Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 24/11/2005 13:32
Ja mam wielką nadzieje że Panik nie dotrwa do wiosny.Mecz z Lechem i z Wisłą P. i żegnamy.Ja nie miałem do niego przekonania.Wogóle nie ma pojęcia o piłce.Nie umie ocenić i zmotywować zespołu.Tak ustawia zespoł a założenia taktyczne są do bani.Grają tragicznie.Ten skład nie jest w cale zły tylko trener do dupy!!Ptak zamist zatrudnić Wdowczyka czy Smude)a byli wolni) to on wziął Panika.Pewnie i Panika wywalił by po 3 meczach ale chciał pokazać że się nie mylił(jednak to była zła decyzja).Teraz są wolni trenerzy np.Kaczmarek,Jabłoński itp. niech ściągnie jakiegoś pożądnego ja nie mówie że akurat tych ale najlepiej Polaka.Tak więc Panik CO?!ŻEGNAMY!!! :papapa:
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 07/03/2006 12:45
Informujemy, że trener Jose Carlos Serrao mimo starań nie otrzymał licencji PRO zezwalajacej na prowadzenie drużyny.
W związku z zaistaniałą sytuacją Pogoń Szczecin w najbliższych meczach poprowadzi Bohumil Panik.
oficjalka
no to dobrego wyniku nie możemy się spodziewać chyba że nasi brazyliczycy to dobrzy zawodniczy(wszyscy) jedno jest pewne Grzelak i Kazmierczakiem raczej zagrają w sobote
Wiadomo,że Panik jako głowny trener bedzie figurował tylko w protokołach. Przed sezonem, była o tym mowa, że jesli Serrao nie oytrzyma licencji Panik bedzie figurantem.
Byłem tego dopóki nei przeczytał info na interii.
Teraz jestem lekko zmieszany i nie wiem jak będzie...
Ostatnio edytowany przez: Plum, 7 marca 2006, 18:23 [2 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Panik & Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 07/03/2006 18:34
mam nadzieje że bedzie , Panik będzie wpisany jako 1 terenr w protokole ale Serrao będzie ustalał skład tektykę itp.jeśli Panik się dorwie to koniec świata.ja nie lubie Panika.nie wiem co prezentuje Serrao ale wole go
Tu nie ma co polemizować. Na "bank" Serrao będzie rządził a Panik będzie trenerem tylko na papierku.
Zaden Panik, zaden Sorrano, w tym klubie skład (mimo braku kompetencji) ustalają nieloty tak było jest i będzie niestety..
Sadzisz ze Serrao pozwoli sobie na mieszanie sie w ustalanie skladu? moze tak bylo za Pietrzaka i Panika ale teraz watpie,PTAK sam ich niezna to nie on z nimi siedzial w Brazylii kilka miechow,zreszta to nie jest jakis tam Panik zeby dac sobie w kasze dmuchac przynjamniej tak wynikalo z wywiadow....
Odp: Panik & Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 07/03/2006 20:51
Za dużo mieszania, za dużo intryg.
Powoli się w tym gubie.
Z jednej strony, to dobrze bo panuje całkowita dezinformacja. Nikt nic nie wie.
Próbuje sobie to jakoś wytłumaczyć, że zgodnie z tym co mówi Ptak jakiś czas temu, Panik bezie potzrebny by wprowadzić nową ekipę w polskie realia i ewentulanie rolę figuranta w protokole, jakby Serrao nie dostał licencji.To jest racjonalne wytłumaczenie.
Z drugiej strony przeciwnik jest równie (jesli nie bardziej)zmieszany co kibice, więc może to być dla nas korzytsne...
Tylko bez Paniki, bez paniki
Ostatnio edytowany przez: Plum, 7 marca 2006, 21:00 [1 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Panik & Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 08/03/2006 08:12
jeśli to prawda że Serrao wylatuje(bo na oficjalnej nie ma informacji) to będzie Wietnam.cały okers przygotowawczy Serrao przygotowywał zawodoników,ustalał itp a Panik tylko patrzał.co to mam być.Serrao wykonuje robote a Panik otrzymuje robote bo nic nie zrobił?!Jeśli Panik będzie prowadzić Pogoń to tak pomiesza tym Brazylijczykom w łbach z taktyką i swoją myślą ze zgłupieją.oby to była plotka a Serrao był nadal 1 trenerem a Panik obserwatorem...
Odp: Panik & Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 08/03/2006 08:22
no można powiedzieć że Serrao powinien zostać ale ja sie wstrzymam z komentarzami przez kilka meczy czy powinno być tak czy tak bo niby Panik pomiesza im w głowach ale w meczu ze Śląskiem to on prowadził drużyne i to rezerwami i osiągneliśmy najlepszy rezultat odką jesteśmy w europie z zespołem z któym tydzień temu dostaliśmy 3-0 więc wcale nietrzeba odrazu wszytskiego rpzekreślać ja dam mu czas przez kilka meczy bo Panik niejest wcale taki słaby tylko wykonawców myśli miał hujowych a teraz ma troche lepszych zobaczymy jak to będzie w sobote trzeba sie zameldować na Twardowskiego i przekonać sie na własne oczy
ciekawe jak Panik sie dogada, skoro druzyne beda tworzyc sami Brazylijczycy? no i ciekawe czy nie sie zbuntuja, bo przeciez od poczatku byli pewni ze couchem bedzie ich rodak
tak jak sie do tej pory dogadywal,przez Rodrigo i Wozniaka,a czemu maja sie buntowac? To ich praca przez 99% z nich mysli o karierze na zachodzie i w dupie maja takiego Serrao,byleby jak najlepiej wypasc,pokazac sie i wyjechac do Bundesligi czy gdzies dalej.....Przeciez jakby trenerem zostal Serrao to bysmy grali zbyt ofensywnie,on nie zna realiow polskiej pilki i czasami konczyloby sie to katastrofa,3-5-2? Panik pewnie niedlugo przestawi ich na 4-4-2 i co najwazniejsze zacznie budowac zespol od OBRONY!! co jest podstawa zeby miec silny zespol a Serrao stawial tylko na Atak. Po raz trzeci Panik trenerem? Ku... jak ja go nielubie , ehh to juz chyba troche przesada byl 2 razy i 2 razy sie nie sprawdzil,zobaczymy jak bedzie tym razem,teraz juz niebeda go olewac kazdy chce sie pokazac i wypromowac zobaczymy jak Panikowi uda sie wpoić brazylijczykom taktyke gre strefa pressing itd itd....zostaly 3 dni....
Odp: Panik & Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 08/03/2006 09:09
Niezły chaos, chyba nawet wiekszy niz wczorajsza snieżyca nad Szczecinem Do meczu z Amicą jeszcze nic niewiadomo. Być może Serrao dostanie posady jakiegos trenera koordynatora, byle znalezc sie na ławce. Nie wierze, ze Ptak jest tak pojebany, aby zmienić znowu trenera. Poczekajmy na oficjalne stanowisko.
Ciekawe, ze Serrao nie dostal licencji, a taki Csaplar z Wisły Płock otrzymał ją bez problemu...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758462269 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.