Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 11:12
Wyjazd dobry, niech zaluja Ci co nie byli, moze nastepnym razem bedzie wieksza frekwencja bo ok.350 osob na Gdynii to slaby wynik.Doping dobry,liczba opraw i efekt ich-klasa. Widze Siwy temat przewodni wyjazdu pozdro
Ostatnio edytowany przez: Cz, 7 maja 2006, 11:21 [1 raz(y)]
Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 11:17
zajebisty wyjazd! niech zaluje ten kto nie pojechal! moze dopingu podczas polowy nie mielismy najlepszego, ale za to to co zrobilismy przez ostatnie 20 minut to mistrzostwo swiata!!!! pozdr pozdro!
Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 11:31
No to że jako to był mój pierwszy wyjazd to bałem naprawdę sie zadymy szczerze bić się nie umiem i tego właśnie się bałem jak zobaczyłem na koniec meczu na boisku to troszeczkę się przeraziłem ale jakoś się obyło bez bicia.No oprawa na + nie wiedziałem że można zrobić taką fajną oprawę na wyjeżdzie,atmosfera tu też obwiałem się ludzi którzy za dużo by wipili i będą się rządzić ale nie było tak naszczęście czyli atmosfera na +.I jeszcze jedno pytanie będzie można było pojechać do Warszawy na Polonię?Dobra bilety po 15 a teraz kto by jechał szkoda że w środę jest ten mecz shit.
Ostatnio edytowany przez: pinki15, 7 maja 2006, 12:13 [2 raz(y)]
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 11:44
Wyjazd mi sie podobal ,ogolnie mecz to mozna powiedziec ze dobry , Peskovic wczoraj udowodnil ze jest nr 1 w naszej bramce , gral nawet chyba przy kontuzji :/.
Nadchodzi mania siwego , siwy byl za mocny a ten pies ktory wygladal jak koń :p z ktorego mozna by bylo zrobic duzo kaszanki
pozdro
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 12:24
Obejrzałem teraz skróty w c+ i doping był słychać prawie ciągle nasz , fajnie było słychać jak krzyczeli Arka .. a my odpowiadamy Kurw* , minus dla canalu że nie pokazali naszych opraw i kibiców po meczu tylko oczywiscie pokazali kibiców Arki
Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 13:08
wyjazd ciekawy, a nawet bardzo (odpowiednim osobom za to wielkie dzieki)
Sedzia zenujacy, ale nie mniej niz doping Arki. I ta muzyka, co zagrzewa ich do walki! az skakac sie chce, tak zywiolowa
Nasz doping to zawieszona na kilka dni sprawna dzialanosc fonii ... Koncowka zwlaszcza niesamowita w naszym wykonaniu...
Ps. od kiedy plecak to sprzet niebezpieczny?
pytalam sie ochroniarki, z jakiej racji mam oddawac torbe. Z racji tego, ze moge cos wniesc. Wiec specjalnie wszystko przy niej wywalilam, przenioslam do reklamowki i pokazalam, ze rownie dobrze moglam wejsc z torba. Po prostu chory i niezyciowy przepis... A tak w nawiasie bez problemu weszlam z butla wody, trzymajac ja w reku...
PS. dziekuje Chopakom z pociagu i tym, ktorzy przemiescili sie ze mna z dworca na Bukowe
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Obejrzałem teraz skróty w c+ i doping był słychać prawie ciągle nasz , fajnie było słychać jak krzyczeli Arka .. a my odpowiadamy Kurw* , minus dla canalu że nie pokazali naszych opraw i kibiców po meczu tylko oczywiscie pokazali kibiców Arki
Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 13:25
Na ten wyjazd syzkowąłem sie juz od naprawde długo i nie rozumiem tych ktorzy nie pojechali... Oprawy ultras naprawdę na wysokim poziomie za co duze podziekowania dla MW. Pokazaliśmy sie o wiele lepiej niz nasi przeciwnicy. Doping zwłaszcza w drugiej połowie rewelacyjny a koncowka wrecz idealny. Dlatego kto nie był niech załuje! Choc wynik na boisku remisowy to derby pomorza zdecydowanie dla nas. Pzdr
Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 13:36
Wyjazd bardzo udany. Jedyna rzecz, ktora boli to fakt, iż przedmeczowych komentarzy na forum bylo wiecej niz jadacych osob :/
Co do Siwego, to moge tylko powiedziec ze to nie byly cwiczenia
Wyjazd mi sie podobal ,ogolnie mecz to mozna powiedziec ze dobry , Peskovic wczoraj udowodnil ze jest nr 1 w naszej bramce , gral nawet chyba przy kontuzji :/.
Nadchodzi mania siwego , siwy byl za mocny a ten pies ktory wygladal jak koń :p z ktorego mozna by bylo zrobic duzo kaszanki
pozdro
to chyba bylismy na innym meczu,bo moim zdaniem mecz nudny,niskladny,granie na vivat bez zadnych skaldnych akcji,nie mowiac juz o niedokladnych podaniach,sedzia drukowal,wiec nie wiem jak moze taki mecz sie podobac...Peskovicem tez bym sie tak nie podniecal bo nie ma czym....
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 13:53
"Nie masz na karcie, hej Siwy nie masz na karcie" "Siwy to nie są ćwiczenia" Dla takich chwil warto żyć. Pozdro dla kibiców, którzy wyruszyli i dopingowali naszą Pogoń w Gdyni!
Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 13:55
Mecz strasznie slaby, przez 45 minut gralismy 12 na 10 a i tak dalismy rade. Oprawa bardzi fajna, po Arce spodziewalem sie wiecej bo w Szczecinie calkiem ladnie sie pokazali. Doping przez ostatnie 10-15 minut baardzo glosny, o siwym nie ma co pisac i tak kazdy go zna
p.s takie male pytanko, pociag zatrzymywal sie na stacji w Zdrojach? bo ja z Dabia z buta szedlem ;p ale fajne przygody po drodze byly hiihi pozdro dla tych co byli
Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 07/05/2006 14:02
Nasi dobrze walczyli w tym meczu Brawa dla nich .... Dobrze że kibice pojechali z Naszą Dumą Pomorza do tej Jebiącej Gdyni A sędzia powinien jakoś odpowiedzieć za ten mecz... w którym rozdawał kartki jak na gwiazdke...
Ja nie moge się doczekać meczu z Lechem Bedzie to ostatni mecz w sezonie
Pozdro dla kibiców którzy byli w Gdyni
Nie zapominajmy, że POGOŃ TO MY !!!
Bylismy, Jestesmy i Zawsze Będziemy!
Możecie na Nas Liczyć,Nigdy Was Nie Zawiedziemy... POGOŃ TO MY!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758255567 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.