Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Lech - Pogoń 3:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Sadu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8198 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 22:43
Bigbluee dostales bana na waszej stronce, teraz sie do nas przeniosles? ;)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
sledz
Kibic
Na forum od 7631 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 23:02

YaReK napisał:  
"jebać leszczy" (nrm)

Mam tutaj dla was mają niespodziewajke hihi ci co byli przy Jasiu sobie powspominają, a ci którzy nie byli sobie usłyszą jak się 2 wagony bawiły w drodze powrotniej hihi z tym ze jak cos to podgłośnić bo jest cicho nagrane! Miłego słuchania

Thx Yarek, przezajebiste to, miło znowu posłuchać :-) Jaśko nie wysiadł w Stargardzie, tylko ekipa ze Stargardu go pożegnała przy wysiadaniu.
Pozdro dla wesołego Jaśkowego przedziału.

Na dobre i na złe
MKS Pogoń Szczecin na zawsze
crls
Kibic
Na forum od 7594 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 23:20

sledz napisał:  

YaReK napisał:  
"jebać leszczy" (nrm)

Mam tutaj dla was mają niespodziewajke hihi ci co byli przy Jasiu sobie powspominają, a ci którzy nie byli sobie usłyszą jak się 2 wagony bawiły w drodze powrotniej hihi z tym ze jak cos to podgłośnić bo jest cicho nagrane! Miłego słuchania

Thx Yarek, przezajebiste to, miło znowu posłuchać :-) Jaśko nie wysiadł w Stargardzie, tylko ekipa ze Stargardu go pożegnała przy wysiadaniu.
Pozdro dla wesołego Jaśkowego przedziału.

tylko szkoda ze nie ma tam glownego przeboju: "opierdol bulke siala la la la la" :D moze ktos ma? to niech wrzuci. milo sobie powspominac...

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Bigbluee
Kibic
Na forum od 7375 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 23:27
nie przenioslem sie do was tylko pierwszy raz od prawie 2 lat Pogoń grała w Poznaniu ;) wiec wczesniej nie bylo o czym pisac ;) Ja pisze na wileu forach klubowych :) Poza tym pisac można wiele a na stadionie i tak każdy zrobi co zechce. A teksty typu: chcesz zgody? po coś tu przylazł pisać? są jakies dziwne bo odbieracie to co pisze tak jakbym przyszedł cos zyskać. LOL Troche błedne wnioski. A bana dostałem za krytyke biednego "kotła" oraz za wskazanie że nalezy zrobić badania marketingowe w Lechu aby poznać mentalnośc kibiców. Wyśmiali mnie i dali bana. A za tydzień na następnym meczu, na większości sektorów przeprowadzono... ankiete określoną tytułem "Badanie marketingowe" wykonene przez studentów Akademii Ekonomicznej :) Bana jednak nie zdjeli. Dlatego przestałem się udzialać u nas na forum przez co więcej pisze na innych forach :] To tak w ramach wyjaśnień

Szanuję wszytskich oprócz "kamieniarzy" z Legii
vladzio
Kibic
Na forum od 7540 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 23:35

BarcisH napisał:  

vladzio napisał:  
(wszyscy sie jakos bali kolo policji siedziec :D )

bali? kto by chcial koło gówna siedzieć... ? przypomniała mi sie mała przepychanka w przedziale "Organizacji" :) pozdro i dzieki tym co wtedy pomogli i duze piwo dla ziomka ktory uratował moje okulary :) CHWDP

ja nie wiem co ty chcesz od tych pieknych pan w mundurkach ;) jedyny psiak co mnie i nie tylko "zdenerwowal" byl grubasek ktory stal w przejsciu i .... byl przeciag ;)

3...2...1... a melanz trwaaaa.... ;)

Obrazek gif wstawiony na forum
Obrazek png wstawiony na forum
Obrazek gif wstawiony na forum
pir3_kks
Kibic
Na forum od 7401 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 23:37

Cytat:  
idz sie leczyć Z jedym sie tylko zgodze. Jestem zniesmaczony, jak i 1/4 kibiców, że musieliśmy wysłuchiwac takich idiotów bluzgających na Pogoń. Teraz powiedz otwarcie. Co ta Pogon Ci takiego zrobiła cfaniaczku że tak na nią jediesz? Ja niczego nie pucuje kretynie Pisze jak jest. A dzięki takim napinaczom jak ty są te wszystkie bluzgi i burdel bo Ciebie nie interesuje Lech tylko jazda na przeciwnika i jakies fotki z przebieżki po murawie. A szalikiem to się już wymieniłem z wieloma kibicamy. A Tobie honor zasłania oczy i nie pozwala się wymienić? Własnie o takich pseudo jak Ty trzeba się pozbyć ze stadionu

Leczyć się nie musze, 1/4 kibiców piszesz? Wydaje mi się że "Pogón Śledzie" niosło się po całym stadionie, ale dobra niech Ci będzie. Co Pogoń mi zrobiła to zostawie dla siebie bo i tak pewnie byś tego nie zrozumiał. Następnie, piszesz ze nie interesuje mnie Lech tak ? Jestem pewny że Lech dla mnie znaczy dużo więcej niż dla Ciebie. Ciekawy jestem czy ruszasz swoją zacną dupe co tydzień w Polskę za Kolajorzem. Pewnie we Wronkach byłes, czy też nie ? Teraz najlepsze. Honor mi zasłania oczy? :) Wiesz jakoś nigdy nie marzyłem o szaliku Portowców czy innej wrogiej Lechowi drużyny. Moje barwy to niebiesko-białe z nich jestem dumny i ich bronie.
Lepiej już nic tutaj nie pisz bo się robi lekka szydera z Twojej skromnej osóbki i nie wrzucaj mi przez internet bo w ten sposób robisz się jeszcze bardziej smieszny niż jesteś zniesmaczony Pikniku Poznańskiego Lecha. :)

Pozdrawiam

Lech Poznań!
mks goral
Kibic
Na forum od 7560 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 23:45
Ehh, coraz bardziej mnie wkurza, jak w meczu u siebie słyszę co chwilę doping przeciwnej ekipy...
Wczoraj Pogoń słyszałem zdecydowanie za często. Nasza chwila milczenia i od razu słyszę głośny, niosący się po stadionie śpiew gości. Za wiele jest przestojów w naszym dopingu..."

Gwoli ścisłości, jest to cytat trochę okrojony. Autorowi chodzi o usytuowanie sektora dla przyjezdnych. Nic w tym tekście nie dotyczy naszego dopingu bezpośrednio.

Ziomall
Kibic
Na forum od 7990 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 23:50
Kogo moje oczy widza:D pir3_kks :D
Widze mala netowa wojna wsrod kibicow Lecha:P

Newcastle Upon Tyne FC Pogon Szczecin
mks goral
Kibic
Na forum od 7560 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 29/04/2005 00:05

Ziomall napisał:  
Kogo moje oczy widza:D pir3_kks :D
Widze mala netowa wojna wsrod kibicow Lecha:P

Na dodatek oni tez mają problem z Wronkami.

sweterek
Kibic
Na forum od 7389 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 29/04/2005 00:24
okej ziomuś ... przystaje na to ...

skarbnik
Kibic
Na forum od 8259 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 29/04/2005 07:21

nrm napisał:  

A na jakim sektorze Ty byles? Incognito? No, powiedz, bo jestem ciekaw jak ten szal skroiliscie...
Bo uwaga, uwaga. Zadna typiara kielbach nie sprzedawala, tym bardziej w barwach a zeby juz zdjac jakis szal musialbys sie nie zle namachac, obstawiamy?
Prowokator
13latek z fantazjami
Idiota
?? ;)

Obrazek jpg wstawiony na forum
sweterek
Kibic
Na forum od 7389 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 29/04/2005 09:33

Skarbnik napisał:  

nrm napisał:  

A na jakim sektorze Ty byles? Incognito? No, powiedz, bo jestem ciekaw jak ten szal skroiliscie...
Bo uwaga, uwaga. Zadna typiara kielbach nie sprzedawala, tym bardziej w barwach a zeby juz zdjac jakis szal musialbys sie nie zle namachac, obstawiamy?
Prowokator
13latek z fantazjami
Idiota
?? ;)

no to napisze poraz x, iz to nie ja zrobilem tylko moj kolezka ... bylem tam gdzie wszyscy od nas, typiara sprzedawala w szalu ... ewentualnie moglo mi sie to przysnic ...

Paulinus
Kibic
Na forum od 8345 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 29/04/2005 10:03

Skarbnik napisał:  

nrm napisał:  

Prowokator
13latek z fantazjami
Idiota
?? ;)

Oj wiesz taka "kozacka akcja",to jak się nie "pochwalić."...;););) Swoją drogą fantazja to czasem dobra rzecz;););)

"CSWD" i to się nie zmieni....
ZDR
Kibic
Na forum od 8198 dni

**

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 29/04/2005 10:24

paulinus napisał:  

Skarbnik napisał:  

nrm napisał:  

Prowokator
13latek z fantazjami
Idiota
?? ;)

Oj wiesz taka "kozacka akcja",to jak się nie "pochwalić."...;););) Swoją drogą fantazja to czasem dobra rzecz;););)

Bo Fantazja Jest Do Tego...

Łabek
Kibic
Na forum od 7857 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 29/04/2005 10:27
Trzeeeeeeebaaaaaa faaaazowaaaaaać ;P a ten Twój "koleżka" to o zdrowych zmysłach :D?

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
sweterek
Kibic
Na forum od 7389 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 29/04/2005 10:45

Łabek napisał:  
Trzeeeeeeebaaaaaa faaaazowaaaaaać ;P a ten Twój "koleżka" to o zdrowych zmysłach :D?

no wlasnie nie ... ale jestes 1-szy ktory w koncu spytał ;)

P.
Do końca!
Na forum od 7932 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 29/04/2005 10:52
nrm....skoncz juz i wstydu sobie oszczedz
ps.doping po chuju...przy takiej liczbie na wyjedzie spiew powininem byc non stop....niestety nie udalo sie...choc trzeba przyznac ze w TV brzmialo to zajebiscie

Sami przeciw wszystkim!!!
sweterek
Kibic
Na forum od 7389 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 29/04/2005 12:13

Patyk84 napisał:  
ps.doping po chuju...przy takiej liczbie na wyjedzie spiew powininem byc non stop....niestety nie udalo sie...choc trzeba przyznac ze w TV brzmialo to zajebiscie

potwierdzam, brachol ogladal w c+ i mowil ze bylo extra ... na zywo troche gorzej, ale nie mamy sie czego wstydzic (w tej materii)

Pazur
Kibic
Na forum od 7777 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 29/04/2005 16:56

Patyk84 napisał:  

no mógł być głośniejszy, ale tak to jest jak pół pociągu zbakane jak szpadle :D

sweterek
Kibic
Na forum od 7389 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 29/04/2005 17:02
kibole lecha wbiegli na murawe na koncu ... ktos wie o co chodzilo ? kopali tam jakiegos typa ... to od nas ktos byl?

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005