Sam pisales, ze to bedzie Twoj pierwszy wyjazd, masz bodajze 16 lat i takie rzeczy opowiadasz...
Opamietaj sie i przestan pierdol.. o czyms o czym nie masz pojecia, bo nikt Cie tu nie bedzie serio traktowal, a do tego Pokemon roku gwarantowany.
A co do tematu: "Bartosz Ława - nasz Arkowiec"...moze jakis kibic Arki to wyjasnic? (widze, ze troche ich tu zaglada)
Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 18:17
Jesli chodzi o te zadymy, to wyniki tego sa, wczoraj po meczu został zamordowany Arkowiec. [*] zginoł za nasz klub i mam nadzieje ze nie pojedziecie chociaz po nim, a co do naszego arkowca ..?!?! dlaczego nie ?? w końcu gra u nas i zdobył z nami 1 lige..!!
Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 18:49
1. Zdecydowanie warto podkreślić, ze zaprezentowaliśmy się dużo lepiej od Arki, zarówno pod względem oprawy, jak i dopingu. Ktoś tu napisał, że ostatnie 15 minut to mistrzostwo Świata....nie zgodze się z tym...Arka pod koniec już wogóle nie dopingowała, wiec nawet nie było się przez co przebijać. Doping dobry - ale stać nas na więcej, co pokazały inne wyjazdy, gdzie było nas znacznie mniej....(Łęczna??)
2. Żart z ptasią grypą słaby...podobnie jak transparent wywieszony przez Arkę do góry kołami . Czyżby w Gdyni nie umieli czytać
3. Ława - Nasz Arkowiec wielkie Obrigado
4. Też wniosłam to niebezpieczne narzędzie jakim jest plecak
5. A ogólnie nudaaa.....
6. I w sumie najważniejsze - dzięki tym, którym jeszcze chce się chcieć...
Ostatnio edytowany przez: Paulinus, 7 maja 2006, 20:00 [1 raz(y)]
Sam pisales, ze to bedzie Twoj pierwszy wyjazd, masz bodajze 16 lat i takie rzeczy opowiadasz...
Opamietaj sie i przestan pierdol.. o czyms o czym nie masz pojecia, bo nikt Cie tu nie bedzie serio traktowal, a do tego Pokemon roku gwarantowany.
A co do tematu: "Bartosz Ława - nasz Arkowiec"...moze jakis kibic Arki to wyjasnic? (widze, ze troche ich tu zaglada)
Uspokuj się, mam internet i wiem co się dzieje na wyjazdach.
Tak to podziel sie z nami? bo ja nie wiem...
Internet to nie tylko forum PogonOnLine.
ile razy mysle ze juz na tym forum widzialem wszystko tyle razy jestem wyprowadzany z błędu dosc szybko ogolnie rzecz biorac - padaka
jakos dziwnie to brzmi....
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Prawda jest taka, ze przez internet nie znajac odpowiednich ludzi chuja sie dowiesz.
Jak przestaniesz glupoty pisac to sie uspokoje.
a co do naszego arkowca ..?!?! dlaczego nie ?? w końcu gra u nas i zdobył z nami 1 lige..!!
Wedlug mnie zdecydowanie za malo przeslanek, zeby robic flage wychowankowi wrogiego klubu. Idac Twoim tokiem myslenia takich plocien powinno byc duuuzo wiecej.
Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 20:12
a tam sie czepiacie dzieciaka. moze zle to napisal, ale ma racje, ze teraz o wyjazdach mozna sie duzo z neta dowiedziec. przeciez jezdzicie to po co te glupie pytania
Szkoda że to już 15 remis, dzisiaj liczyliśmy na pewno na zwycięstwo bo to był dla nas bardzo ważny mecz. Nikt nie ma pretensji do tego karnego, to zdarza sie każdemu. Nie strzeliliśmy, myślę że mieliśmy cały mecz przewagę, fakt że jakistam 100%owych sytuacji nie stworzyliśmy. Ja mam do siebie pretensje ponieważ pod koniec meczu, po dobrym wykonaniu rzutu rożnego przez Wróbelka mogłem, gdybym dobrze trafił w piłkę, myślę że znalazłaby się ona w siatce. No szkoda, na pewno nie będziemy płakać tylko zostały jeszcze dwie kolejki i będziemy do końca grali o to aby Arka utrzymała się w pierwszej lidze.
Przepisane z wywiadu z Olem dla C+ po meczu
Jeśli taka wola adminów mozna wrzucic na główną bo nie ma nic poza wypowiedziami trenerów.
a tam sie czepiacie dzieciaka. moze zle to napisal, ale ma racje, ze teraz o wyjazdach mozna sie duzo z neta dowiedziec. przeciez jezdzicie to po co te glupie pytania
Problem w tym, ze Power udziela sie w temacie dopingu, opraw i teraz wyjazdow ale ... w internecie. A jakos na stadionie go nie widzialem a np. jego wiek nie jest tutaj przeszkda, zeby np MW pomagac w oprawach... Niech czesc zapalu internetowego przeniesie na stadion.
Problem w tym, ze Power udziela sie w temacie dopingu, opraw i teraz wyjazdow ale ... w internecie. A jakos na stadionie go nie widzialem a np. jego wiek nie jest tutaj przeszkda, zeby np MW pomagac w oprawach... Niech czesc zapalu internetowego przeniesie na stadion.
Wczoraj nosiłem sektorówke . A tak pozatym to o czym piszesz? Zaczęło się od tego, że napisałem o zadymach w Gdyni, a skończyło na mojej działalności w internecie..
Wczoraj nosiłem sektorówke . A tak pozatym to o czym piszesz? Zaczęło się od tego, że napisałem o zadymach w Gdyni, a skończyło na mojej działalności w internecie..
Pszczółek przeszedł od tematu twojej wiedzy o 'zadymach w Gdyni' do twojego zycia w realnym swiecie. Łaczy te dwie sprawy jeden duzy szczegoł, mianowicie nie istnieja tudziez sa bardzo małe.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758215461 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.