Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/08/2008 18:28
65'- Marcin Wielgus w pełnym biegu z 16 metra oddaje bardzo mocny strzał...Na szczęście nad bramką Wójcika. Gdyby nie brak celności zawodnika gości "Wójo" miałby spore problemy. Gospodarze zaczynają przejmować inicjatywę i coraz częściej dochodzą do sytuacji podbramkowych.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/08/2008 18:39
uspokuj emocje. Po pierwsze to dopieor początek..musi minac pare spotkan zanim sie zgraja chłopaki, po drugie to 3 wyjazd z rzedu w czasie jednego tygodnia.
p.s. Strasznie wkurwia mnie komentarz Dykierta w radiu Szczecin. Cały czas narzekanie (to samo było w Komorowie), pierdzieli o Żaganiu, a co się dzieje na boisku nie raczy poinformowac. Miał dzisiaj takie wejście podczas którego 80% czasu poświęcił na jakieś dziwne opowieści. Ale na końcu Kowala opierdzielił bez zarzutu...
"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
Nie chcę prorokować, ale to będzie walka o utrzymanie zgodnie z przesłankami. A mogło być tak pięknie
jeszcze moze byc pieknie jak skonczysz pierdolic farmazony i znikniesz z tego forum.
skutecznośc, skutecznośc i jeszcze raz skuteczność.. dobrze że te wycieczki po kraju skończyły się na jakiś czas. Teraz czekamy na występ Portowców na własnym boisku i wtedy bedzie mozna wyciągnąć pierwsze wnioski.
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/08/2008 19:17
Potrzeba teraz zwycięstwa z Zawiszą za tydzień. Jeśli będzie inaczej już na początku sezonu postawimy się pod ścianą. Zacznie się narzekanie i każdy mecz będzie coraz ważniejszy.
Żałuję, że nie będę mógł zobaczyć tego meczu, ale liczę że kibice dopiszą i wynik będzie wiadomy. Pozdro z zagranicy.
Inne wyniki dzisiaj nie najgorsze. Gawin i Unia wyszły na czub tabeli. Jeszcze Sosnowiec i Zawisza vs Tychy w tej kolejce - dwa remisy by pasowały
Inne wyniki dzisiaj nie najgorsze. Gawin i Unia wyszły na czub tabeli. Jeszcze Sosnowiec i Zawisza vs Tychy w tej kolejce - dwa remisy by pasowały
tu nie ma co patrzec na Sosnowiec. Moze to co powiem bedzie malo popularne , ale w tej lidze gra sie tylko o 2 miejsce . Z tego co wiem od osob , ktore widzialy Zaglebie ( a nie mam na mysli kibicow Zaglebia) nikt im nie podskoczy. W pojedynczych meczach potraca punkty , ale w przeciagu sezonu wygraja lige bez problemu .
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.