Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Paweł85
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7032 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 18:14
Kupując szaliczek i podziwiając jego jakość wykonania naszła mnie taka refleksja, że masa osób spina się w tym temacie:
- a że kilka piwek to nie problem
- a dlaczego Legia dostała tak dużo biletów, że dla Szczecinian nie wystarcza
Patrząc na pracę jaką wykonuje w ostatnich tygodniach SKPS, MW i inne osoby, które w tak krótkim czasie ogarniają transport, bilety,ponad 5000 koszulek (!!), kilkaset szalików to, aż kurwica strzela czytając że kilka piwek to nie dużo bo ja znam umiar. Jeżeli wizerunek Pogoni to dla niektórych za mało, to niech chociaż pokażą się z dobrej strony dla ludzi, braci po szalu którzy od 2 tygodni siedzą i ogarniają to, aby jeden z drugim mógł napisać po finale, że ten wyjazd zapamiętają do końca życia. Bo było nas 7 tyś, bo doping zajeb..., bo koszulki dały rewelacyjny efekt, bo Legia nas wspomogła w świetnej liczbie (przypomnę, że nie pierwszy raz w tym sezonie).

Powstrzymajmy się od picia przed meczem, zdzierajmy gardła (prezesi zrozumieją, w poniedziałek ;) ), zachowujmy się jak na kibiców Pogoni przystało. Ogarniajcie też swoich znajomych z osiedli, bo patrząc po ludziach z moich okolic to wybierają się również tacy co w życiu chyba na Twardowskiego nie byli, myślę że takich trzeba najbardziej pilnować.

Jeszcze raz podkreślam swój podziw i szacunek dla wszystkich osób odpowiedzialnych za organizację tego wyjazdu.

PUCHAR MUSI BYĆ NASZ!! Puchar jest nasz!! :)

a tak mnie naszło dzisiaj :)

Spidi.G
Kibic
Na forum od 5855 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 18:27
mi przyszlo wczoraj potwierdzenie na skrzynke ze juz ma kurier a dzis popoludniu mialem bilety w domu:)

Albo grubo,albo wcale....
chrisxx
Kibic
Na forum od 8354 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 19:20

Cytat:  
- wiadomości będą dla kierowców przekazywane w Bydgoszczy na kanale 19 CB.

Nie lepiej byłoby ustalić jakiś inny kanał, tylko na ten wyjazd? Nie dość, że "zaśmiecimy" 19stkę, to zmiana byłaby "bezpieczniejsza" ;)

ArP
Kibic
Na forum od 8032 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 19:31

Gradus napisał:  
na pzpn.pl jest napisane:

"UWAGA: W przypadku wyczerpania puli biletów nie będzie można ich nabyć w kasach stadionowych w dniu meczu."

Z tego wynika, ze kazdy kto nie ma biletu powinien jechac i kupi go na miejscu. Biletow na pewno zostalo jeszcze kilka tysiecy bo na kupbilet nawet polowa nie poszla.

To może ktoś kto jest aktualnie w Bydgoszczy ogarnie bilety dla pozostałych? bo chyba o to, że ktoś z zachodniop. nie mogą się przyczepić?

Ostatnio edytowany przez: ArP, 18 maja 2010, 19:41 [1 raz(y)]

Pogoń Szczecin MKS!
Steryd
Kibic
Na forum od 8573 dni

**

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 20:02

BULBO12 napisał:  
jak tak to sory

Nawet jesli by dostali 2000 biletow, to co najwyzej moglbys sobie poszczekac :D Na pewno by je wykorzystali i w wiekszosci byla by to konkretna ekipa, ktora znacznie podniosla by jakosc dopingu :D

1948
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7746 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 20:16
Zostało 31 miejsc w ostatnim* autakarze organizowanym przez SKPS PORTOWCY.
Jutro ostatni dzień zapisów.

* ewentualne następne autokary wyruszą tylko w przypadku gdy będzie odpowiednia ilość chętnych (49-50 osób).

Nie czekajcie na ostatnią chwilę !!!

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
RC
Kibic
Na forum od 6588 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 20:21
Jak wygląda sytuacja z rozmiarówką koszulek, eLki będą jutro do odebrania? I jeżeli tak to w tym okienku co dziś?

Bukowe
RAFek
Kibic
Na forum od 8633 dni

**

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 20:24

exces napisał:  
czy w Bydgoszczy znajdzie się kawałek wolnego płotu żeby zawisła flaga ku czci Ś.P. Helmuta? czy MW nie mają zamiaru jej wywieszać?

A czy ty qrwa pajacu bywasz na Centralnym na Jego grobie częściej niż raz w roku, żeby o coś takiego się dopytywać na ogólnym?? Skoro nie jesteś jednym z MW to ... (autocenzura)

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
Młot Thora
Kibic
Na forum od 5786 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 21:26
Jeśli myślicie że piosenka,,Pogoń babe jage,,jest głupia choć dla mnie bardzo fajna to posłuchajcie badziewia jagiellonia najgorsza piosenka jaką słyszałem

http://extremeforum.er.pl.wrzuta.pl/audio/22kRpDvmo6C/tsoonami_-_wygramy_-_jaga_mistrzem_jest

laki
Kibic
Na forum od 7583 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 21:27
Mam pytanie odnosnie wniesienia alkoholu do pociagu zaznaczam, ze nie chcemy pic z kolegami w drodze do bydgoszczy, a drodze powrotnej. pytam bo przeciez nie wyskocze do monopolowego w bydgoszczy... darujcie sobie cytowanie mnie jesli nie chcecie konkretnie odpowiedziec. bylem raz na wyjezdzie specjalem i jechala z nami psiarnia w jednym z przedzialow i na dworcu ostro trzepali. ktos uprzejmy jednak sprzedawal wtedy piwko w pociagu. nie wierze ze nikt nie bedzie mial ochoty na bosmanka w drodze powrotnej.

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8705 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 21:29

Młot Thora napisał:  
Jeśli myślicie że piosenka,,Pogoń babe jage,,jest głupia choć dla mnie bardzo fajna to posłuchajcie badziewia jagiellonia najgorsza piosenka jaką słyszałem

http://extremeforum.er.pl.wrzuta.pl/audio/22kRpDvmo6C/tsoonami_-_wygramy_-_jaga_mistrzem_jest

Wrzucony: 2 lata temu

PS.
Kibic
Na forum od 6449 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 21:44
Laki, ew. feta będzie w Szczecinie po powrocie.

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
inblu
Kibic
Na forum od 8056 dni

**

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 21:49
Sprzedam bilet na pociąg specjalny. Cena do uzgodnienia.

Zainteresowanych proszę o kontakt na gg 3653989

Goleniów z Pogonią
Adildo
Kibic
Na forum od 5719 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 21:57
[PL: Odpoczywasz.]

Cz
Kibic
Na forum od 7551 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 22:00

Adildo napisał:  

laki napisał:  
Mam pytanie odnosnie wniesienia alkoholu do pociagu zaznaczam, ze nie chcemy pic z kolegami w drodze do bydgoszczy, a drodze powrotnej. pytam bo przeciez nie wyskocze do monopolowego w bydgoszczy... darujcie sobie cytowanie mnie jesli nie chcecie konkretnie odpowiedziec. bylem raz na wyjezdzie specjalem i jechala z nami psiarnia w jednym z przedzialow i na dworcu ostro trzepali. ktos uprzejmy jednak sprzedawal wtedy piwko w pociagu. nie wierze ze nikt nie bedzie mial ochoty na bosmanka w drodze powrotnej.

... ;]

Nie masz sie czym chwalic, lepiej puknij sie w leb, poki nie jest za pozno.

www.sectorshop.net
E.
Kibic
Na forum od 6484 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 22:01
kurwa mać, czy tak trudno jest zrozumieć, że jest ZAKAZ PICIA ALKOHOLU !!!
co chwile pytania, kurwa ile można!!
NIE MA PICIA I SKOŃCZCIE TEN JEBANY TEMAT ALKOHOLU!!

- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7205 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 22:02

Czarny napisał:  

Adildo napisał:  

laki napisał:  

...]

Nie masz sie czym chwalic, lepiej puknij sie w leb, poki nie jest za pozno.

po tym co tutaj napisano i ile razy to juz chyba moze byc za pozno ... takie moje obawy ...

lol
k u b i
Kibic
Na forum od 5697 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 22:03

chrisxx napisał:  

Cytat:  
- wiadomości będą dla kierowców przekazywane w Bydgoszczy na kanale 19 CB.

Nie lepiej byłoby ustalić jakiś inny kanał, tylko na ten wyjazd? Nie dość, że "zaśmiecimy" 19stkę, to zmiana byłaby "bezpieczniejsza" ;)

czy kolego często używasz cb?
jeśli nie to informuję cię że 19 jest kanałem ogólnym dla zmotoryzowanych i dla każdego kto szuka drogi lub info ten kanał jest najważniejszy bo na nim zawsze jest ktoś. jeśli zapragniesz pogadać sobie dłużej to przeskakujesz na inny. takie zasady obowiązują.

WIERNI NA ZAWSZE
Pit.
Kibic
Na forum od 7788 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 22:03
pytanie nt koszulek

nie mam zbytnio czasu, żeby wertować cały temat, mam nadzieje, że pytanie się nie pojawiało wcześniej i nikogo nie wkurzy odpowiadanie na nie po raz 100.

a mianowicie: można kupić koszulkę, jeśli nie kupowałem biletu u nas? Mam bilety z 'kupbilet' na 25, chciałbym 3 koszulki (dla mnie i dla dwóch kumpli). Jest możliwość kupna? A jeśli tak, to czy mógłbym kupić samemu 3 sztuki, czy każdy nas by się musiał stawić osobiście (żeby nie było, że na handel kupuje czy coś)? Dzięki z góry za odpowiedź

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Cz
Kibic
Na forum od 7551 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 22:06

Pit. napisał:  
pytanie nt koszulek

nie mam zbytnio czasu, żeby wertować cały temat, mam nadzieje, że pytanie się nie pojawiało wcześniej i nikogo nie wkurzy odpowiadanie na nie po raz 100.

a mianowicie: można kupić koszulkę, jeśli nie kupowałem biletu u nas? Mam bilety z 'kupbilet' na 25, chciałbym 3 koszulki (dla mnie i dla dwóch kumpli). Jest możliwość kupna? A jeśli tak, to czy mógłbym kupić samemu 3 sztuki, czy każdy nas by się musiał stawić osobiście (żeby nie było, że na handel kupuje czy coś)? Dzięki z góry za odpowiedź

Mozna kupic, a nawet trzeba, bo kazdy powinien miec ta koszulke, bez wzgledu z jakiego zrodla ma bilet, w klubie chlopaki beda mieli jeszcze, wiec tam sie zglos.

www.sectorshop.net
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.22 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005