to nasze wewnetrzne zasady? jezeli tak to jak w koncu z tymi barwami na neutralnych? przeicez ten zakaz jest jakis niepowazny zwayzywszy ze beda tam setki Portowcow, zapewne duzo Legionistow no i ci wszyscy trampkarze. Zdaje sobie sprawe ze ustalenia organizatora to jedno a jak to wyjdzie w praniu jak na tych sektorach zjawia sie setki kbiicow w barwach to drugie (mysle ze wszyscy w barwach wejda ). Ale tak dla formalnosci spytam czy jest to jakis wynik ustalen orgaanizatora z SKPS?
co do sprzedazy biletow w Bydgoszczy to tez chyba jakas zmiana bo wpierw bylo ze sprzedaz bedzie w dniu meczu o ile wszystklo nie zejdzie w przedsprzedazy (a watpie by zeszlo)
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Wszystkie osoby wybierające się do Bydgoszczy na finał Pucharu Polski pomiędzy Pogonią Szczecin a Jagiellonią Białystok prosimy o uważne zapoznanie się z niniejszymi wskazówkami i zaleceniami.
1. W dniu meczu nie będzie prowadzona sprzedaż biletów w Bydgoszczy.
2. Pogoń Szczecin jako współorganizator zawodów będzie karana za zachowanie swoich kibiców. Przewidziane są kary zamknięcia stadionu w Szczecinie i wysokie grzywny.
3. Poza sektorami Pogoni (19-24) kibice nie będą wpuszczani w klubowych barwach.
4. Jagiellonia, jako gospodarz meczu, zagra w swoich barwach klubowych. Pogoń grać będzie na biało. Po meczu Portowcy będą mieć możliwość szybkiego przebrania się w oficjalne stroje klubowe (granatowo-bordowe).
5. Pociąg wjedzie na stację Bydgoszcz Główna, następnie kibiców czeka 15-minutowy spacerek na stadion.
6. Samochody osobowe i autokary zatrzymują się na parkingu przy ulicy Zaświat, skąd do stadionu jest ok. 400 metrów.
7. Bramy stadionu Zawiszy będą otwarte 4 godziny przed meczem.
8. Przed spotkaniem, po rozgrzewce, zostaną odegrane hymny obu klubów.
9. Po spotkaniu, na trybunach, zostaną dłużej kibice drużyny zwycięskiej.
10. Obowiązuje bezwzględny zakaz (surowe kary) wchodzenia na murawę.
11. Na wszelkiego typu flagach zakazane jest zamieszczanie obraźliwych tekstów, symboli rasistowskich oraz zachęcających do przemocy.
12. Prosimy o w miarę wczesne przybycie na stadion, gdyż szczegółowa kontrola może wydłużyć czas wejścia na sektor.
13. Osoby pod wpływem alkoholu nie mają co liczyć na wejście na trybuny.
to nasze wewnetrzne zasady? jezeli tak to jak w koncu z tymi barwami na neutralnych? przeicez ten zakaz jest jakis niepowazny zwayzywszy ze beda tam setki Portowcow, zapewne duzo Legionistow no i ci wszyscy trampkarze. Zdaje sobie sprawe ze ustalenia organizatora to jedno a jak to wyjdzie w praniu jak na tych sektorach zjawia sie setki kbiicow w barwach to drugie (mysle ze wszyscy w barwach wejda ). Ale tak dla formalnosci spytam czy jest to jakis wynik ustalen orgaanizatora z SKPS?
co do sprzedazy biletow w Bydgoszczy to tez chyba jakas zmiana bo wpierw bylo ze sprzedaz bedzie w dniu meczu o ile wszystklo nie zejdzie w przedsprzedazy (a watpie by zeszlo)
Mam prośbę do naszych Reprezentantów aby (o ile jest to możliwe) uzgodnili ostatecznie z Organizatorami jak będzie wyglądała sprawa barw na "neutralach". Czy jest to możliwe aby jakieś ustalenia poczynić ? Z góry dziękuję.
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 19/05/2010 15:14
Zajmujemy sektory 19-24. Wiadomo, że miejsca na biletach nie obowiązują, ale ciekawe czy między sektorami można będzie się przemieszczać? Z ziomkami mamy bilety na różne sektory... Na zdjęciach nie widać aż takich płotów jak na naszym estadio
Zajmujemy sektory 19-24. Wiadomo, że miejsca na biletach nie obowiązują, ale ciekawe czy między sektorami można będzie się przemieszczać? Z ziomkami mamy bilety na różne sektory... Na zdjęciach nie widać aż takich płotów jak na naszym estadio
między sektorami na łuku nie będzie problemów z przemieszczaniem
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 19/05/2010 16:08
Podejrzewam że w Fali są, ale to niech ktoś powie kto wie na 100%, ja właśnie jeszcze takie pytanie czy myślicie że jest możliwość żeby właśnie np. w Fali jak są koszulki wymienić rozmiar ?
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 19/05/2010 17:36
Wpadłem na pewien pomysł odnośnie tych którym nie udało się kupić biletu.
do Bydgoszczy i z powrotem jest ok 540 km.Czy ktoś kto nie ma biletow a chciałby obejrzeć finał nie może wsiąść jutro w brykę i skoczyć tam?.
Wystarczy że kupi np. przy okazji 20-25 osobom licząc 10 zł więcej spisując pesle i biorąc zaliczki.
Podróż mu się zbilansuje plus zarobi górkę ,sam zdobędzie bilet i uszczęśliwi troszkę osób.
Rzucam jako luźna propozycje (nie swoją bo bilet mam i pracuje) pod przemyślenie...
do Bydgoszczy i z powrotem jest ok 540 km.Czy ktoś kto nie ma biletow a chciałby obejrzeć finał nie może wsiąść jutro w brykę i skoczyć tam?.
Wystarczy że kupi np. przy okazji 20-25 osobom licząc 10 zł więcej spisując pesle i biorąc zaliczki.
Podróż mu się zbilansuje plus zarobi górkę ,sam zdobędzie bilet i uszczęśliwi troszkę osób.
Rzucam jako luźna propozycje (nie swoją bo bilet mam i pracuje) pod przemyślenie...
nic z tego np ja nie rozumiem
W Bydgoszczy sprzedawane są jeszcze bilety na sektory neutralne...w dniu meczu sprzedawać ich nie będą podobno więc opcja zakupu na miejscu jest chyba nie realna.Osoby które mają chęć bycia na finale moga się tam znalezc jeśli ktoś np. jutro pojedzie tam i zakupi bilety i je przywiezie.
Chyba że ja o czymś nie wiem lub przeoczyłem...i jesli kasjerka zobaczy że są to dane osób ze Szczecina to nie sprzeda tych wejściówek.
Czyli ktoś dzisiaj zbiera od chętnych numery PESEL zaliczki i rusza jutro do Bydgoszczy.
Wraca powiedzmy ok 18. i w umówionym miejscu rozlicza sie z chętnymi.
JESLI KAZDY DA 10 ZŁ WIECEJ TO ZWRÓCI MU SIE PALIWO,COŚ TAM JESZCZE DLA SIEBIE ZAROBI I SAM BĘDZIE MIAŁ MOTYWACJE NA TAKĄ WYCIECZKĘ.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jednocze�ie zachęcamy do kupna biletów na sektory neutralne znajdujące się w pobliżu sektorów Pogoni (19-24) w kasach stadionu Zawiszy lub Kujawsko-Pomorskim Związku Piłki Nożnej.
Sprzedaż biletów będzie odbywała się w kasach przy Stadionie „Zawiszy” od 19.05.2010 r. w godzinach 14.30-17.30.
Dodatkowo w dni robocze bilety będą sprzedawane w godz. 9.30 - 14.30 w siedzibie Kujawsko-
Pomorskiego Związku Piłki Nożnej, ul. Gdańska 163, 85-674 Bydgoszcz, tel. 52 341 13 33
Ostatnio edytowany przez: roberto, 19 maja 2010, 17:57 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.