Ps. UWAGA UWAGA, Ci, którzy nie życzą sobie vlep Zagłębia i Olimpii proszeni są o wpisanie w tytule przelewu, obok nicka i ilości kompletów POGOŃ, a wyżej wymienione vlepy nie zostaną wysłane.
Jest też opcja odbioru osobistego w Szczecinie pod koniec czerwca, jeśli ktoś woli nabyć nie przez neta to proszę o maila na adres [email protected], w tytule maila napisać vlepy, w treści ilość kompletów, nick z forum oraz którą wersje vlep, pieniądze proszę przelewać na nr konta podany poniżej(w tytule przelewu, nick, ilość kompletów oraz która wersja)
52 1140 2004 0000 3902 5045 4732
Odp: Vlepki Pogoni - 15/06/2010 13:21
Wrzucam fotki pierwszej serii naszch vlepek FC Berlin. Cena 5 zlotych za komplet (35 sztuk, po 5 z kazdego wzoru). Kasa idzie na dzialania wlasne (propaganda w Berlinie, wyjazdy, stronka internetowa www.pogonszczecin.de, itd.)
Juz niewiele pozostalo!
Nie każdy w tej grupie jest pro Sosnowiec, są też jednostki pro szczecińskie i właśnie na ich prośbę wrzuciłem,zresztą gdyby to była grupa tylko pro sosnowiecka, to raczej naszej vlepy by nie było.
Odp: Vlepki Pogoni - 17/06/2010 13:47
vlepki nie są w arkuszu tylko 3 vlepki oddzielnie 8x8.
Dla każdego kolekcjonera powinno starczyć...aukcje będą chyba od niedzieli albo poniedziałku o czym informacja na pewno będzie tu.
M. oczywiście odłożę, a P. zanim się u mnie pojawisz kolejny raz to chyba .... wypuścimy 6 serię żartowałem
ja tez licze na to ze sie zalapie na Golęcino i Berlin
dzisiaj wieziemy dary dla powodzian do magazynu. Po rozladowaniu podjedziemy na Karlowicza (przed wjazd na stadion), mysle ze to bedzie godz. 17-18. Vlepki Berlina beda jeszcze dostepne
Ostatnio edytowany przez: Q., 18 czerwca 2010, 08:01 [2 raz(y)]
Odp: Vlepki Pogoni - 22/06/2010 08:45
Ogromne zainteresowanie i w 4 godziny vlepki znikły. Poniżej kolejny link do aukcji .... jest to ostatni link do aukcji więc radzę się spieszyć
Odp: Vlepki Pogoni - 28/06/2010 09:20
PS PO ANALIZIE KOSZTÓW POPRAWIAMY CENE NA 5 ZŁ ZA 3 ARK CZYLI 27 SZT VLEP
okres wakacyjny w pełni więc trzeba sie pokazać inaczej . fc zdr wydało właśnie vlepy
wymiary 8x8 , jak ktoś zainteresowany gg w profilu no i poczta pantoflowa
wielkie dzięki dla M z FzG
Ostatnio edytowany przez: mikos, 28 czerwca 2010, 10:19 [3 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.