Parę kolejek i już nikt nie będzie jeździł. A rząd zanotuje kolejne wielkie "sukcesy" w walce z chuligaństwem.
Im bliżej do wyborów, tym większe będą te prowokacje.
od jakiegoś czasu zastanawiałem się, czy głos w tej sprawie oficjalnie zabiorą piłkarze, no i miło, że się doczekaliśmy
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Temat zastępczy kibice! - 13/07/2011 18:04
Przy calym szacunku do OZKSu ale czy ktos z nich przypadniem nie ma hajsu z tych kart kibica ?
Mecze pilkarskie maja byc jedyna w swoim rodzaju imreza na ktora trzeba miec specjalna karte i OZKS jest za tym ? Cos tu smierdzi
Jest za tym żeby była jedna na cała Polskę skoro już są lub je wprowadzają. A nie jak teraz że na każdy stadion musisz wyrabiać kartę i płacić. Miałbyś jedna Kartę Kibica a nie Kartę Kibica danego klubu itd. ( w szczególności w Ekstraklasie_
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
wiadomo, że każdy działa sobie, ale jestem zdania, że takie oficjalne stanowisko OZSK oparte na głosie większości stowarzyszeń zwiększyło by siłę przekazu danej informacji, np czy bojkotujemy czy nie, jakie jest stanowisko SKPS w tej sprawie?
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Przy calym szacunku do OZKSu ale czy ktos z nich przypadniem nie ma hajsu z tych kart kibica ?
Mecze pilkarskie maja byc jedyna w swoim rodzaju imreza na ktora trzeba miec specjalna karte i OZKS jest za tym ? Cos tu smierdzi
Jest za tym żeby była jedna na cała Polskę skoro już są lub je wprowadzają. A nie jak teraz że na każdy stadion musisz wyrabiać kartę i płacić. Miałbyś jedna Kartę Kibica a nie Kartę Kibica danego klubu itd. ( w szczególności w Ekstraklasie_
Teoretycznie tak ma być. Karta kibica jednego klubu powinna umożliwiać zakup biletu i wejście na stadion w całej Polsce. W praktyce jest tak, że karty kibica w I lidze to dopiero nowość i rzadkość i nie wiadomo jak to będzie. W ekstraklasie teoretycznie powinno być łatwiej, ale Ekstraklasa chce mieć osobną bazę danych (osobną od PZPN). Tak więc każdy ciągnie w swoją stronę i niewiele z tych obietnic i teoretycznych rozważań jest realne.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Temat zastępczy kibice! - 14/07/2011 15:49
Dzisiaj odbyło się zwyczajne walne zebranie członków Piłkarskiej Ligi Polskiej. Wśród podjętych decyzji jedną z najważniejszych była ta dotycząca przyjmowania zorganizowanych grup kibiców przyjezdnych w I lidze w sezonie rozgrywkowym 2011/2012.
Decyzję podjęli jednogłośnie przedstawiciele wszystkich klubów (szesnastu) obecni na zebraniu.
Odp: Temat zastępczy kibice! - 15/07/2011 10:24
Strzelec bramki dla Śląska i jego dziewczyna zaskoczeni:
"Na początek najważniejsze, czyli fantastyczni kibice. Tego w Holandii nie doświadczy się, aby fani od początku do samego końca tak dopingowali. Mecz na żywo oglądała moja dziewczyna i pierwsze, co mi powiedziała, to właśnie o atmosferze na stadionie. Dopiero później pogratulowała bramki. A jeśli chodzi o sam mecz i postawę rywala, mogę przyznać, że przez pierwsze pół godziny gry byliśmy lepsi, później Szkoci stworzyli sobie dwie świetne sytuacje strzeleckie. Druga połowa to była raczej nasza dominacja - mówi Voskamp. "
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.