Wymieniłem kartę tymczasową na stałą z kontem trzeba ją jakoś aktywować czy mogę śmiało bez robienia niczego iśc po bilet?
Sądze że możesz iść po bilet bez żadnego problemu nie trzeba jej aktywować
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 19/05/2012 19:19
wie ktos czy w tym smiesznym budyneczku od witkiewicza mozna wyrobic karte?
wydaje mi sie, ze na poczatku ich obowiazywania mozna bylo je wyrobic
jak ktos sie orientuje to prosze o odpowiedz
pozdro
wie ktos czy w tym smiesznym budyneczku od witkiewicza mozna wyrobic karte?
wydaje mi sie, ze na poczatku ich obowiazywania mozna bylo je wyrobic
jak ktos sie orientuje to prosze o odpowiedz
pozdro
Panowie można jeszcze wymienić kartę tymczasową na stałą? Jakoś odkładałem to ale trzeba to w końcu zmienić.
Pozdroo
Można, w Fanshopie.
a te karte prepaidową na normalną?:>
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 12/08/2012 13:18
Witam może nie w temacie, ale nie mogłem jakoś znaleźć działu z biletami, a na stronkach jakoś cisza się zrobiła, więc pytanko mam gdzie teraz mogę kupić bilet na mecze Pogoni i od kiedy ruszyła sprzedaż na mecz z Zagłębiem ?
Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
Niektórzy z Was otrzymali informację, że można już nabywać bilety na mecz z Zagłębiem Lubin drogą internetową. Bilety na ten mecz będzie można kupować przez internet dopiero w poniedziałek (13.08.12 r.). Za niedogodności przepraszamy. Tylko Pogoń!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.