Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Lech - Pogoń 3:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
sweterek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7460 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 20:31

Shaggy napisał:  

nrm napisał:  

Shaggy napisał:  
nrm następnym razem masz u mnie kawior i szampana. A tak poważnie to zastanów sie nad oceną wyjazdu każdy moze mieć rózne zdanie ale Ty jedynym ktory najbardziej narzeka. Pozdro dla ekip miedzyprzedziałowych.

dzieki stary ... zamiast kawioru zadowole sie piwem i odrobina konstruktwynej rozmowy ... narzekam dlatego ze jestem niestety zawiedziony bo liczylem na cos wiecej ... ajm sorry! p.s. po to mamy forum chyba zeby mowic co i jak ... ?

Dobra to będzie piwko piwko a pogadac zawsze mozna. A co do forum to masz rację chyba ze cenzure wprowadza. Ale to nie grozi puki Panik nie jest adminem ;)

lux stary nawet ja stawiam! ciesze sie ze nie zostalem "ciapatym" w 100% ... jeszcze raz viva MKS ...

sweterek
Kibic
Na forum od 7460 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 20:34

YaReK napisał:  
"jebać leszczy" (nrm)

Mam tutaj dla was mają niespodziewajke hihi ci co byli przy Jasiu sobie powspominają, a ci którzy nie byli sobie usłyszą jak się 2 wagony bawiły w drodze powrotniej hihi z tym ze jak cos to podgłośnić bo jest cicho nagrane! Miłego słuchania

;> ?

mks1948
Kibic
Na forum od 7446 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 20:42
Bułkaaa Kajzerka :P Wyjaz pozytywny , doping nie najgoszy a droga powrotna najlepsza :) podrowienia dla Jasia ktory pobil wszelkie rekordy w jedzeniu bułek :P hehe oraz kibica ktory siwtnie spisał sie w roli telebima stojac na płocie i kometujac nam wszystko co sie działo po meczu

Adriano
Kibic
Na forum od 7994 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 20:44

BarcisH napisał:  

vladzio napisał:  
(wszyscy sie jakos bali kolo policji siedziec :D )

bali? kto by chcial koło gówna siedzieć... ? przypomniała mi sie mała przepychanka w przedziale "Organizacji" :) pozdro i dzieki tym co wtedy pomogli i duze piwo dla ziomka ktory uratował moje okulary :) CHWDP

okej ..czekam na piwo ;)

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Bigbluee
Kibic
Na forum od 7446 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 21:01
Witam.
Gratulacje za stawienie się w tak licznym gornie w Poznaniu. Szkoda tylko że między soba zaczeliście jakies dymy na sektorze :] Generalnie to duzo lepiej wypadliście od naszych" kibiców". Polecam przeczytać komantarze(40) do tego meczu, pisane przede wszystkim przeze mnie i innych poznaniaków. KILK, KLIK2. Chciałbym też uświadomić wam że większość śpiewów "przeciwko wam" wychodziła od bezmózgich łysoli którzy przychodza na mecz żeby sobie pokrzyczeć, ale to wszystko jest w komenatch opisane. Naprawdę polecam to przeczytać, żeby ktoś z was nie pomyślał że wszytsko wróciło do normy pod względem dopingu. Ogromne uznanie dla tyc wszytskich którzy postarali się o "efekty specjalne" na waszym sektorze.
Pozdrawiam i zapraszamy za rok, o ile któraś z drużyn nie spadnie z ligi ;)

Szanuję wszytskich oprócz "kamieniarzy" z Legii
Adriano
Kibic
Na forum od 7994 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 21:09
...i jeszcze trzy ciekawe cytaty z ziemniaczanego forum:

"Ehh, coraz bardziej mnie wkurza, jak w meczu u siebie słyszę co chwilę doping przeciwnej ekipy...
Wczoraj Pogoń słyszałem zdecydowanie za często. Nasza chwila milczenia i od razu słyszę głośny, niosący się po stadionie śpiew gości. Za wiele jest przestojów w naszym dopingu..."

"Tak a propos wyjaśniania-dziwna sytuacja zdrzyła się po meczu. Jakiś wg mnie napruty koleś (podstawę do takiej oceny dały mi jego chód i jakieś tańce) przepychał się z fotoreporterem, po czym nastąpiła mała wymiana ciosów. Nagle wjechał z boku nie wiadomo jaki koleś powalając na glebę tego typka i dając mu kilka fang a bohater-fotograf kopnął lgo konretnie w głowę. Porażką jest kopać leżącego ale w ogóle skąd ta wiara się na płycie wzięła?"
To chyba wszysyc widzieli... buta wyłapał ostrego

"Pogoń- in plus liczba ( było ich chyba więcej niż ostatnio nie?), oprawa i chwilami doping. Rewelacyjna była ta piosenka o staruszku i małolacie- wstyd przyznać ale chodzi mi cały dzień po głowie:) "

Ostatnio edytowany przez: Adriano, 28 kwietnia 2005, 21:19 [1 raz(y)]

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
pir3_kks
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 21:09

Bigbluee napisał:  
Witam.
Gratulacje za stawienie się w tak licznym gornie w Poznaniu. Szkoda tylko że między soba zaczeliście jakies dymy na sektorze :] Generalnie to duzo lepiej wypadliście od naszych" kibiców". Polecam przeczytać komantarze(40) do tego meczu, pisane przede wszystkim przeze mnie i innych poznaniaków. KILK, KLIK2. Chciałbym też uświadomić wam że większość śpiewów "przeciwko wam" wychodziła od bezmózgich łysoli którzy przychodza na mecz żeby sobie pokrzyczeć, ale to wszystko jest w komenatch opisane. Naprawdę polecam to przeczytać, żeby ktoś z was nie pomyślał że wszytsko wróciło do normy pod względem dopingu. Ogromne uznanie dla tyc wszytskich którzy postarali się o "efekty specjalne" na waszym sektorze.

Pucuj dalej kolego, wszysytko wróciło do normy i zapewne obie strony są z tego faktu zadowolone. Pewnie jesteś zniesmaczony, że nie udało Ci się wymienić szalikiem z kolegą ze Szczecina ?

A ja ponawiam swoją prośbę. Dużo fleszy szło z waszego sektora, podczas naszej "przebieżki" po murawie i licze na to że któryś z Was podeśle mi te zdjęcia.

[email protected]

Pozdrawiam i do następnego!

Lech Poznań!
F G
Kibic
Na forum od 8049 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 21:10
Dlaczego moj post zostal wykasowany? Byly bluzgi ale bez przesady, mogl zostac, moze niejaki nrm by cos zrozumial, a moze i nie?W koncu blotko i deszczyk go pobrudzil...;(

Bigbluee
Kibic
Na forum od 7446 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 21:31

pir3_kks napisał:  

Bigbluee napisał:  
Witam.

Pucuj dalej kolego, wszysytko wróciło do normy i zapewne obie strony są z tego faktu zadowolone. Pewnie jesteś zniesmaczony, że nie udało Ci się wymienić szalikiem z kolegą ze Szczecina ?

A ja ponawiam swoją prośbę. Dużo fleszy szło z waszego sektora, podczas naszej "przebieżki" po murawie i licze na to że któryś z Was podeśle mi te zdjęcia.

[email protected]

idz sie leczyć :] Z jedym sie tylko zgodze. Jestem zniesmaczony, jak i 1/4 kibiców, że musieliśmy wysłuchiwac takich idiotów bluzgających na Pogoń. Teraz powiedz otwarcie. Co ta Pogon Ci takiego zrobiła cfaniaczku że tak na nią jediesz? Ja niczego nie pucuje kretynie :] Pisze jak jest. A dzięki takim napinaczom jak ty są te wszystkie blucgi i burdel bo Ciebie nie interesuje Lech tylko jazda na przeciwnika i jakies fotki z przebieżki po murawie. A szalikiem to się już wymieniłem z wieloma kibicamy. A Tobie honor zasłania oczy i nie pozwala się wymienić? :] Własnie o takich pseudo jak Ty trzeba się pozbyć ze stadionu :]

Ostatnio edytowany przez: Bigbluee, 28 kwietnia 2005, 21:39 [1 raz(y)]

Szanuję wszytskich oprócz "kamieniarzy" z Legii
Pazur
Kibic
Na forum od 7847 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 21:33
Pozdro dla kolesi co byli pierwszy raz na wyjeździe i dostali pasy.

"Gdzie jest Wojak, niema niema go..."

L.
Kibic
Na forum od 7909 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 21:35

Adrian napisał:  
...

"Pogoń- in plus liczba ( było ich chyba więcej niż ostatnio nie?), oprawa i chwilami doping. Rewelacyjna była ta piosenka o staruszku i małolacie- wstyd przyznać ale chodzi mi cały dzień po głowie:) "

chyba chodzi o "Od Szczecina do Opola":) ale naprawde trzeba przyznac ze doping o wiele lepszy od tego ktory czasami jest u nas na stadionie...Pzdr.

MW'03
Pawełek Lubicz jr.
Kibic
Na forum od 7570 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 21:46
nrm czy ki chuj,jesteś zwykłą ROZJEBUNDĄ pierdolisz farmazon an necie a ni chuj nie chcesz sie ustawić i dzamgasz mordą,konkrety chuju! hehehe brak pozdrowien parówo

ole!
olo84
Kibic
Na forum od 8732 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 21:52

YaReK napisał:  
"jebać leszczy" (nrm)

Mam tutaj dla was mają niespodziewajke hihi ci co byli przy Jasiu sobie powspominają, a ci którzy nie byli sobie usłyszą jak się 2 wagony bawiły w drodze powrotniej hihi z tym ze jak cos to podgłośnić bo jest cicho nagrane! Miłego słuchania

Jak milo to znowu uslyszec :
Szkoda ze Jasiu wysiadl w Stargardzie :(
Szkoda ze nie ma najwiekszego hitu: "opierdol bule lalala ..." ;)

Ostatnio edytowany przez: olo84, 28 kwietnia 2005, 22:00 [1 raz(y)]

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Mancano_Dati
Kibic
Na forum od 7783 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 21:54

Sanbal napisał:  
A moze ktos nagral mecz na kasete VHS?? Chetnei na spokojnei bym obejrzal.. Bym z checia na jedne cyz dwa dni pozycyzl. A moze wie ktos keidy moze na C+ bedzie powtorka??

Pozdro dla kolesia ktory az byl przezroczysty i "Agatki" sie czepil.... ktorej nie bylo;p

Agata była, jak zauważyło kilku, kilkunastu kibiców ;)

Slim
Kibic
Na forum od 8261 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 21:55

Cytat:  
Agata była, jak zauważyło kilku, kilkunastu kibiców ;)

Agata wygrala pozdro dla niej ;)

Ja propunuje juz zamkniecie tego tematu bo to juz sie robi nudne czytanie tych samych postow ale inaczej sforumowane. Teamt juz sie wyczerpal

Daiman
Kibic
Na forum od 7630 dni

*

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 22:07
nrm uspokuj się z tymi postami nabiłeś już z 20 w tym temacie a nic one nie wniosły oprócz napinki.Nie odpisuj bo znowu się zacznie

No Pain, No Glory
YAKIN
Kibic
Na forum od 7506 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 22:19
Peskovic co z tego ze dobrze broni jak wystarczy jedna sytuacja zeby wszystko było pozamiatane, wypowiadam sie z opini innych bo nie widziałem meczu

POGOŃ 100% SZCZECIN
bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7686 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 22:28

YAKIN napisał:  
Peskovic co z tego ze dobrze broni jak wystarczy jedna sytuacja zeby wszystko było pozamiatane, wypowiadam sie z opini innych bo nie widziałem meczu

On dobrze broni???? hmm chyba nie chodzisz za czesto na mecze ..albo ja chodze i tylko mi sie wydaje ze ON jest wielkim nieporozumieniem...Ps. Krzsztofff Pilarzzzzzz

Ko nie pije,ten kapuje
ZDR
Kibic
Na forum od 8268 dni

**

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 22:30

Bigbluee napisał:  

pir3_kks napisał:  

Bigbluee napisał:  
Witam.

[email protected]

idz sie leczyć :] Z jedym sie tylko zgodze. Jestem zniesmaczony, jak i 1/4 kibiców, że musieliśmy wysłuchiwac takich idiotów bluzgających na Pogoń. Teraz powiedz otwarcie. Co ta Pogon Ci takiego zrobiła cfaniaczku że tak na nią jediesz? Ja niczego nie pucuje kretynie :] Pisze jak jest. A dzięki takim napinaczom jak ty są te wszystkie blucgi i burdel bo Ciebie nie interesuje Lech tylko jazda na przeciwnika i jakies fotki z przebieżki po murawie. A szalikiem to się już wymieniłem z wieloma kibicamy. A Tobie honor zasłania oczy i nie pozwala się wymienić? :] Własnie o takich pseudo jak Ty trzeba się pozbyć ze stadionu :]

ale ze co ... zgode chcesz ? hihi

F G
Kibic
Na forum od 8049 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 22:35
Nrm do dzioba !
A ty Bigblue przestan mącic i sadzic farmazony o jakims pojednaniu i zajmij sie swoim forum :)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757974346 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005