Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
chrisxx
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8351 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 13/08/2012 09:26
Ruszyła sprzedaż internetowa. Patrząc na różne sektory to standardowo karnety są rozbite między 4,5 i 12. W sumie 3tys sprzedanych biletów bez żadnej akcji marketingowej to chyba niezły wynik... inna sprawa, że przy dobrej promocji na luzie można było zrobić dwukrotną liczbę.

Tony Montana
Kibic
Na forum od 7335 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 13/08/2012 11:19

chrisxx napisał:  
Ruszyła sprzedaż internetowa. Patrząc na różne sektory to standardowo karnety są rozbite między 4,5 i 12. W sumie 3tys sprzedanych biletów bez żadnej akcji marketingowej to chyba niezły wynik... inna sprawa, że przy dobrej promocji na luzie można było zrobić dwukrotną liczbę.

Podejrzewam, że z co najmniej 500 by się samo sprzedało, ze względu na mecz z lechem i ewentualne dalsze mecze pucharowe. A tak niestety, ale karnet stracił na atrakcyjności.

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
londoner
Kibic
Na forum od 5401 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 13/08/2012 15:15
A wie ktoś cóż takiego jest w sektorze rodzinnym, że nie można kupić na niego biletów online?

Porcja Piwa
Kibic
Na forum od 4884 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 13/08/2012 15:19
Na rodzinny potrzebne są bodajże 3 karty kibica więc pewnie dlatego.

POGOŃ 1948
Kibic
Na forum od 6207 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 15/08/2012 19:34
Panowie mam pytanko. Koleżanka chce iść na mecz ale jest w trakcie wyrabiania nowego dowodu a starego nie ma w Szczecinie. innego dokumentu tożsamości z numerem pesel nie posiada. Nie wiecie czy jest możliwość wyrobienia karty na ładne oczy :), lub na przykład na zaświadczenie z pracy z numerem pesel

LeOnik
Kibic
Na forum od 8702 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 15/08/2012 19:37

POGOŃ 1948 napisał:  
Panowie mam pytanko. Koleżanka chce iść na mecz ale jest w trakcie wyrabiania nowego dowodu a starego nie ma w Szczecinie. innego dokumentu tożsamości z numerem pesel nie posiada. Nie wiecie czy jest możliwość wyrobienia karty na ładne oczy :), lub na przykład na zaświadczenie z pracy z numerem pesel

Jest kwitek tymczasowy z PESELEM z Urzedu jak sie wymienia dowod osobisty to wlasnie przyjmuja.

Veni, vidi, vici
U84%
RM
POGOŃ 1948
Kibic
Na forum od 6207 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 15/08/2012 19:43

LeOnik napisał:  

POGOŃ 1948 napisał:  

Jest kwitek tymczasowy z PESELEM z Urzedu jak sie wymienia dowod osobisty to wlasnie przyjmuja.

z tego co wiem to nie posiada nic co by miało numer pesel. Wyrabia nowy dowód, stary jest jeszcze ważny kilka dni ale niestety przez nieuwagę zostawiła go tam gdzie mieszka, a nie mieszka w Szczecinie. Nie ma teraz możliwości odebrania dowodu. Dlatego pomyslałem może o zaswiadczeniu z pracy

Stolar7
Kibic
Na forum od 4819 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 15/08/2012 21:11

POGOŃ 1948 napisał:  

LeOnik napisał:  

POGOŃ 1948 napisał:  

z tego co wiem to nie posiada nic co by miało numer pesel. Wyrabia nowy dowód, stary jest jeszcze ważny kilka dni ale niestety przez nieuwagę zostawiła go tam gdzie mieszka, a nie mieszka w Szczecinie. Nie ma teraz możliwości odebrania dowodu. Dlatego pomyslałem może o zaswiadczeniu z pracy

Witam. W urzędzie powinna dostać poświadczenie zamieszkania czy cos w tym stylu. Koszt kilkanascie zl, wyrabiaja natychmiast. To jest właśnie na takie sytuacje, gdzie sie nie ma dowodu. Mysle, ze na takie cos wyrobią karte. Przynajmniej ja odbierałem ostatnio na to prawko ;)

LeOnik
Kibic
Na forum od 8702 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 15/08/2012 21:42
Ciekawe jak odbierze dowod osobisty bez kwitku ze jest w trakcie wyrabiania dowodu osobistego !? :)

Veni, vidi, vici
U84%
RM
POGOŃ 1948
Kibic
Na forum od 6207 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 15/08/2012 21:59

LeOnik napisał:  
Ciekawe jak odbierze dowod osobisty bez kwitku ze jest w trakcie wyrabiania dowodu osobistego !? :)

No odbierze tak że stary dowód jest jeszcze ważny i nie musi go oddawać, tak więc kwitku żadnego nie potrzebuje. Przy odbiorze odda stary i dostanie nowy

TommyBoy
Kibic
Na forum od 7565 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 16/08/2012 08:35
To jak ma stary ważny to w czym problem? Przecież PESEL się nie zmienia......

RC
Kibic
Na forum od 6585 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 16/08/2012 09:19
...

Ostatnio edytowany przez: RC, 16 sierpnia 2012, 09:33 [1 raz(y)]

Bukowe
Boberek
Kibic
Na forum od 8025 dni

**

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 26/08/2012 20:03
Czy jest jakies ograniczenie czasowe na kupienie biletu przez neta ??? 24 godziny przed meczem juz nie mozna kupowac ???

Bo wszedlem wlasnie dzis na swoje konto i nie moge wybrac zadnych wydarzen...z gory dzieki za odpowiedzi

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Radek24
Kibic
Na forum od 4833 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 26/08/2012 20:05

Cytat:  
SPRZEDAŻ INTERNETOWA BĘDZIE ZAMYKANA:
- 24 GODZINY PRZED ROZPOCZĘCIEM SPRZEDAŻY W KASACH W DNIU MECZU, JEŻELI MECZ ROZGRYWANY JEST W PIĄTEK.
- W CZWARTEK O GODZ. 23.59 JEŻELI MECZ ROZGRYWANY JEST W SOBOTĘ, NIEDZIELĘ ORAZ PONIEDZIAŁEK.

Choszczenscy Fanatycy '06
Steryd
Kibic
Na forum od 8570 dni

**

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 26/08/2012 20:21
Troche bez sensu, ze nie mozna w weekend kupic. W poniedzialek do poludnia powinno wszystko sie zaksiegowac, tak samo jak przelewy.

1948
pogol
Kibic
Na forum od 4888 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 26/08/2012 21:37

Steryd napisał:  
Troche bez sensu, ze nie mozna w weekend kupic. W poniedzialek do poludnia powinno wszystko sie zaksiegowac, tak samo jak przelewy.

Za bilet zakupiony on-line płacisz poprzez PayU. Oni mają 24h na na wysłanie twojej kasy na konto Pogoni. A w weekendy przelewów(międzybankowych) się nie księguje.

kingaps
Kibic
Na forum od 8369 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 27/08/2012 14:16

pogol napisał:  

Steryd napisał:  

Za bilet zakupiony on-line płacisz poprzez PayU. Oni mają 24h na na wysłanie twojej kasy na konto Pogoni. A w weekendy przelewów(międzybankowych) się nie księguje.

System z kupowaniem przez internet może działać nawet w sobotę czy niedzielę. Z tego systemu korzysta np. Allegro. Sprzedawca w ciągu max. 10 min otrzymuje. Jest pewien, że transakcja została pozytywnie załatwiona, osoba kupująca przesłała kasę i że sprzedający na pewno otrzyma kasę
Tylko "widzimisię" klubo wprowadza takie graniczenia.

Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.

PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !

Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
pogol
Kibic
Na forum od 4888 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 27/08/2012 15:15

kingaps napisał:  

pogol napisał:  

Steryd napisał:  

System z kupowaniem przez internet może działać nawet w sobotę czy niedzielę. Z tego systemu korzysta np. Allegro. Sprzedawca w ciągu max. 10 min otrzymuje. Jest pewien, że transakcja została pozytywnie załatwiona, osoba kupująca przesłała kasę i że sprzedający na pewno otrzyma kasę
Tylko "widzimisię" klubo wprowadza takie graniczenia.

w PayU są dwie opcje:
-że sprzedawca dostaje kase w kilka minut (tak jak napisałeś) - wersja Express Payment bez weryfikacji Klientów
-że sprzedawce dostaje w ciągu 24h - wersja Protected Payment z weryfikacją Klientów
Kwestia teraz tego, jaką opcje klub wybrał. Zapewne opcja druga.
źródło: link

reclaimenn
Kibic
Na forum od 4831 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 27/08/2012 21:10
Od jutra rusza przedsprzedaż biletów na mecz z Wisłą.

To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
AntPS
Kibic
Na forum od 6527 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 27/08/2012 22:20
Śmieszny obrazek dziś po meczu. Ludzie wychodzą ze stadionu, a inni dalej przy kasach wyrabiają karty kibica... Niektórzy to wcześnie się obudzili.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005