Popieram w całej rozciągłości, co do brameczki Ediego - super dośrodkowanie Grzelaka(najlepszego na boisku) i piękna (filmowa) główka Ediego - to jest to...
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 08/05/2005 15:55
mam różnych bramek z ligi polskiej , reprezentacji polski , róznych filmików
836 MB (bajtów: 876 665 430) jak ktoś chce jakieś bramki to mogę chętnie wrzucić tylko dajcie znać
z tego sezonu mam mało tylko wszystkie bramki z 19 kolejki , mam dużo bramek z ligi polskiej i Pogońi z tamtego sezonu ;](tzn z jesieni ) jak chcesz te bramki to powiedz gdzie i jak mam to wrzucić bo się z tym zabardzo nie orientuje
Ostatnio edytowany przez: Rosa, 8 maja 2005, 18:39 [1 raz(y)]
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 09/05/2005 02:59
Zapraszam na nowo powstala (doslownie przed chwila... z nudow ) stronke z bramkami Pogoni... bedzie czesto aktualizowana i w tej chwili sa juz dostepne bramki z ostatnich 5 meczy Portowcow... ZAPRASZAM
Zapraszam na nowo powstala (doslownie przed chwila... z nudow ) stronke z bramkami Pogoni... bedzie czesto aktualizowana i w tej chwili sa juz dostepne bramki z ostatnich 5 meczy Portowcow... ZAPRASZAM
Mail jest na stronie Pogoni :> Jesli chodzi o reszte bramek to mam jeszcze bramki z jesieni- mecze z Gks, Lechem, Polonia oraz pucharowe z Legia i Mazowszem :>
Bede zmienial wyglad stronki zapewne dzis bo juz mnie wkurza... ogolnie byla robiona na szybkiego.. byle zeby byla Jesli cos to piszcie na maila (ktory podany jest na stronie- przycisk kontakt)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.