Odp: Temat zastępczy kibice! - 15/07/2011 11:02
Ludzie nie dajcie sobie mydlić oczu ! Jedna raca/petarda/sektorówka czy jedna spontaniczna "kurwa" z młyna i cały cyrk zacznie się na nowo. Żyjemy w systemie gdzie nie liczy się to co w środku a to co na zewnątrz - więc informacja o braku zakazu, dla mnie jest jak wabienie. Nie macie zakazu ale przy pierwszej lepszej okazji zakaz dostaniecie - chuj w dupę rudemu idiocie i całej jego żydowskiej szajce! Dziś dzień przeciętnego Polaka kręci się wokół kibiców, a pod stołem idą grube miliony..
Odp: Temat zastępczy kibice! - 18/07/2011 12:28
Jest jeszcze jedna rzecz, której nie boję się powiedzieć, choć wiem że nie zostanie to kupione przez kibiców. Dla mnie nie do zaakceptowania jest poziom i ilość wulgaryzmów skandowanych przez kibiców. Jest to dla mnie nie do przyjęcia, ponieważ na stadionie są różni ludzie. Nie jest tak że stadion jest własnością młyna. Są dzieci, są kobiety, nie wolno tego robić i ja zawsze będę takiego zdania. Zorganizowanego wulgaryzmu nie toleruję w ogóle i zawsze o tym mówię. Mi też się zdarza klnąć, przecież jestem facetem, ale nie robię tego w obecności kobiety i nie zrobię tego publicznie. To jest dla mnie tchórzostwo, bo facet który publicznie, w gronie swoich kolegów przeklina, popisuje się. Jest odważny dlatego że jest w grupie, w gronie swoich kolegów. Jakby był w innej sytuacji to by tego nie zrobił. Można się od tego powstrzymać, naprawdę można, to nic nam nie daje i nic dzięki temu nie zyskujemy. Czeka nas podpisanie umowy ze stowarzyszeniem kibiców a treść umowy jest praktycznie gotowa, ale ja tam wprowadziłem taki punkt że nie widzę możliwości żeby klub przekazywał środki kibicom jeśli będą takie historie. Najlepiej by było gdyby po prostu się powstrzymali.
Na pewno to będzie przestrzegane
Niespełnione rządu obietnice = temat zastępczy kibice!
Odp: Temat zastępczy kibice! - 19/07/2011 23:37
No to niech teraz te wszystkie baranki co uwierzyły tym co nib zniesli zakazy, zapierdalaja po kart kibica - wyrabiajcie, wyrabiajcie...Niech ich chuj wszystkich strzeli.
A tłusty brat mroczek niech sie zajmie marketingiem i walka o awans, a od mlyna wara.
Od momentu swojego transferu z Schalke 04 Gelsenkirchen do Bayernu Monachium, bramkarz Manuele Neuer nie ma łatwego życia. Reprezentant Niemiec jest notorycznie wygwizdywany i obrażany, a ostatnio otrzymał od fanatycznych kibiców pięć warunków rozejmu...
Manuel Neuer znalazł się w tarapatach, ponieważ wcześniej deklarował swoją miłość do poprzedniego klubu, Schalke Gelsenkirchen, który jest znienawidzony przez kibiców Bayernu.
Z tego powodu bramkarz został już wielokrotnie wygwizdany, a fanatycy Bayernu wywieszali obraźliwe transparenty. Teraz skierowali do piłkarza pięć warunków, które gwarantować mają "rozejm".
Przede wszystkim Neuer nigdy nie może zaśpiewać przez megafon hymny kibiców Bayernu. Nie może również klęknąć przed drużyną i zaintonować "Humbę". Bramkarz ma zakaz zbliżania się do południowego łuku stadionu, gdzie siedzą fanatycy Bayernu, a także nie może rzucić w ich stronę swojej koszulki. Ostatni warunek zabrania reprezentantowi pocałowania godła Bayernu na koszulce.
Przecież w tych Niemczech jest taka kulturalna publiczność, mamy do niej równać, podobnie jak w tej no jak jej tam... Anglii:
Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 14:48
poziom dziennikarstwa zbliża się do MM Szczecin ale cóż się dziwić skoro najważniejszym kryterium przy zatrudnianiu są poglądy polityczne (lewe i skrajnie lewe). Pozostaje tylko jeden problem. Wyborcza pikuje w dół, nawet salon nie jest w stanie jej pomóc gdy premier bawi się tam w publicystę. Maleje liczba czytelników czyli takich idiotów, którzy lubią poczuć się inteligentami.
Oby wkrótce ten szmatławiec zdechł razem ze Stolzmanem.
Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 15:37
Ufff , co ja bym zrobił bez naszej kochanej gazietki! Dobrze że ostrzegli mnie przed hordą zdziczałych kiboli którzy niszczą trawmaje i sieją popłoch na całym zachodnim pomorzu! Miałem zamiar 6 sierpnia przejechać sie swingiem ale dla wlasnego bezpieczeństwa pozostanę w domu! Wam też tak radzę!
PS kijevo - jesli mialeś na myśli redaktorzynę gówna to jego nazwisko brzmi Szechter. Stolzman to nasz eks prezio
Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 16:27
Co za pasjonująca historia taty i córki! A jakie emocje!?! I te powtarzające się pytania - czy przyjedzie, a może nie da rady?!? Czytając to czułem się jakbym przerabiał po raz kolejny Tożsamość Bourne'a, niesamowicie grająca na emocjach fabuła i dwójka bohaterów pozostawiona na pastwę losu i kiboli. Czekam niecierpliwie na ciąg dalszy bo uważam, że potencjał jest na co najmniej 4 tomy.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 18:33Klub dziękuje i przeprasza
Ręce mi opadły. To, że kibice odpalali race i wznosili wulgarne okrzyki jest bardzo mało ważne w porównaniu do burdelu jaki panował z ich winy przy kasach. Najpierw opierdolili kibiców (część), że nie kupiła biletów wcześniej, potem przyczepili się do rac i wulgaryzmów, a dopiero na koniec napisali że postarają się o dodatkową ilość kołowrotków.
Błędy organizacyjne, zastępczy temat - kibice...
Jeszcze jedna rzecz mnie rozśmieszyła:
Jak prezes rozumie słowa melanż, zajadanie się pierogami i popijanie nestea?
Naucz się uważnie czytać ze zrozumieniem, chyba wyraźnie napisał "swego rodzaju melanżem dorosłych facetów" czyli nie najebanych zaćpanych ziołem gówniarzy tylko FACETÓW!!A po drugie co ty byś zrobił jakby ktoś odpalił race lub przeklnął, a ty byś musiał wywalić kilkanaście tysiecy złotych
"honor, który w każdym zdaniu traci honor, to coś jak gdyby burdel dziewic, gdyby to było możliwe" Julio Cortázar
Klub dziękuje i przeprasza
Ręce mi opadły. To, że kibice odpalali race i wznosili wulgarne okrzyki jest bardzo mało ważne w porównaniu do burdelu jaki panował z ich winy przy kasach. Najpierw opierdolili kibiców (część), że nie kupiła biletów wcześniej, potem przyczepili się do rac i wulgaryzmów, a dopiero na koniec napisali że postarają się o dodatkową ilość kołowrotków.
Błędy organizacyjne, zastępczy temat - kibice...
Jeszcze jedna rzecz mnie rozśmieszyła:
Prezes Jarosław Mroczek.
Dodaje, że stadion, na którym gra Pogoń Szczecin, powinien być nie tylko pełen Kibiców, ale przede wszystkim powinien być swego rodzajumelanżem dorosłych facetów, kobiet, młodzieży i dzieci.
Jak prezes rozumie słowa melanż, zajadanie się pierogami i popijanie nestea?
Naucz się uważnie czytać ze zrozumieniem, chyba wyraźnie napisał "swego rodzaju melanżem dorosłych facetów" czyli nie najebanych zaćpanych ziołem gówniarzy tylko FACETÓW!!A po drugie co ty byś zrobił jakby ktoś odpalił race lub przeklnął, a ty byś musiał wywalić kilkanaście tysiecy złotych
Pierdolisz a nie wiesz....Kary za odpalanie oplacane sa przez stowarzyszenie to raz...
A co w tym momencie ma wiek ludzi...i niby dorosly facet moze byc nacpanym najebusem, wiec chyba i ty do konca nie rozumiesz...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.