tam ktos napisal zeby to z emula sciagac a to glupota by byla. sa nagrywarki dvd takze sie skontaktujcie z tym kto ma ten material i sie wezmie przepali i rozprowadzi po zainteresowanych
No i co z tego, że się pytałeś. Ja się nie pytałem tylko sam poszukałem i dziś znalazłem na necie. Dla chcącego nic trudnego.
To kiego ch... warczysz!!!!
Wejdzie Ci taka menda na forun raz do roku i próbóje coś zmienić, najgorsze jest to że na złe, ale dobra śmierć frajerom!!!
Przejdźmy do meritum,(jeżeli ktoś ma to niech wrzuci na walla.com aby wrzucić nie potrzeba hasła, w przypadku potrzeby ściągania proszę o kontakt jak w profilu.
Pozdrawiam i dziękuję za odczytaniie mojego wywodo!!!
a Ty czlowieku masz jakies rozdwojenie jaźni ze musisz w 2 postach sie wypowiadac?? w jednym nie mozesz?? chcesz ogarniac forum to zacznij od siebie... aha wlasnie. Słownik ortograficzny nie gryzie...
a bameczka przednia
najmocniej Ciebie przepraszam człowieku, skoro tak Ci to przeszkadza, obiecuje że to się więcej nie powtórzy!!!!!!!!!!!!!!!! ..!..
Ostatnio edytowany przez: fan57, 10 kwietnia 2005, 10:48 [1 raz(y)]
1. Wchodzicie na stronke BRAMKI LIGOWE
2. Rejsetrujecie sie na w/w stronce
3. Po aktywacji konta trzeba napisac jednego posta na Foum tej stronki
4. Nastepnie wchodzicie do dzialu Downoload nastepnie do dzialu Multimedia a potem do dzialu Bramki i zassysacie bramki
5. Nastepnie rozpakowujecie pilk i ogladacie!
Pozdrawiam!
P.S w dziale filmiki mozna zassac rowniez filmik z czerwona kartka dla Cantoro ...Divecky piekne aktorstwo
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 26/04/2005 06:56
To fakt stronka bedzie platna ...tylko nie wiem czy przeczytales co tam jest napisane przeciez to bedzie tylko 75 groszy miesiecznie wiec to jest praktycznie nic patrzac na to ile ta stronka Nam oferuje....zreszta nie chcesz placic to nie plac w koncu byc moze juz od nastepnej kolejki ruszy magazyn ligowy na TVN...tylko ze na stronce Wisly bramki bedziesz mial duzo wczesniej
A czemu nie moge otworzyć tych bramek ? One są zapakowane w jakimś rar i nie wiem czym ten filmik odtworzyć (Windows Media Player itp.)
jak te bramki masz zapakowane to bierzesz np. prawym klawiszem na to i wypakuj tu a najlepiej wypakowywać winrarem ja nim zawsze wypakowuej i jest wszystko ok
a ogladac mozesz njalepiej przez winampa bo przez mediaplayera to jest mały ekranik ja ogladam przez winampa i jest wszystko ok
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.