Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 05/12/2006 19:36
No nie powiem, że od strony organizacyjej wygląda to wszystko bardzo ładnie ! Szkoda, że organizacja przy okazji Pogoni 1szo ligowej nie dorasta tej B-klasowej do pięt (przynajmniej ostatnimi czasy).
Bardzo, bardzo ładne dla oka, brakuje tylko jakiegos krotkiego pliku video ktory dodalby dreszczyku ale nie narzekajmy, chwala dla tych co sie ppostarali zrobic filmik i przyczynili do tego co jest na tym filmiku
Miło jest nam poinformować, iż XV Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w Szczecinie (14 stycznia) odbędzie się z udziałem naszego klubu. Pośród licznych atrakcji zaplanowanych przez organizatorów nie zabraknie akcentów związanych z KS Pogoń Szczecin Nowa. Na Jasnych Błoniach najmłodsi wspólnie z piłkarzami będą mogli postrzelać do bramki. Piłkarzy Pogoni Nowej, Oldboji Pogoni Szczecin, oraz osoby związane ze szczecińską piłką można będzie spotkać również na ulicy Felczaka przed Urzędem Miasta, na licytację trafią koszulki, piłki i inne gadżety. Nie zabraknie kwestujących piłkarzy, oraz wspólnych zabaw na scenie.
Wszystkich kibiców, wspólnie z całymi rodzinami zapraszamy do aktywnego udziału w XV finale WOŚP na Placu Armii Krajowej.
...warto zwrocic uwage na ciekawe gadzety jakie beda licytowane,szczegolnie jeden moze byc obiektem wyrownanej "walki"
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 12/01/2007 11:24
Tak, zdarzały się przypadki, że zespół klasy B rozgramiał rywali po 11:0 itd. Nie było sensu trzymać go w A klasie bo zapewne robił by to samo z przeciwnikami Tak więc od razu wrzucono drużynę do 5 ligi (?)
Mam pytanie:
czy moze ktos napisac cos wiecej o trenerze B-klasowej Pogoni Nowej Krzysztofie Sobieszczuku..
Jakie ma doswiadczenie, czy gral kiedys w pilke.. itp.. Z gory dziekuje.
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 14/01/2007 18:48
To co robi KS Pogoń Nowa Szczecin zasługuję na duże uznanie i szacunek(bilboardy, mecze charytatywne, WOŚP)... SSA mogła brać z nich przykład jak obchodzić się i dbać o kibica... OBY TAK DALEJ
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 14/01/2007 21:56
Naprawdę serce rośnie jak się patrzy na działania Pogoni Nowej - fajnie by było mieć w Szczecinie taki klub tyle, że pierwszoligowy (z taką organizacją i zoorganizowaniem).
Była propozycja v-ce prezesa dla Grzesia, a ja mam inną - niech Ptak wyfrunie jak najdalej a Matlak zostanie prezesem - napewno lepiej by to wszystko zoorganizował niż nasz ówczesny dobrodziej.
edit. źle to ująłem, chodziło mi o to że ze strony prasy była wysnuta takowa propozycja ;]
Ostatnio edytowany przez: eF^, 14 stycznia 2007, 22:41 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758171600 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.