wystarczy sam bilet.
jeśli odkupiłem bilet od kolegi należy to gdzieś zgłosić? zmienić dane, czy wystarczy miec przy sobie dokument?
No ja mam ten sam problem..
Przecież bilety nie są imienne...
liczę na konkretniejszą odpowiedź.
ludziska podawaliście pesel po to by sprawdzić czy ktoś nie ma zakazu stadionowego. natomiast nie wypisując imienia i nazwiska na bilecie nie są w stanie tego sprawdzić.nie spotkałem się z praktyką ani z zapisem prawnym tego że należy tego typu sprawę zgłosić. po prostu zadaj sobie pytanie czy warto tracić czas i biegać szukać kto chciałby od Ciebie info że kupiłeś bilet od kolegi...
jeśli odkupiłem bilet od kolegi należy to gdzieś zgłosić? zmienić dane, czy wystarczy miec przy sobie dokument?
No ja mam ten sam problem..
Przecież bilety nie są imienne...
liczę na konkretniejszą odpowiedź.
ludziska podawaliście pesel po to by sprawdzić czy ktoś nie ma zakazu stadionowego. natomiast nie wypisując imienia i nazwiska na bilecie nie są w stanie tego sprawdzić.nie spotkałem się z praktyką ani z zapisem prawnym tego że należy tego typu sprawę zgłosić. po prostu zadaj sobie pytanie czy warto tracić czas i biegać szukać kto chciałby od Ciebie info że kupiłeś bilet od kolegi...
Myślę że teamt zostal wyczerpany - ogarnijcie się!
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 19/05/2010 22:24
zdaniem moim feta po zdobyciu pucharu powinna odbyć sie gdzieś na Wałach albo Jasnych B. więcej ludzi miałoby bliżej itp. itd.
jakiś ''sklep'' będzie organizowany w specu ?!?!?! chodzi o picie jakieś gł. bo pewnie JP nie będa chciały wypuścić kogokolwiek.
PS. nie czytałem forum od kilku dni i nie chce mi się czytać z każdego tematu po 10stron wstecz tak wiec jak ktoś znajdzie się kumaty z textem ''poczytaj forum'' to wybacz
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
jakiś ''sklep'' będzie organizowany w specu ?!?!?! chodzi o picie jakieś gł. bo pewnie JP nie będa chciały wypuścić kogokolwiek.
PS. nie czytałem forum od kilku dni i nie chce mi się czytać z każdego tematu po 10stron wstecz tak wiec jak ktoś znajdzie się kumaty z textem ''poczytaj forum'' to wybacz
Nie było wcześniej pisane Jakiś sklep powinien się znaleźć.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.