Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
dymson
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7388 dni

Odp: Panik! Zegnamy? - 09/11/2005 16:14
połowa składu to brazylijczycy to Oni stanowia o sile Zespołu a teraz zrobiło sie zimno i moze to jest powód. Moze nie umieja grac w takich warunkach lub przychodzi im to z trudem. sam nie wiem.

Praga Płd
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: Panik! Zegnamy? - 09/11/2005 16:31

dymson napisał:  
połowa składu to brazylijczycy to Oni stanowia o sile Zespołu a teraz zrobiło sie zimno i moze to jest powód. Moze nie umieja grac w takich warunkach lub przychodzi im to z trudem. sam nie wiem.

W lidze rosyjskiej tez sa Brazylijczycy a jak graja. Tam chyba jeszce gorsze sa warunki atmosferyczne!

WYCHOWANY NA POGONI
P.1948.S
Kibic
Na forum od 7552 dni

Odp: Panik! Zegnamy? - 09/11/2005 16:35

mojrzesz napisał:  
Moim zdaniem to jest wina pilkarzy a nie Panika, poprostu czesc z nich alewa gre i nie che im sie biegac poprostu za pilka.Potrzebna jest selekcja pilkarzy albo zakup nowych poto aby rywalizowali o swoje pozycje

dokladnie to już nie panika wina tylko naszych pseudo pilkarzyków

Kibic
Na forum od 7831 dni

Odp: Panik! Zegnamy? - 09/11/2005 16:39

dymson napisał:  

No ale do licha to są zawodowcy, dostają za to nie małą kase i powinni umieć grać w każdych warunkach

Największym błędem było to, że Panik w Szczecinie się pojawił...stracony czas...do tego dochodzi brak zaangażowania 3/4 zespołu i mamy to co mamy...

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
tribu
Kibic
Na forum od 7815 dni

*

Odp: Panik! Zegnamy? - 09/11/2005 16:50

mojrzesz napisał:  
Moim zdaniem to jest wina pilkarzy a nie Panika, poprostu czesc z nich alewa gre i nie che im sie biegac poprostu za pilka.Potrzebna jest selekcja pilkarzy albo zakup nowych poto aby rywalizowali o swoje pozycje

dokladnie - nawet Panik dupa gdy debili kupa (i nie mowie tu o wszystkich tylko o kilku naszych pseudograjkach)

100% PD
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7436 dni

Odp: Panik! Zegnamy? - 09/11/2005 17:01
odpieprzcie się w końcu od tego Panika !!

manisz
Kibic
Na forum od 7489 dni

Odp: Panik! Zegnamy? - 09/11/2005 17:10
Najlepiej to go zabijcie.
OMG zle wyniki to nie tylko PANIK.

Paulvanday
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Panik! Zegnamy? - 09/11/2005 17:16
ja do Panika nic niemam ale spojrzcie na taka Legie zatrudnili Wdowczyka i prosze wyniki same mowia za siebie . A glosy ludu byly zeby go zatrudnic no coz ale Ptaku wiedzial lepiej i Panike mam znow Depresja

Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
Kula
Kibic
Na forum od 7703 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 09/11/2005 17:57
Ja tam Do Panika nic niemam to nie jego wina ze zespół robi akie wyniki ale w pewnym stopniu tez napewno jest jego wina !! ja tam byłem za Zatrudnieniem Kasperczaka !! ale widac Ptak znowu Zaufał Panikowi i znowu go Sprowadził na Twardowkiego !! Pogoń & Legia !! Ciekawy jestem jak sie skonczy ta rudna i zwolni Panika to kogo Zatrudni !! Czas Pokaże..!!!

POGOŃ & LEGIA

PS
dymson
Kibic
Na forum od 7388 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 09/11/2005 19:24

Praga Płd napisał:  
[cytat=dymson]połowa składu to brazylijczycy to Oni stanowia o sile Zespołu a teraz zrobiło sie zimno i moze to jest powód. Moze nie umieja grac w takich warunkach lub przychodzi im to z trudem. sam nie wiem.

W lidze rosyjskiej tez sa Brazylijczycy a jak graja. Tam chyba jeszce gorsze sa warunki atmosferyczne![/cytat

No tak. Masz racje ale nie do konca. pozdro.Puszcza oczko

Porto
Kibic
Na forum od 7318 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 09/11/2005 21:06
moim zdaniem stracony czas nastapil po powrocie Panika do Pogonii, przecie wtedy na rynku bylo tylu wolnych trenerow i wzial jednego z lepszych jesli chodzi o Defensywe ale najgorszego w Ofensywie.
co do Brazylijczykow w Rosji to oni sa po prostu duzo lepsi niz ci nasi ale i tak tacy pilkarze jak Daniel Carvalho do kadry chyb nie trafia .... niestety :/

Shee
Kibic
Na forum od 7393 dni

*

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 09/11/2005 23:00

dymson napisał:  

...jest fajne powiedzonko: zlej baletnicy... ;)

a tak z pscyhol. pkt-u widzenia motywacja zewnetrzna, czyli np. $$$, nigdy na dluzsza mete sie nie sprawdza. Jakby pilkarze utozsamiali sie z tym co robia, znalezli by inny powod, dla ktorego graja, bylyby wyniki. a tak maja to gleboko...
Nie bedzie nic dobrego z druzyny, w ktorej wiekszosc to osoby nawet nie kryjace sie z faktem, ze sa tylko najemnikami i maja wszystkich i wszystko........ w....

EDIT
...moim skromnym zdaniem Panik robi tylko pewna czesc zlej roboty, za wieksza czesc odpowiedzialni sa sami pilkarze :-)

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
vitos
Kibic
Na forum od 8593 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 10/11/2005 12:57
Ja przeciw Panikowi. Nie bede powielał się, pisałem przy okazji meczu z Arką.
pozdro

***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7382 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 10/11/2005 13:13
Napewno słaba gra Pogoni i brak wyników to nie tylko wina Panika.Także piłkarzy którym nie chce się grać nie mają motywacji.Co do Brazylijczyków.W Rosji są lepsi a nie w Pogoni Ptak kupi sobie jakiegoś dZiadka który jest na wolnym trensferze albo jest tani i gra.Chociaż ja uważam że Panik jest słabym trenerem i nie potrzebnuiaj jeszce raz go się zatrufniała(2 razy się nie wchodzi do tej samej rzeki)już był w Pogoni i pokazał co umie(a nic nie umie)tak więc za wyniki odpowiada trerer i piłkarze.Mam nadzieje że na wiosne Panik poleci i będzie jakiś pożądny trener i przyjdą jacyś dobrzy,wartościowi piłkarze a nie jaikeś parówy.Chciałbym aby terenerm był Polak i w Pogoni grało więcej Polaków może być 2-3 obcokrajowców a nie 6-7.TERAZ POLSKA! :D

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Tony Montana
Kibic
Na forum od 7468 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 10/11/2005 14:09
Panik nie jest złym trenerem, szczególnie jesli chodzi o taktyke i treningi. Brakuje byc moze mu slily do zmotywowania pilkarzy. Moim zdaniem Pogon powinno prowadzic dwoch trenerów - tak jak kiedys bylo z reprezentacja szwecji. Jeden by odpowiadal za taktyke, treningi, drugi by motywowal druzyne, tworzyl monolit. Takim dobrym trenerem do tego mogl byc Baniak. Ale moze mozna tez jako wspoltrenera zatrudnic Kurasa. W koncu jest on wolny i jest legenda naszej Pogoni. Druga sprawa to pilkarze ktorym sie nie chce. pokazali to juz Tralka, Labedzki (ktory sie wyrywal do zaglebia) i inni. Teraz widac jakim bledem bylo pozbycie sie Moskalewicza, ktory byl dobrym duchem zespolu i potrafil pociagnac gre zespolu. Takiego zawodnika nam potrzeba. Potrzeba nam tez zawodnikow ktorzy beda z klubem na dobre i na zle. Moga byc to nawet obcokrajowcy, byle mieli serce do gry. Przykladem niech tu bedzie Julcimar. Mimo ze brazylijczyk dobrze sie czuje w Polsce i identyfikuje sie z nami. widac to na boisku, po jego zaangazowaniu. A panikowi potrzeba pomocy, czlowieka ktory zna sie na psychologii. ogladaliscie moze ostatni magazyn ligowy w TVN? byl reportaz o Stawowym i jego metodach treningowych. Mijajajc poziom tego programu i to ze akurat dotyczyl zespolu Cracovii (nie jest moim celem gloryfikowanie tych *******), widac bylo ze zawodnicy identyfikuja sie z klubem, sa przyjaciolmi na boisku i poza nim, wykazuja zaangazowanie. Co mnie uderzylo, podczas treningów spiewaja piesni o swoim zespole. Zaangazowanie jest bardzo wazne, i przyklad zespolu z Krakowa pokazuje, ze to poplaca

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
U-96
Kibic
Na forum od 8463 dni

**

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 10/11/2005 16:46
dlugo myslalem ;) co by tu napisac i powiem tylko tyle

Panik raus nach Sudetenland !! (w kazdym razie byle daleko stad)

dziekuje za uwage

hail rezerwa

Szlugi, wóda, gołe baby !
Shee
Kibic
Na forum od 7393 dni

*

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 10/11/2005 23:18

Tony Montana napisał:  
Panik nie jest złym trenerem, szczególnie jesli chodzi o taktyke i treningi. Brakuje byc moze mu slily do zmotywowania pilkarzy. Moim zdaniem Pogon powinno prowadzic dwoch trenerów - tak jak kiedys bylo z reprezentacja szwecji. Jeden by odpowiadal za taktyke, treningi, drugi by motywowal druzyne, tworzyl monolit. Takim dobrym trenerem do tego mogl byc Baniak. Ale moze mozna tez jako wspoltrenera zatrudnic Kurasa. W koncu jest on wolny i jest legenda naszej Pogoni. Druga sprawa to pilkarze ktorym sie nie chce. pokazali to juz Tralka, Labedzki (ktory sie wyrywal do zaglebia) i inni. Teraz widac jakim bledem bylo pozbycie sie Moskalewicza, ktory byl dobrym duchem zespolu i potrafil pociagnac gre zespolu. Takiego zawodnika nam potrzeba. Potrzeba nam tez zawodnikow ktorzy beda z klubem na dobre i na zle. Moga byc to nawet obcokrajowcy, byle mieli serce do gry. Przykladem niech tu bedzie Julcimar. Mimo ze brazylijczyk dobrze sie czuje w Polsce i identyfikuje sie z nami. widac to na boisku, po jego zaangazowaniu. A panikowi potrzeba pomocy, czlowieka ktory zna sie na psychologii. ogladaliscie moze ostatni magazyn ligowy w TVN? byl reportaz o Stawowym i jego metodach treningowych. Mijajajc poziom tego programu i to ze akurat dotyczyl zespolu Cracovii (nie jest moim celem gloryfikowanie tych *******), widac bylo ze zawodnicy identyfikuja sie z klubem, sa przyjaciolmi na boisku i poza nim, wykazuja zaangazowanie. Co mnie uderzylo, podczas treningów spiewaja piesni o swoim zespole. Zaangazowanie jest bardzo wazne, i przyklad zespolu z Krakowa pokazuje, ze to poplaca

Wlasnie to mialam na mysli w poprzednim poscie. Dopoki grajki sie nie zzyja ze soba i z Klubem - bedzie beznadziejnie. Szkoda, ze taki doswiadczony trener jak Panik nie stawia na pomoc psychologiczna (zazdroszcze Legi "psycholożki" - Joanny Heidtman; wielka kobieta i autorytet...)... Szkoda tez, ze nie ma Darka Dalke, ktory w pewnym sensie pelnil taka role. W sumie najgorsze (z tego co dobrze kojarze fakty) zaczelo sie m.in. po pozbyciu sie Ola i Dalke. Duch zespolu praktycznie nie istnieje od tamtego czasu...

.

Samymi $$$ prawdziwej druzyny i zwyciestw sie nie zdobedzie...

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7431 dni

*

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 10/11/2005 23:57
Otoz wystarcza tylko i wylacznie $$$ przyklad? Real Madryt! czy CHELSEA!! sami najemnicy tylko za taka kase jaka oni dostaja kazdy by zapierd.... a PTAK az tak dobrze nie placi dlatego maja to gdzies graja bo graja i czekaja zeby stad jak najszybciej uciec(Kazmierczak). W jakim ty swiecie zyjesz Shee tu zawsze chodzilo i bedzie chodzic o kase(mowie o braku szczecinskich akcentow w druzynie).

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Shee
Kibic
Na forum od 7393 dni

*

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 11/11/2005 00:03
Randall McMurphy, moja wypowiedz odnosi sie do problemu zlej gry - wiec wymienilam, ze przyczyna (w tym kontekscie) jest zle podejscie pilkarzy do swojego zawodu :)

..wiesz, w ktoryms tam poscie to samo napisalam do kogos: "w jakim Ty swiecie zyjesz". wiem, ze licza sie tylko $$$, ale moze chce sie ludzic (jak wiekszosc idealistow), ze kiedys wroci cos najwazniejszego do sportu? ;) Zalezy mi na tym, zeby chociaz troche pilkarze utozsamili sie z klubem i grali z udzialem takze wewnetrznej motywacji.

pozdrawiam

Cycek.
Kibic
Na forum od 7429 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 11/11/2005 00:10

Randall McMurphy napisał:  
Otoz wystarcza tylko i wylacznie $$$ przyklad? Real Madryt! czy CHELSEA!! sami najemnicy tylko za taka kase jaka oni dostaja kazdy by zapierd.... a PTAK az tak dobrze nie placi dlatego maja to gdzies graja bo graja i czekaja zeby stad jak najszybciej uciec(Kazmierczak). W jakim ty swiecie zyjesz Shee tu zawsze chodzilo i bedzie chodzic o kase(mowie o braku szczecinskich akcentow w druzynie).

nie ma co porównywać Pogoni do Realu bo to zupełnie inna bajka. Zespół który chce się liczyć na arenie miedzynarodowej, w tym przypadku w LM musi mieć w swoim składzie najlepszych zawodników świata (choć nawet w realu i chelasea występują wychowankowi) nie ma możliwości żeby drużyna złożona w znacznej mierze z wychowanków coś zawojowała w LM. A co do szczecińskich akcentów to uważam że bez problemu znalazłoby się kilku zawodników nadających się do gry w pierwszym składzie- doskonały przykład MAREK KOWAL!!!

...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758462383 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005