Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Arka Gdynia - Pogoń 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
katharsis
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7879 dni

**

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 14:04

Shee napisał:  

Pszczółek napisał:  
Ps. od kiedy plecak to sprzet niebezpieczny?

pytalam sie ochroniarki, z jakiej racji mam oddawac torbe. Z racji tego, ze moge cos wniesc. Wiec specjalnie wszystko przy niej wywalilam, przenioslam do reklamowki i pokazalam, ze rownie dobrze moglam wejsc z torba. Po prostu chory i niezyciowy przepis... A tak w nawiasie bez problemu weszlam z butla wody, trzymajac ja w reku...

a ja weszlam z plecakim - najpierw krotka klotnia z ochrona ze nie maja prawa mi kazac zostawic plecak, pozniej rozmowa z siwym - jak spytalam o podstawe prawne takiego zakazu to mi pozwolil wniesc plecak :D

ligowiec.net team
hPS
*zablokowany
Na forum od 7535 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 14:11
Skoro tak wszyscy są happy to zapraszam do Warszawy na polonie. Pokażcie ze nie tylko do Gdynii specjalem jeździcie. Wszyscy do stolicy!!!!!

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Zbylu
Kibic
Na forum od 7327 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 14:11
Po meczu kibice Portowców zaczęli "się rzucać" i krzyczeć obraźliwe hasła w naszą stronę. Część naszych kibiców zaczęła biec w ich kierunku, jednak we wszystko włączyła się ochrona i policja

tak napisali na stronie areczka.pl obrazliwe hasla to 2 liga 2 liga Arka Gdynia? i jakie rzucanie?

Obrazek gif wstawiony na forum
barcish
Kibic
Na forum od 7798 dni

**

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 14:18

Zbylu napisał:  
Po meczu kibice Portowców zaczęli "się rzucać" i krzyczeć obraźliwe hasła w naszą stronę. Część naszych kibiców zaczęła biec w ich kierunku, jednak we wszystko włączyła się ochrona i policja

tak napisali na stronie areczka.pl obrazliwe hasla to 2 liga 2 liga Arka Gdynia? i jakie rzucanie?

to nie miejsce na takie rozwazania raczej.

POGOŃ SZCZECIN!
Gregor
Kibic
Na forum od 7367 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 14:23
Z tego wyjazdy najbardziej podobał mi się nasz doping w ostatnich 10 minutach, był naprawdę konkretny.
A ty Shee musisz poćwiczyć bieganie :D

Stocznie Szczecina, Gdyni i Gdańska chciały wolności krzyczały basta !
Shee
Kibic
Na forum od 7390 dni

*

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 14:29

Gregor napisał:  
Z tego wyjazdy najbardziej podobał mi się nasz doping w ostatnich 10 minutach, był naprawdę konkretny.
A ty Shee musisz poćwiczyć bieganie :D

...zwlaszcza o 3 rano po wyczerpujacym dniu ;) tak, to jest to!! !! - od dzis zmieniam godziny moich treningow! ;)

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Boberek
Kibic
Na forum od 8155 dni

**

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 14:32

Ekipant napisał:  

RysieK napisał:  
Wyjazd mi sie podobal :),ogolnie mecz to mozna powiedziec ze dobry :), Peskovic wczoraj udowodnil ze jest nr 1 w naszej bramce :), gral nawet chyba przy kontuzji

to chyba bylismy na innym meczu,bo moim zdaniem mecz nudny,niskladny,granie na vivat bez zadnych skaldnych akcji,nie mowiac juz o niedokladnych podaniach,sedzia drukowal,wiec nie wiem jak moze taki mecz sie podobac...Peskovicem tez bym sie tak nie podniecal bo nie ma czym....

co do meczu to zgodze sie ze byl nudny i ze oba zespoly graly bez ladu i skladu a sedzia drukowal az milo ale co do Peskovica to trzeba naprawde zauwazyc ze broni w tej rundzie bardzo pewnie i ze wybronil nam kilka meczy w tym ten wczorajszy z Arka kiedy wychodzil pewnie do dosrodkowan i w kapitalnym stylu wyrbonil glowke Ncinskiego w 68 minucie!

plus do tego 3 razy byl wybierany juz do jedenastki kolejki i mysle ze byc moze dzis zostanie wybrany po raz 4 .

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8017 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 14:42

Cytat:  
Na ten wyjazd syzkowąłem sie juz od naprawde długo i nie rozumiem tych ktorzy nie pojechali...

ehh, młody jesteś długo jeszcze tego nie pojmiesz

Better dead than red!
P.1948.S
Kibic
Na forum od 7549 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 14:42
Jeżeli ktoś ma to niech wklei zdięcia z naszych opraw.

Yanek
Kibic
Na forum od 7360 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 14:43

kusik napisał:  
p.s takie male pytanko, pociag zatrzymywal sie na stacji w Zdrojach? bo ja z Dabia z buta szedlem ;p ale fajne przygody po drodze byly hiihi :D pozdro dla tych co byli

tak zatrzymal sie w Zdrojach moze na jakies pol minutki...

tttttt
Kibic
Na forum od 7337 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 14:48

maks napisał:  

Cofnij sie pare stron wczesniej.. sa zdjecia ;]

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8155 dni

**

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 15:10
Jak dla mnie to wyjazd bez historii, poprostu sie odbyl, nie rozumiem tego hurra optymizmu, no chyba, ze jezdzi sie raz na ruski rok. Bywaly poprostu lepsze...Chociaz kanar probujacy sprawdzac bilety na pociag w calkowicie oplaconym specjalu to dla mnie nowosc... aaaa2

PS. Co do gry pilkarzy. Chociaz Mariusz Kuras jest tutaj od niedawna to juz widac jego reke, potrafi umotywowac pilkarzy, wiedza, ze niektore mecze sa poprostu wazniejsze niz inne. Na boisku w koncu widac walke, choc nadal pilkarzom starcza sil na 60 minut, ale tego tak nie widac jak za Panika.

A co do frekwencji to marna ale w tym klubie nadal sporo stoi na glowie i nie dziwie sie, ze poprostu nie ktorym niechce sie w tym uczestniczyc. Tak samo permanentna inwigilacja powoduje, ze to panstwo coraz bardziej zamienia sie w panstwo policyjne...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
P.1948.S
Kibic
Na forum od 7549 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 15:21

senses napisał:  

maks napisał:  

Cofnij sie pare stron wczesniej.. sa zdjecia ;]

Ale tylko z naszej jednej oprawy chodzi mi o wszystkie.

barcish
Kibic
Na forum od 7798 dni

**

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 15:56

Pszczółek napisał:  
Jak dla mnie to wyjazd bez historii, poprostu sie odbyl,

Zgadzam sie w 100% ale ciezko zeby bylo inaczej skoro cala wycieczka byla ciagle na oku psiarni (jak to juz w specjalach bywa). Jednak, mimo tego ze ciagle nie lubie jezdzic specjalnymi pociagami, w sumie bardzo dobrze ze pociag zostal zorganizowany bo bez tego do Gdyni pewnie wybraloby sie o wiele mniej osob.

POGOŃ SZCZECIN!
katharsis
Kibic
Na forum od 7879 dni

**

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 16:12
Obrazek jpg wstawiony na forum

race + flagi na kijach widziane z dołu :D

ligowiec.net team
NLx
Kibic
Na forum od 8762 dni

**

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 16:19
NIGDY wiecej takich smutnych wyjazdow!!!

za plecami psów myśliwskich cała masa
ManU
Kibic
Na forum od 7697 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 16:21
Wyjazd swietny. Liczba przyzwoita, oflagowanie tez, a oprawa swietna podobie jak doping. Poczatek i ostatnie 10 minut plus pare minut po koncu wrecz rewelacja :D Glosneij byc nie moglo, moglo byc tylko wolniej spiewane te Pogon Szczecinskaaa, ale niektorzy wpadli w taki trans ze nie byli w stanie tego wolniej spiewac chyba :D Bo gdybysmy jeszcze to poprawili to co tu duzo mwoic...mistrzostwo swiata :)

Arka slabo ultras, slaby doping. Ale w sumie majac taki stadion nigdy nie wejda do krajowej czowlowki jesli chodzi o ultrasowanie i doping. Pozostaja im inne elementy kibicowania ;)

Na minus moze to ze troche za duzo bluzgow (szczegolnie zyczenia Arce spadku troche takie niezbyt, no ale coz - nie lubimy ich i tyle :)). No i po cholere te "dziekujemy" pilkarzom po meczu -raz ze wiekszosc z nich nie rozumie co to znaczy, a dwa nawet meczu nie wygrali -jedyne co zrobili to to czego sie wymaga od lduzi bioracych kase za granie czyli ...gra.
No i trzeba tez wspomniec o siwym :P jak i o tym jak nagle okazalo sie ze wiekszosc kibicow jechala na mecz z laptopami w plecakach ;) pzdr dla tych co byli

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
AlterB
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 16:54

Kastor napisał:  
NIGDY wiecej takich smutnych wyjazdow!!!

dobrze ze karty kupiles :)

Steryd
Kibic
Na forum od 8700 dni

**

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 17:58
Juz w drugiej lidze poznalismy Siwego :) Wtedy az sie chlopak zaczerwienil, teraz pewnie juz byl przygotowany :)

"On pracuje na umowe - zjedzenie"
"Gruby tu, gruby tam, gruby kanapki kradnie nam"
"Mamy paprykarz, hej gruby mamy paprykarz"

:)

Ostatnio edytowany przez: Steryd, 7 maja 2006, 19:28 [1 raz(y)]

1948
Bosmaniak
Kibic
Na forum od 7621 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 18:04
No wreszcie na chacjede zem sie dotyrpal:)
Moim zdaniem klimacik wjazdu calkiem sympatyczny ,choc z deczka senny.
Co do samego meczu nie bede sie wypowiadal ,bo wszystko zostalo juz powiedziane,zreszta wydarzenia na boisku zbytnio mnie nie interesowaly i nawet nie wiem ,ktory "gwiazdor" opuszczal plyte na noszach...i nie musze wiedziec.
Jesli chodzi o sama podroz, to wrecz komfortowa.
Specjal zawsze kojarzyl mi sie ze sciskiem i fryta ,a tym razem w piewsza strone czulem sie prawie jakbym jechal kuszetka:) - cala lawka dla mnie i tylko jeszcze WARSika za Drzwiami brakowalo,no ale nie mozna miec wszystkiego:)
W druga strone chyba "niebieskim" gul skoczyl ,ze za wygodnie mielismy,bo troche ciasniej sie zrobilo,ale gdyby nie "wietrzenie przedzialow" (elo zes wykrakal;) heheh ) to nawet nie byloby o czym wspominac,bo apartament na pieterku jak zwykle zalatwil sprawe:)
Krotko mowiac bylo OK:)

PS pozdro dla siwego rzecz jasna:]

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758215539 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005