Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Arka Gdynia - Pogoń 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
bo(L)ek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7688 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 21:30
O fuck !!! oprawa jak na wyjazd ..naprawde klasyk . Nic tylko żałowac ze matura przeszkodziła w wyjezdzie;/

Ko nie pije,ten kapuje
L.
Kibic
Na forum od 7912 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 21:37
HL jak bedziesz miec czas, mogl bys podbic na gg? z gory dzieki

MW'03
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8830 dni

**

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 21:38

bo(L)ek napisał:  
O fuck !!! oprawa jak na wyjazd ..naprawde klasyk . Nic tylko żałowac ze matura przeszkodziła w wyjezdzie;/

a od kiedy matura jest kurwa w sobote ??? i nie pierdol, ze caly dzien sie uczyles ...

Hold skladam temu miastu...
SISMIC
Kibic
Na forum od 7586 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 21:53

[aDriAn napisał:  
]
  bo(L)ek napisał:  

a od kiedy matura jest kurwa w sobote ??? i nie pierdol, ze caly dzien sie uczyles ...

A właśnie, że jest..

Szczecińska albo żadna!
bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7688 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 21:56
a od kiedy nie jest ??? zorientuj sie zanim powiesz

Ko nie pije,ten kapuje
Helmut
Moderator*
Na forum od 8157 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 22:00
może i wyjazd był nudny, zapewne za sprawa braku alkoholu, ale dzieki temu w pociagu byl spokoj, nie bylo niepotrzebnych spiec, a w samym pociagu po zakonczeniu podrozy nie brakowalo nawet jednej popielniczki - i to jest ewenement.

Jednoczesnie na nastepne pociagi nikt juz kasy z wlasnej kieszeni nie wylozy - albo w okreslonym terminie bedzier zapisana wystarczajaca ilosc osob, albo beda odwolywane.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7853 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 22:25
Chodz liczba mała była MW nadgoniło to oprawą a kibice dopingiem . Bravo da wszystkich obecnych !

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
kamyk
Kibic
Na forum od 8348 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 22:36
Wielkie podziekowania naleza sie Organizatorom za zaaaajebista oprawe. Fanom Areczki kopary do podlogi opadly. Tak poza tym to mile momenty jak; po meczu - Olo, śmieszne - Siwy, i mniej - ogrzewanie w pociagu w drodze powrotnej dopiero od Stargardu :).

Pozdro dla tych co byli:)

U-96
Kibic
Na forum od 8460 dni

**

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 23:26
wkoncu odespalem :
nasza liczba nie rewelacyjna aczkolwiek solidna, doping w miare dobry (momenty gorsze jak i lepsze aczkolwiek bez super rewelacji) natomiast oprawa bardzo dobra - brawo MW.

pozdro dla towarzyszy drogi - Elo,Shivan,Bosmaniak & reszta ;)

Szlugi, wóda, gołe baby !
Bratan
Kibic
Na forum od 7141 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 23:37
Można wiedzieć co pisze na tej sektorówce..??oo na arce płot jeszcze wiekszy zrobili hahaha .A co do oprawy to nawet oglądając zdiecia szczena opada...

Michu1331
Kibic
Na forum od 7140 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 23:49

Bratan napisał:  
Można wiedzieć co pisze na tej sektorówce..??oo na arce płot jeszcze wiekszy zrobili hahaha .A co do oprawy to nawet oglądając zdiecia szczena opada...

Portowcy

Szczecin moim miastem | POGOŃ MOIM ŻYCIEM
Daro81
Kibic
Na forum od 8047 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 08/05/2006 01:02
Wyjazd na +, dobra oprawa, niezly doping- szczegolnie w koncowce. Gra kopaczy taka sobie- malo dobrych okazji, w 2 polowie tylko obrona ale trudno sie dziwic, grunt ze dowiezli 0:0. Tylko troche pizgalo po kamionce ale to szczegol;)

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8155 dni

**

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 08/05/2006 07:45

Bratan napisał:  

Co ma byc...poprostu Portowcy

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Żyleta
Kibic
Na forum od 8017 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 08/05/2006 10:03

Bart1987 napisał:  

Pszczółek napisał:  
Jak dla mnie to wyjazd bez historii, poprostu sie odbyl,

Zgadzam sie w 100% ale ciezko zeby bylo inaczej skoro cala wycieczka byla ciagle na oku psiarni (jak to juz w specjalach bywa). Jednak, mimo tego ze ciagle nie lubie jezdzic specjalnymi pociagami, w sumie bardzo dobrze ze pociag zostal zorganizowany bo bez tego do Gdyni pewnie wybraloby sie o wiele mniej osob.

W drugiej lidze też jechaliśmy pod okiem psiarni a atmosfera była kapitalna, niestety w sobotniej drodze do gdyni musiały nam wystarczyć jedynie wspomnienia z tamtego wyjazdu

Ostatnio edytowany przez: Żyleta, 8 maja 2006, 10:37 [2 raz(y)]

Bo jest paru ludzi... Piraci
Shivan
Kibic
Na forum od 8420 dni

**

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 08/05/2006 11:19
niech za komentarz wystarcza wypowiedzi Arkowcow i nie tylko ;)

"jako postronny obserwator meczu Arka-Pogon przyznam ze Pogon zaprezentowala sie duzo lepiej niz Arka, czesto lepiej slyszalna , Arka czeste przestoje co wykorzystywala Pogon"

"jesli chodzi o kibiców Pogoni pokazali sie o wiele lepiej od nas karny ewidętny..."

"...no Pogon ok wypadła!"

"Trzeba przyznac ze Pogon zaprezentowala sie w Gdyni wiecej niz przyzwoicie. Male flagi,sektorowka,szarfy,las duzych flag w asyscie ok.10 rac. NO i niezly doping caly mecz."

powyciagane z kibice.net ;)

Podziekowania MW za organizacje i oprawy. Doping niezly, choc powinno byc caly czas, tak jak w koncowce :).
Niepotrzebne spiewy "2 liga, 2 liga" Raz nikt nie wie ile tych druzyn spada, bo PZPN jak zwykle cos spieprzylo (a moze zrobili to celowo ;)), po drugie nikomu nie powinno sie zyczyc spadku.
Ogolnie pozytywny wyjazd, pozdro dla kompanow :D.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
tarpan
Kibic
Na forum od 7853 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 08/05/2006 14:01
No i co mam napisać :).....
Wysłałem zdięcia do redakcji więc jak się postarają chłopaki to sami zobaczycie ;)

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Buko
Kibic
Na forum od 7073 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 08/05/2006 14:26
moze ktos ma jakies filmiki z meczu ?

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8155 dni

**

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 08/05/2006 14:59

tarpan napisał:  
Wysłałem zdięcia do redakcji więc jak się postarają chłopaki to sami zobaczycie ;)

Wyslij mi wszystkie zdjecia na priva...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
tarpan
Kibic
Na forum od 7853 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 08/05/2006 15:21

Pszczółek napisał:  

tarpan napisał:  

Pszczółek zgram ci zdięcia na płytke wraz z filmikami wiesz jak jest z pocztą :) a pozatym przez poczte długo to trwa a ja mam wiosenego lenia :D

thedevil2

tarpan
Kibic
Na forum od 7853 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 08/05/2006 15:23

Pszczółek napisał:  

tarpan napisał:  

Chłopie mam wiosenego lenia ;) zgram na płyte wraz z filmikami i na Lechu się zgadamy ;)

thedevil2

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758215452 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005