Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Ceny biletów na nowy sezon! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
forza!
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6008 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 08/06/2011 23:50

Klima napisał:  
Tu pisze że z opiekunem trzeba się zjawić jak nie mam ukończonych 13 lat :P
13 lat ukończyłem więc jak to w końcu jest?

tak jak pisze, wiec raczej sam to zalatwisz

JLB !
Q.
Kibic
Na forum od 6149 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 09/06/2011 08:50

Cytat:  
Wyrabianie Kart Kibica przez dzieci i obcokrajowców różni się nieznacznie od opisanego powyżej procesu. Obcokrajowcy muszą wypełnić specjalne wyznaczone pola dla nich na wniosku i zamiast numeru PESEL podać numer i rodzaj dokumentu tożsamości, który musi również zawierać zdjęcie (np. paszport lub prawo jazdy).

ej ! Groundhoppery, Hoppery i inne bajery, to info dla was !!

abstrakcja!
Plum
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 09/06/2011 08:54

Klima napisał:  

Zadzwoń na infolinię ;D

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
mefisto1969
Kibic
Na forum od 5400 dni

*

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 09/06/2011 11:08

Plm napisał:  

Klima napisał:  

Zadzwoń na infolinię ;D

Tiaaaa :) Wczoraj przez 2 godz próbowałem się dodzwonić i niestety nikt łaskawie nie odebrał .No ale może ze względu na temperature ?Albo na "akcje "w FanSchopie ?

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
kingaps
Kibic
Na forum od 8371 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 09/06/2011 12:06

FCG napisał:  

BFC napisał:  
Karta Kibica: zobaczymy co wymysla dla kibiców z poza Szczecina, przeciez nikt nie bedzie jechal specjalnie po wyrobienie karty

dokładnie o to samo chciałem pytać na jakiej zasadzie będzie wyrabianie tej karty bo jeżeli tak jak na Legii to trzeba będzie być obowiązkowo

dobrze by było jakby jedna osoba mogła przekazać przykładowo za 50 osób wszystko

Trzeba być osobiście, bo zdjęcie robią do karty kibica.

Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.

PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !

Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
PDJ
Kibic
Na forum od 5263 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 09/06/2011 19:00

mefisto1969 napisał:  

Plm napisał:  

Klima napisał:  

Zadzwoń na infolinię ;D

Tiaaaa :) Wczoraj przez 2 godz próbowałem się dodzwonić i niestety nikt łaskawie nie odebrał .No ale może ze względu na temperature ?Albo na "akcje "w FanSchopie ?

Z Mailem to samo

Sz
Kibic
Na forum od 6254 dni

*

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 10/06/2011 00:14

FCG napisał:  

BFC napisał:  
Karta Kibica: zobaczymy co wymysla dla kibiców z poza Szczecina, przeciez nikt nie bedzie jechal specjalnie po wyrobienie karty

dokładnie o to samo chciałem pytać na jakiej zasadzie będzie wyrabianie tej karty bo jeżeli tak jak na Legii to trzeba będzie być obowiązkowo

dobrze by było jakby jedna osoba mogła przekazać przykładowo za 50 osób wszystko

Na Legii był dość długi okres czasu podczas, którego można było załatwić to nie przyjeżdżając osobiście. Najpierw przelew, potem listownie potwierdzenie przelewu, formularz, skan dowodu i zdjęcie na cd.
Później się to zmieniło. Możliwe, że przez konflikt z iti nie pamiętam.
W każdym razie najlepiej niech to kurwa otworzą w dzień meczu, a nie stwarzają problemy.

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7904 dni

**

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 10/06/2011 12:13

Cytat:  

Czy karty Pogoni będą działały na innych stadionach w Polsce?
- Na to pytanie w chwili obecnej nie znam odpowiedzi. Na pewno aby obejrzeć mecz wyjazdowy Pogoni trzeba posiadać Kartę Kibica Pogoni Szczecin, ponieważ identyfikacja i sprzedaż biletów na mecze wyjazdowe będzie odbywać się online poprzez nasz system sprzedaży biletów.

To niech sami sobie na te wyjazdy teraz jeżdżą, organizują ludzi, pociągi, porządek. Kurwa śmiech na sali....

Z daleka nie będzie widać.
WSKL
Kibic
Na forum od 6571 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 10/06/2011 18:05
Karty kibica w teleexpresie od 8:24

Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Promocja
Kibic
Na forum od 7029 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 10/06/2011 18:13
te karty to coraz bardziej mi śmierdzą tyle na ten temat

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
majster007
Kibic
Na forum od 5468 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 10/06/2011 18:34
Nabycie Karty Kibica nie wiąże się z podpisaniem umowy z bankiem. Karta Kibica jest wydana przez Pogoń Szczecin S.A. i łączy ze sobą funkcję karty identyfikacyjnej oraz kary prepaid. Klub proponuje i zachęca do korzystania z funkcji płatniczej jaką daje Karta Kibica, ale to kibic wybiera czy skorzysta z możliwości jakie mu oferujemy czy nie, karta może służyć tylko jako karta identyfikacyjna potrzebna do wejścia na stadion i zakupu biletu na mecze i nie wiążą się z nią żadne dodatkowe opłaty.

Kurwa robia udogodnienia,jakis krok do cywilizacji a paru debili sie znajduje,narzeka i zglasza sprawe do rzecznika konsumentow. Co za zjeby.

" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8704 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 10/06/2011 18:45

FCG napisał:  
te karty to coraz bardziej mi śmierdzą tyle na ten temat

a co niby ? kretynska gazeta zrobila afere o karty, a o tanich biletach nic nie wspominaja. To jest debilizm, szukania dziury w całym.

WM
Kibic
Na forum od 6928 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 10/06/2011 20:32
z igły widły... Ostatnio już o tym pisałem. Typowa przypadłość niektórych jednostek

Nareszcie będzie choć trochę "europy" na stadionie a jak zwykle problemy... A jeżeli nie chce się komuś ruszyć dupy osobiście po kartę to niech wogóle nie przyjeżdża na Pogoń.

Ręce opadają

Amat victoria curam
Jaro07
Kibic
Na forum od 5757 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 10/06/2011 20:48
Nie wiem kto czyta takie prowokacje, nareszcie dzieje się coś pozytywnego ze strony klubu (tańsze bilety, ulgowy do 26 lat), a oni w dniu rozpoczynających się dni morza pierwszą stronę poświęcają swoim wymysłom na temat karty kibica.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7569 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 10/06/2011 20:56

Waszka napisał:  

Jest dobrze:D w TV o Pogoni mówili heh:D nawet nasz nowoczesny stadion pokazali hihi

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
kijevo
Kibic
Na forum od 7619 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 10/06/2011 22:19
u nas tak zawsze jest. Przypomnijcie sobie numerowanie miejsc za Bekdasa było to samo. Niektórym pasuje, że mogą wnieść pół litra i potem spać na trybunach jak ostatnie żule i nie chcą żadnego nowoczesnego stadionu bo po prostu do niego nie pasują.

RC
Kibic
Na forum od 6587 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 10/06/2011 23:32

kijevo napisał:  
u nas tak zawsze jest. Przypomnijcie sobie numerowanie miejsc za Bekdasa było to samo. Niektórym pasuje, że mogą wnieść pół litra i potem spać na trybunach jak ostatnie żule i nie chcą żadnego nowoczesnego stadionu bo po prostu do niego nie pasują.

Przykładowo ja chcę nowego stadionu TYLKO i WYŁĄCZNIE ze względu na wymogi licencyjne. Gdyby nie to bardzo chętnie zostawiłbym niemal wszystkie stare obiekty ;)

Bukowe
psychopig
Kibic
Na forum od 7090 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 10/06/2011 23:41

majster007 napisał:  
Nabycie Karty Kibica nie wiąże się z podpisaniem umowy z bankiem. Karta Kibica jest wydana przez Pogoń Szczecin S.A. i łączy ze sobą funkcję karty identyfikacyjnej oraz kary prepaid. Klub proponuje i zachęca do korzystania z funkcji płatniczej jaką daje Karta Kibica, ale to kibic wybiera czy skorzysta z możliwości jakie mu oferujemy czy nie, karta może służyć tylko jako karta identyfikacyjna potrzebna do wejścia na stadion i zakupu biletu na mecze i nie wiążą się z nią żadne dodatkowe opłaty.

Kurwa robia udogodnienia,jakis krok do cywilizacji a paru debili sie znajduje,narzeka i zglasza sprawe do rzecznika konsumentow. Co za zjeby.

A jakie to udogodnienie jak za 2,5 roku musisz robić nową karte.
Dowód wazny 10 lat, paszport 10 ...
Zrobili interes z bankiem, pewnie za jakiś baner na stadionie.
Nie wiem, kto tu jest debilem.

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7569 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 11/06/2011 00:07

psychopig napisał:  

A jakie to udogodnienie jak za 2,5 roku musisz robić nową karte.
Dowód wazny 10 lat, paszport 10 ...
Zrobili interes z bankiem, pewnie za jakiś baner na stadionie.
Nie wiem, kto tu jest debilem.

Mi też to nie pasi, że karta ważna 2 czy 2,5 roku. Też mi nie pasi, ze nie można wyrobić karty w dniu meczu czy na odległość. Też mi nie pasi, że nie ma określonego czasu na darmowe wyrobienie karty, ale bez przesady. Źle, że klub zarobi i szuka sposobu do zarobku???Lepiej tak, aniżeli znów chcieliby nabijać kibiców cenami na mecze w Szczecinie. Chyba na tym to polega, że powinniśmy wpierać, to co kochamy. Co by nie zrobili, to zawsze podnoszone będzie jakieś larum. Nikt Ci nie karze korzystać z tej karty, może Tobie służyć tylko do wchodzenia na mecze, a to, że mógłbyś dodatkowo wesprzeć klub to w sumie nieważne... Dla mnie taka karta ma jeszcze dodatkowy plus. Dla ludzi mieszkających poza Szczecinem jest to nośna reklama naszego klubu. Będąc w sklepie, wyciągam kartę z naszym herbem i niech ludzie patrzą!!!

Ps. Jakie udogodnienia??? A choćby takie, że nie musisz zbierać swoich 4 liter by kupić bilety, tylko wbijasz bezpośrednio na mecz, mało Ci???

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
ArP
Kibic
Na forum od 8031 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 11/06/2011 00:16
np. w Poznaniu (jak ktoś będzie miał sposobność) będzie się miło tą kartką płaciło :P

Pogoń Szczecin MKS!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.08 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005