czyli jakto ma być? ktoś moze coś powiedzieć? w przerwie meczu ktoś od nas będzie na zmiane strzelać z kibicami zawiszy? dobrze zrozumialem? a co jak wygra ktoś z bydgoszczy, dostanie szalik Pogoni hmm hmmm hmmmmmm
i zagra 27.08 w Kołobrzegu z Arką Gdynia natomiast Dąb zagra w Dębnie tego samego dnia z Lechią Gdańsk, oj coś czuje, że niebiescy będą ostro sapać do obu spotkań...
Nowe stroje są bardzo ładne. Barwami oczywiście nawiązują do naszej wieloletnie tradycji. Wykonała je dla nas firma „Zina”. Nowe stroje będą bardziej „ortowe” niż nasze poprzednie komplety. Mam ogromną nadzieję, że przypadną do gustu kibicom Pogoni. – mówił na konferencji prasowej wiceprezes Pogoni Szczecin S.A. – Grzegorz Smolny.
Co to znaczy bardziej PORTOWE ??
Ostatnio edytowany przez: E., 14 sierpnia 2008, 18:06 [1 raz(y)]
Nowe stroje są bardzo ładne. Barwami oczywiście nawiązują do naszej wieloletnie tradycji. Wykonała je dla nas firma „Zina”. Nowe stroje będą bardziej „ortowe” niż nasze poprzednie komplety. Mam ogromną nadzieję, że przypadną do gustu kibicom Pogoni. – mówił na konferencji prasowej wiceprezes Pogoni Szczecin S.A. – Grzegorz Smolny.
Oj nie czepiaj się słówek. Na konferncjach bywa więcej takich złotych myśli. Wiadomo, że chodziło o stroje nawiązujące do barw Portowców...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Jest cudzysłów, więc wydaje mi sie że z tej perełki nie ma co robić problemu
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 15/08/2008 11:44
hmm hmmm, nie to zebym marudzil, ale tak patrze na ta chujnie za oknem i nie napawa mnie to zbytnim optymizmem, jutro ma być jeszcze gorsza pogoda niz dzisiaj. pewnie czesc "wiernych" zrezygnuje z meczu, bo przeciez z cukru są i niestet moze nie być nas zbyt wielu....
btw. mam nadzieje tylko ze jakość w piekle będzie porządna i nie damy sie zagłuszyć! musimy naprawde spiąć dupska! tu juz nie ma miejsca na dalsze rozgrzebywanie gowna, czas sie naprawde ogarnąć.....
hmm hmmm, nie to zebym marudzil, ale tak patrze na ta chujnie za oknem i nie napawa mnie to zbytnim optymizmem, jutro ma być jeszcze gorsza pogoda niz dzisiaj. pewnie czesc "wiernych" zrezygnuje z meczu, bo przeciez z cukru są i niestet moze nie być nas zbyt wielu....
btw. mam nadzieje tylko ze jakość w piekle będzie porządna i nie damy sie zagłuszyć! musimy naprawde spiąć dupska! tu juz nie ma miejsca na dalsze rozgrzebywanie gowna, czas sie naprawde ogarnąć.....
pzdr!
Jutro 18 stopni , bez deszczu przez cały dzień . Info ze zródła pewnego w 90% ( jako że pogoda bywa nieprzywidywalna jak kobieta )
Co do pana powyżej to : POGOŃ - LEGIA , bez Zagłębia ...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.