Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pietras
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7003 dni

*

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 28/08/2012 12:51
bo po co ludziom wtłaczać w głowy żeby nie robili tego na ostatnią chwilę a oni i tak wiedzą lepiej...

makanakii
Kibic
Na forum od 5724 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 02/09/2012 14:36
Witam . Mam pytanie czy ktoś mi powiedzieć czy jest na dziś wejście na stadion Pogoni z inną karta kibica tz. np. Legii , Lech czy Śląska ? niż karta Kibica Pogoń Szczecin . Bardzo proszę o odpowiedź . Z tego co się zorientowałem z nasz Karta Kibica Pogoni nie jest możliwe wejście na inne stadiony w Polsce a jak to wygląda u nas ? pozdrawiam

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8702 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 02/09/2012 14:59

makanakii napisał:  
Witam . Mam pytanie czy ktoś mi powiedzieć czy jest na dziś wejście na stadion Pogoni z inną karta kibica tz. np. Legii , Lech czy Śląska ? niż karta Kibica Pogoń Szczecin . Bardzo proszę o odpowiedź . Z tego co się zorientowałem z nasz Karta Kibica Pogoni nie jest możliwe wejście na inne stadiony w Polsce a jak to wygląda u nas ? pozdrawiam

tez nie

makanakii
Kibic
Na forum od 5724 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 02/09/2012 15:49
dzięki za szybka odpowiedź

PL
Kibic
Na forum od 6964 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 02/09/2012 22:33
Z Kartą Legii się wejdzie :)

makanakii
Kibic
Na forum od 5724 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 03/09/2012 11:50

3H napisał:  

witam. to jak to jest w rzeczywistości ?? z kartą Legii wejdę a innych klubów jest to nie możliwe ?? Ja w tamtym sezonie z kartą Pogoni nie zostałem wpuszczony na stadion Legii i musiałem sobie wyrobić KK legi Warszawa. Czy ktoś kompetentny może udzielić info na ten temat ?
pozdrawiam

spagetti
Kibic
Na forum od 7885 dni

*

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 03/09/2012 14:47
Nie latwiej zadzwonic do klubu?

,,Vi är överallt,,- POGON
makanakii
Kibic
Na forum od 5724 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 03/09/2012 18:22

spagetti napisał:  
Nie latwiej zadzwonic do klubu?

Pewnie tak :) ale sadziłem że ktoś coś wie w tej kwestii na Forum .
Tak zostaje mi się dowiedzieć u źródełka klubu.
dzięki .

KillersKostrzyn
Kibic
Na forum od 4628 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 08/09/2012 19:29
z karta Legii sie wejdzie " zawsze" czy jest to po prostu wejscie " z przypadku" ? bo ktos tam ma dzis dobry dzien ? ; )

PL
Kibic
Na forum od 6964 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 08/09/2012 22:20

makanakii napisał:  

3H napisał:  

witam. to jak to jest w rzeczywistości ?? z kartą Legii wejdę a innych klubów jest to nie możliwe ?? Ja w tamtym sezonie z kartą Pogoni nie zostałem wpuszczony na stadion Legii i musiałem sobie wyrobić KK legi Warszawa. Czy ktoś kompetentny może udzielić info na ten temat ?
pozdrawiam

Z kartą Legii na nasz stadion wejdziesz, z innego nie.

A jak jest na Legii to nie wiem.

Sz
Kibic
Na forum od 6252 dni

*

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 09/09/2012 00:26
Na Legię można wejść tylko z ich kartą.

PZ.
Kibic
Na forum od 5776 dni

*

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/09/2012 13:30
Witam, czy w przypadku gdy zgubiłem portfel a była w nim karta kibica z załadowanym karnetem, mam szanse na to że klub wyrobi mi nową kartę (oczywiście odpłatnie) ale załaduje na nią karnet już bez zapłaty ?

Football Without Ultras Is Nothing !
hejpogongol
Kibic
Na forum od 4892 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/09/2012 15:34

PZ. napisał:  
Witam, czy w przypadku gdy zgubiłem portfel a była w nim karta kibica z załadowanym karnetem, mam szanse na to że klub wyrobi mi nową kartę (oczywiście odpłatnie) ale załaduje na nią karnet już bez zapłaty ?

Duplikat KK kosztuje normalnie 10 zł i oczywiście będzie się na nim znajdował Twój karnet i nie musisz już za niego nic płacić.

"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"

Radek Janukiewicz
KAM
Kibic
Na forum od 5400 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 12/09/2012 13:41
Uwaga! bilety na mecze Pogoni Szczecin można także kupować w sklepie Dyskobol na II piętrze CH Galaxy. Sklep jest otwarty codzinnie: od poniedziałku do soboty w godzinach od 9.00 do 21.00 oraz w niedzielę między godz. 10.00 do godz. 20.00.

w końcu pomysleli

Warszawa&Szczecin
Kibic
Na forum od 4629 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 12/09/2012 13:55
Przydało by się więcej takich punktów na terenie Szczecina. Zarówno do wyrobienia karty jak i zakupu biletu.

Tylko Wariaci
ZIOMEK Łukasz
Kibic
Na forum od 5407 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 14/09/2012 18:27
siemka mam pytanie moj kolega zgubil karte kibica czy musi nowa wyrobic i placic czy moze to jakos inaczej zalatwic??????

Plum
Kibic
Na forum od 7616 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 14/09/2012 18:30

ZIOMEK Łukasz napisał:  
siemka mam pytanie moj kolega zgubil karte kibica czy musi nowa wyrobic i placic czy moze to jakos inaczej zalatwic??????

Ludzie czytajcie! Parę postów wyżej masz wyjaśnienie nt. zgubionej karty.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
reclaimenn
Kibic
Na forum od 4831 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 15/09/2012 07:29
radzę przy wyborze miejsca podpytać tych durni co sprzedają bilety czy takowe zajęte nie jest. Mam karnet na 7 sektor i na moim miejscu siedział jakiś typ, który karnet też miał na to miejsce. Ja wiem, że te numerowanie to jest jedna wielka żenada ale kurwa siedze na swoim krzesełku od rundy jesiennej tamtego roku i nie zdarzyło się jeszcze takie coś. Po przesiadce (akurat tamtego typa), z mojego miejsca na inne, ta sama sytuacja z tymże akurat ktoś na jego miejsce bilet faktycznie miał. Albo coś oni mają nasrane w systemie albo sam już nie wiem...

To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
lpw
Kibic
Na forum od 5404 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 15/09/2012 16:26
Wczoraj na meczu z Wisłą znalazłem KK niejakiego Dawid Simiński jak coś to priv

POGOŃ & LEGIA !
Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8114 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 20/09/2012 15:44
Karta na nazwisko Jaroszyk do odbioru w jockerze

Surowi rodzice
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.14 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005