Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 18:14
Kupując szaliczek i podziwiając jego jakość wykonania naszła mnie taka refleksja, że masa osób spina się w tym temacie:
- a że kilka piwek to nie problem
- a dlaczego Legia dostała tak dużo biletów, że dla Szczecinian nie wystarcza
Patrząc na pracę jaką wykonuje w ostatnich tygodniach SKPS, MW i inne osoby, które w tak krótkim czasie ogarniają transport, bilety,ponad 5000 koszulek (!!), kilkaset szalików to, aż kurwica strzela czytając że kilka piwek to nie dużo bo ja znam umiar. Jeżeli wizerunek Pogoni to dla niektórych za mało, to niech chociaż pokażą się z dobrej strony dla ludzi, braci po szalu którzy od 2 tygodni siedzą i ogarniają to, aby jeden z drugim mógł napisać po finale, że ten wyjazd zapamiętają do końca życia. Bo było nas 7 tyś, bo doping zajeb..., bo koszulki dały rewelacyjny efekt, bo Legia nas wspomogła w świetnej liczbie (przypomnę, że nie pierwszy raz w tym sezonie).
Powstrzymajmy się od picia przed meczem, zdzierajmy gardła (prezesi zrozumieją, w poniedziałek ), zachowujmy się jak na kibiców Pogoni przystało. Ogarniajcie też swoich znajomych z osiedli, bo patrząc po ludziach z moich okolic to wybierają się również tacy co w życiu chyba na Twardowskiego nie byli, myślę że takich trzeba najbardziej pilnować.
Jeszcze raz podkreślam swój podziw i szacunek dla wszystkich osób odpowiedzialnych za organizację tego wyjazdu.
Nawet jesli by dostali 2000 biletow, to co najwyzej moglbys sobie poszczekac Na pewno by je wykorzystali i w wiekszosci byla by to konkretna ekipa, ktora znacznie podniosla by jakosc dopingu
A czy ty qrwa pajacu bywasz na Centralnym na Jego grobie częściej niż raz w roku, żeby o coś takiego się dopytywać na ogólnym?? Skoro nie jesteś jednym z MW to ... (autocenzura)
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 21:27
Mam pytanie odnosnie wniesienia alkoholu do pociagu zaznaczam, ze nie chcemy pic z kolegami w drodze do bydgoszczy, a drodze powrotnej. pytam bo przeciez nie wyskocze do monopolowego w bydgoszczy... darujcie sobie cytowanie mnie jesli nie chcecie konkretnie odpowiedziec. bylem raz na wyjezdzie specjalem i jechala z nami psiarnia w jednym z przedzialow i na dworcu ostro trzepali. ktos uprzejmy jednak sprzedawal wtedy piwko w pociagu. nie wierze ze nikt nie bedzie mial ochoty na bosmanka w drodze powrotnej.
Mam pytanie odnosnie wniesienia alkoholu do pociagu zaznaczam, ze nie chcemy pic z kolegami w drodze do bydgoszczy, a drodze powrotnej. pytam bo przeciez nie wyskocze do monopolowego w bydgoszczy... darujcie sobie cytowanie mnie jesli nie chcecie konkretnie odpowiedziec. bylem raz na wyjezdzie specjalem i jechala z nami psiarnia w jednym z przedzialow i na dworcu ostro trzepali. ktos uprzejmy jednak sprzedawal wtedy piwko w pociagu. nie wierze ze nikt nie bedzie mial ochoty na bosmanka w drodze powrotnej.
...]
Nie masz sie czym chwalic, lepiej puknij sie w leb, poki nie jest za pozno.
po tym co tutaj napisano i ile razy to juz chyba moze byc za pozno ... takie moje obawy ...
- wiadomości będą dla kierowców przekazywane w Bydgoszczy na kanale 19 CB.
Nie lepiej byłoby ustalić jakiś inny kanał, tylko na ten wyjazd? Nie dość, że "zaśmiecimy" 19stkę, to zmiana byłaby "bezpieczniejsza"
czy kolego często używasz cb?
jeśli nie to informuję cię że 19 jest kanałem ogólnym dla zmotoryzowanych i dla każdego kto szuka drogi lub info ten kanał jest najważniejszy bo na nim zawsze jest ktoś. jeśli zapragniesz pogadać sobie dłużej to przeskakujesz na inny. takie zasady obowiązują.
nie mam zbytnio czasu, żeby wertować cały temat, mam nadzieje, że pytanie się nie pojawiało wcześniej i nikogo nie wkurzy odpowiadanie na nie po raz 100.
a mianowicie: można kupić koszulkę, jeśli nie kupowałem biletu u nas? Mam bilety z 'kupbilet' na 25, chciałbym 3 koszulki (dla mnie i dla dwóch kumpli). Jest możliwość kupna? A jeśli tak, to czy mógłbym kupić samemu 3 sztuki, czy każdy nas by się musiał stawić osobiście (żeby nie było, że na handel kupuje czy coś)? Dzięki z góry za odpowiedź
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
nie mam zbytnio czasu, żeby wertować cały temat, mam nadzieje, że pytanie się nie pojawiało wcześniej i nikogo nie wkurzy odpowiadanie na nie po raz 100.
a mianowicie: można kupić koszulkę, jeśli nie kupowałem biletu u nas? Mam bilety z 'kupbilet' na 25, chciałbym 3 koszulki (dla mnie i dla dwóch kumpli). Jest możliwość kupna? A jeśli tak, to czy mógłbym kupić samemu 3 sztuki, czy każdy nas by się musiał stawić osobiście (żeby nie było, że na handel kupuje czy coś)? Dzięki z góry za odpowiedź
Mozna kupic, a nawet trzeba, bo kazdy powinien miec ta koszulke, bez wzgledu z jakiego zrodla ma bilet, w klubie chlopaki beda mieli jeszcze, wiec tam sie zglos.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.