Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
k u b i
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5697 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 22:08

Adildo napisał:  

laki napisał:  
Mam pytanie odnosnie wniesienia alkoholu do pociagu zaznaczam, ze nie chcemy pic z kolegami w drodze do bydgoszczy, a drodze powrotnej. pytam bo przeciez nie wyskocze do monopolowego w bydgoszczy... darujcie sobie cytowanie mnie jesli nie chcecie konkretnie odpowiedziec. bylem raz na wyjezdzie specjalem i jechala z nami psiarnia w jednym z przedzialow i na dworcu ostro trzepali. ktos uprzejmy jednak sprzedawal wtedy piwko w pociagu. nie wierze ze nikt nie bedzie mial ochoty na bosmanka w drodze powrotnej.

... ;]

ludzie wy kurwa jesteście nieodpowiedzialni . jeśli ustalamy zasady wyjazdu na sektor kibiców Pogoni to po to by godnie reprezentować Dumę Pomorza a wy od razu o alkoholu. trzeba było sobie kupić bilety na neutrala i tam sobie popijać. napijecie się po powrocie. a jak nie podoba się to proponuje odwyk bo to już są oznaki alkoholizmu

WIERNI NA ZAWSZE
laki
Kibic
Na forum od 7583 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 22:17

k u b i napisał:  

Adildo napisał:  

laki napisał:  
Mam pytanie odnosnie wniesienia alkoholu do pociagu zaznaczam, ze nie chcemy pic z kolegami w drodze do bydgoszczy, a drodze powrotnej. pytam bo przeciez nie wyskocze do monopolowego w bydgoszczy... darujcie sobie cytowanie mnie jesli nie chcecie konkretnie odpowiedziec. bylem raz na wyjezdzie specjalem i jechala z nami psiarnia w jednym z przedzialow i na dworcu ostro trzepali. ktos uprzejmy jednak sprzedawal wtedy piwko w pociagu. nie wierze ze nikt nie bedzie mial ochoty na bosmanka w drodze powrotnej.

...;]

ludzie wy kurwa jesteście nieodpowiedzialni . jeśli ustalamy zasady wyjazdu na sektor kibiców Pogoni to po to by godnie reprezentować Dumę Pomorza a wy od razu o alkoholu. trzeba było sobie kupić bilety na neutrala i tam sobie popijać. napijecie się po powrocie. a jak nie podoba się to proponuje odwyk bo to już są oznaki alkoholizmu

A czy ty ludziu potrafisz czytać? Czy tylko co trzecie słowo w tym natłoku wyrazów? Napisałem przecież, że chodzi mi o drogę powrotną. Nikt nie ma zamiaru pić przed i w trakcie meczu.

HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7405 dni

**

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 22:31
Dwie miejscówki w autokarze... wylot z Golecina..ktos chetny??

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
darmix
Kibic
Na forum od 8113 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 22:39
jedna miejscowka w 8 osobowym busie z prawobrzeza gg 1880955

SZTANY GLANY
k u b i
Kibic
Na forum od 5697 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 23:18

laki napisał:  

k u b i napisał:  

Adildo napisał:  

laki napisał:  

Wóda w karton od soku i jazdaaaa ja tak zawsze robię i nigdy nie było przypału ;]

A czy ty ludziu potrafisz czytać? Czy tylko co trzecie słowo w tym natłoku wyrazów? Napisałem przecież, że chodzi mi o drogę powrotną. Nikt nie ma zamiaru pić przed i w trakcie meczu.

a czy Ty ludziu potrafisz wytzrymać bez alko...chodzi o kulturalne zachowanie.
temat wałkowany już dawno i zasady znane większości proponuję zanim zaczniesz się pytać poczytaj czy ktoś nie zadał podobnego pytania

WIERNI NA ZAWSZE
ARCADIUS
Kibic
Na forum od 5767 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 23:22

k u b i napisał:  

chrisxx napisał:  

Cytat:  
- wiadomości będą dla kierowców przekazywane w Bydgoszczy na kanale 19 CB.

Nie lepiej byłoby ustalić jakiś inny kanał, tylko na ten wyjazd? Nie dość, że "zaśmiecimy" 19stkę, to zmiana byłaby "bezpieczniejsza" ;)

czy kolego często używasz cb?
jeśli nie to informuję cię że 19 jest kanałem ogólnym dla zmotoryzowanych i dla każdego kto szuka drogi lub info ten kanał jest najważniejszy bo na nim zawsze jest ktoś. jeśli zapragniesz pogadać sobie dłużej to przeskakujesz na inny. takie zasady obowiązują.

Ta Ja Tobie powiem, że na radyjku jadę codziennie - taka praca. Uważam, że temat wart przedyskutowania. Kanał 19 jest kanałem ogólnym, kanał "nawigacyjny" jest zawsze innym kanałem dedykowanym, w Szczecinie chyba jest to 24. Uważam, że na Płoni trzeba ostatecznie to ustalić tj. kanał wyjazdowy a 19 na podsłuchu.
Pytanie dot. organizacji wyjazdu zmotoryzowanych: czy w Płoni startujemy z autokarami tj. przewidujemy jedną kolumnę ?

k u b i
Kibic
Na forum od 5697 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 23:51

ARCADIUS napisał:  

k u b i napisał:  

chrisxx napisał:  

Cytat:  
- wiadomości będą dla kierowców przekazywane w Bydgoszczy na kanale 19 CB.

Nie lepiej byłoby ustalić jakiś inny kanał, tylko na ten wyjazd? Nie dość, że "zaśmiecimy" 19stkę, to zmiana byłaby "bezpieczniejsza" ;)

czy kolego często używasz cb?
jeśli nie to informuję cię że 19 jest kanałem ogólnym dla zmotoryzowanych i dla każdego kto szuka drogi lub info ten kanał jest najważniejszy bo na nim zawsze jest ktoś. jeśli zapragniesz pogadać sobie dłużej to przeskakujesz na inny. takie zasady obowiązują.

Ta Ja Tobie powiem, że na radyjku jadę codziennie - taka praca. Uważam, że temat wart przedyskutowania. Kanał 19 jest kanałem ogólnym, kanał "nawigacyjny" jest zawsze innym kanałem dedykowanym, w Szczecinie chyba jest to 24. Uważam, że na Płoni trzeba ostatecznie to ustalić tj. kanał wyjazdowy a 19 na podsłuchu.
Pytanie dot. organizacji wyjazdu zmotoryzowanych: czy w Płoni startujemy z autokarami tj. przewidujemy jedną kolumnę ?

no to kolego informuję Cię że w Szczecinie kanał 24 jest kanałem informacyjnym ale siedzą na nim ludzie z e stacji stałych nie mobilnych, możemy oczywiście ustalić kanał na wypadek sytuacji kryzysowych ale ogólnie myślę że radia włączone na 19 to najlepszy pomysł

WIERNI NA ZAWSZE
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5881 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 23:54
Wszystkie informacje na najczesciej przewijajace sie pytania sa na stronie PucharJestNasz.pl. Nikt z organizatorow nie ma czasu zeby odpowiedac tu na pojedyncze pytania, zwlaszcza na te ktore wymagaja po prostu odwiedzin strony

Ostatnio edytowany przez: SKPS Portowcy, 19 maja 2010, 00:32 [1 raz(y)]

Obrazek jpg wstawiony na forum
1948
Kibic
Na forum od 6506 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 19/05/2010 06:47

k u b i napisał:  

laki napisał:  

k u b i napisał:  

Adildo napisał:  

laki napisał:  

Wóda w karton od soku i jazdaaaa ja tak zawsze robię i nigdy nie było przypału ;]

a czy Ty ludziu potrafisz wytzrymać bez alko...chodzi o kulturalne zachowanie.
temat wałkowany już dawno i zasady znane większości proponuję zanim zaczniesz się pytać poczytaj czy ktoś nie zadał podobnego pytania

kurwa !!!!! znowu się zaczyna, to naprawdę robi się nudne i żenujące,skończcie ten jebany temat !!!!!!

Kuba.
Kibic
Na forum od 6901 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 19/05/2010 07:32
Przypominam, ze chcialbym bardzo kupic bilet na mecz w Bydgoszczy!! Kolega ma juz koszulke oraz bilet na pociag, ale niestety wczoraj sie troche spoznil po kupno biletu ;/

i skonczcie z tym jebanym alkoholem!

Samo
Kibic
Na forum od 6781 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 19/05/2010 08:24
.

Ostatnio edytowany przez: Samo, 19 maja 2010, 11:14 [1 raz(y)]

AntyC
Kibic
Na forum od 5835 dni

**

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 19/05/2010 09:13
Dwie miejscówki w transporcie kołowym. gg 6336015 (zawsze ukryty) - pisać jak coś i zostawiać namiary jak mnie niema

mariusz88
Kibic
Na forum od 6814 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 19/05/2010 09:57
Do wyjazdu zostały 3 dni, może już wiadomo cos na temat zbiórki (odjazdu) dla tych którzy wybierają się specjalem ??

condzix
Kibic
Na forum od 5733 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 19/05/2010 10:24
ile trwa podróż specjalem do bydgoszczy?

Samo
Kibic
Na forum od 6781 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 19/05/2010 11:47

condzix napisał:  

a Ty tak piszesz tylko , zeby sobie posta nabic? po co Tobie to wiedziec ile trwa?, napewno nie dlugo cos ok 3-4 h .

Ludzie kurwa dajcie juz spokoj z pytaniami, ktore sa tak naprawde z dupy, bo wkurwiacie tylko oko na tym forum i organizatorow. Masz bilet, masz transport siadaj i jedź a na mecz napewno wejdziesz.

condzix
Kibic
Na forum od 5733 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 19/05/2010 12:06

Samo-Eric Cartman napisał:  

condzix napisał:  

a Ty tak piszesz tylko , zeby sobie posta nabic? po co Tobie to wiedziec ile trwa?, napewno nie dlugo cos ok 3-4 h .

Ludzie kurwa dajcie juz spokoj z pytaniami, ktore sa tak naprawde z dupy, bo wkurwiacie tylko oko na tym forum i organizatorow. Masz bilet, masz transport siadaj i jedź a na mecz napewno wejdziesz.

pytam tylko z ciekawosci zeby wiedziec jaka jest roznica w czasie podrozy samochodem a pociagiem. I nie spinaj posladow niepotrzebnie.

Mejdys
Kibic
Na forum od 5762 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 19/05/2010 12:09
Dwa miejsca w aucie. Kontakt: gg: 3757569 ( zostawiac info i jakis namiar )

E.
Kibic
Na forum od 6484 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 19/05/2010 12:23

condzix napisał:  
pytam tylko z ciekawosci zeby wiedziec jaka jest roznica w czasie podrozy samochodem a pociagiem. I nie spinaj posladow niepotrzebnie.

to trzeby było wejść sobie na stronę pkp i sprawdzić, a nie ludzi wkurwiać od rana. Ochujeć można czytając te pytania. Zanim coś napiszecie to zastanówcie się parę razy!

ROJ
Kibic
Na forum od 7206 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 19/05/2010 12:45
Kanał 19 CB został wyznaczony nie przez SKPS tylko przez organizatorów tzn. Bydgoszcz. Na tym kanale mają być podawane oficjalne informacje na temat przemieszczania się w rejonie Bydgoszczy.

- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7205 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 19/05/2010 12:46
w imieniu kolegi ->

- 2 miejsca na wyjazd do Bydgoszczy w AUCIE, Szczecin/Centrum. Koszt - zrzutka na paliwo - każdy po równo.

kontakt GG: 3491657

lol
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.08 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005