Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 02/09/2012 14:36
Witam . Mam pytanie czy ktoś mi powiedzieć czy jest na dziś wejście na stadion Pogoni z inną karta kibica tz. np. Legii , Lech czy Śląska ? niż karta Kibica Pogoń Szczecin . Bardzo proszę o odpowiedź . Z tego co się zorientowałem z nasz Karta Kibica Pogoni nie jest możliwe wejście na inne stadiony w Polsce a jak to wygląda u nas ? pozdrawiam
witam. to jak to jest w rzeczywistości ?? z kartą Legii wejdę a innych klubów jest to nie możliwe ?? Ja w tamtym sezonie z kartą Pogoni nie zostałem wpuszczony na stadion Legii i musiałem sobie wyrobić KK legi Warszawa. Czy ktoś kompetentny może udzielić info na ten temat ?
pozdrawiam
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/09/2012 13:30
Witam, czy w przypadku gdy zgubiłem portfel a była w nim karta kibica z załadowanym karnetem, mam szanse na to że klub wyrobi mi nową kartę (oczywiście odpłatnie) ale załaduje na nią karnet już bez zapłaty ?
Witam, czy w przypadku gdy zgubiłem portfel a była w nim karta kibica z załadowanym karnetem, mam szanse na to że klub wyrobi mi nową kartę (oczywiście odpłatnie) ale załaduje na nią karnet już bez zapłaty ?
Duplikat KK kosztuje normalnie 10 zł i oczywiście będzie się na nim znajdował Twój karnet i nie musisz już za niego nic płacić.
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 12/09/2012 13:41
Uwaga! bilety na mecze Pogoni Szczecin można także kupować w sklepie Dyskobol na II piętrze CH Galaxy. Sklep jest otwarty codzinnie: od poniedziałku do soboty w godzinach od 9.00 do 21.00 oraz w niedzielę między godz. 10.00 do godz. 20.00.
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 15/09/2012 07:29
radzę przy wyborze miejsca podpytać tych durni co sprzedają bilety czy takowe zajęte nie jest. Mam karnet na 7 sektor i na moim miejscu siedział jakiś typ, który karnet też miał na to miejsce. Ja wiem, że te numerowanie to jest jedna wielka żenada ale kurwa siedze na swoim krzesełku od rundy jesiennej tamtego roku i nie zdarzyło się jeszcze takie coś. Po przesiadce (akurat tamtego typa), z mojego miejsca na inne, ta sama sytuacja z tymże akurat ktoś na jego miejsce bilet faktycznie miał. Albo coś oni mają nasrane w systemie albo sam już nie wiem...
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.