Ostatnio edytowany przez: Macieq, 9 maja 2005, 21:18 [1 raz(y)]
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Our system indicates unusual usage of your account
gMail zablokowal mi konto
dawac maile to powysylam. [najlepiej na gg zeby tutaj nie smiecic]
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 09/05/2005 22:25
Na stronie rowniez juz jest :> Zmienilem design calej strony ale mam male klopoty jesli chodzi o linki- klopoty oczywiscie z winy serwera a podlinkowac nie mozna... na razie naprawiam go mam nadzieje, ze niedlugo juz wszystko bedzie dzialac...a tymczasem zapraszam do sciagania
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 09/05/2005 23:10
wlasnie dzieki stronce Pogoń.go.pl zobaczylem bramke z meczu przeciwko geksie... zamurowalo mnie!
fantastyczna...
no i zobaczylem tez brameczke Ediego z meczu z Wisla bo nie dane mi bylo widziec jej na stadionie
ladnie przymierzyl z glowki, zwlaszcza, ze Edi to taki maly pedrak przy obroncach Wisly
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 12/05/2005 22:09
Te pliki z meczu sa takiej sobie jakosci :> Heh... dlatego pytam sie- umiescic caly mecz na swojej stronce do sciagniecia? Piszcie czy tak czy nie bo nie wiem czy sie oplaca to wrzucac... ile zajmuje? Jeszcze nie wiem bo nie kompresowalem Czekam na odpowiedzi....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.