Tiaaaa Wczoraj przez 2 godz próbowałem się dodzwonić i niestety nikt łaskawie nie odebrał .No ale może ze względu na temperature ?Albo na "akcje "w FanSchopie ?
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Karta Kibica: zobaczymy co wymysla dla kibiców z poza Szczecina, przeciez nikt nie bedzie jechal specjalnie po wyrobienie karty
dokładnie o to samo chciałem pytać na jakiej zasadzie będzie wyrabianie tej karty bo jeżeli tak jak na Legii to trzeba będzie być obowiązkowo
dobrze by było jakby jedna osoba mogła przekazać przykładowo za 50 osób wszystko
Trzeba być osobiście, bo zdjęcie robią do karty kibica.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Tu pisze że z opiekunem trzeba się zjawić jak nie mam ukończonych 13 lat
13 lat ukończyłem więc jak to w końcu jest?
Zadzwoń na infolinię ;D
Tiaaaa Wczoraj przez 2 godz próbowałem się dodzwonić i niestety nikt łaskawie nie odebrał .No ale może ze względu na temperature ?Albo na "akcje "w FanSchopie ?
Karta Kibica: zobaczymy co wymysla dla kibiców z poza Szczecina, przeciez nikt nie bedzie jechal specjalnie po wyrobienie karty
dokładnie o to samo chciałem pytać na jakiej zasadzie będzie wyrabianie tej karty bo jeżeli tak jak na Legii to trzeba będzie być obowiązkowo
dobrze by było jakby jedna osoba mogła przekazać przykładowo za 50 osób wszystko
Na Legii był dość długi okres czasu podczas, którego można było załatwić to nie przyjeżdżając osobiście. Najpierw przelew, potem listownie potwierdzenie przelewu, formularz, skan dowodu i zdjęcie na cd.
Później się to zmieniło. Możliwe, że przez konflikt z iti nie pamiętam.
W każdym razie najlepiej niech to kurwa otworzą w dzień meczu, a nie stwarzają problemy.
Czy karty Pogoni będą działały na innych stadionach w Polsce?
- Na to pytanie w chwili obecnej nie znam odpowiedzi. Na pewno aby obejrzeć mecz wyjazdowy Pogoni trzeba posiadać Kartę Kibica Pogoni Szczecin, ponieważ identyfikacja i sprzedaż biletów na mecze wyjazdowe będzie odbywać się online poprzez nasz system sprzedaży biletów.
To niech sami sobie na te wyjazdy teraz jeżdżą, organizują ludzi, pociągi, porządek. Kurwa śmiech na sali....
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 10/06/2011 18:34
Nabycie Karty Kibica nie wiąże się z podpisaniem umowy z bankiem. Karta Kibica jest wydana przez Pogoń Szczecin S.A. i łączy ze sobą funkcję karty identyfikacyjnej oraz kary prepaid. Klub proponuje i zachęca do korzystania z funkcji płatniczej jaką daje Karta Kibica, ale to kibic wybiera czy skorzysta z możliwości jakie mu oferujemy czy nie, karta może służyć tylko jako karta identyfikacyjna potrzebna do wejścia na stadion i zakupu biletu na mecze i nie wiążą się z nią żadne dodatkowe opłaty.
Kurwa robia udogodnienia,jakis krok do cywilizacji a paru debili sie znajduje,narzeka i zglasza sprawe do rzecznika konsumentow. Co za zjeby.
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Nareszcie będzie choć trochę "europy" na stadionie a jak zwykle problemy... A jeżeli nie chce się komuś ruszyć dupy osobiście po kartę to niech wogóle nie przyjeżdża na Pogoń.
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 10/06/2011 20:48
Nie wiem kto czyta takie prowokacje, nareszcie dzieje się coś pozytywnego ze strony klubu (tańsze bilety, ulgowy do 26 lat), a oni w dniu rozpoczynających się dni morza pierwszą stronę poświęcają swoim wymysłom na temat karty kibica.
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 10/06/2011 22:19
u nas tak zawsze jest. Przypomnijcie sobie numerowanie miejsc za Bekdasa było to samo. Niektórym pasuje, że mogą wnieść pół litra i potem spać na trybunach jak ostatnie żule i nie chcą żadnego nowoczesnego stadionu bo po prostu do niego nie pasują.
u nas tak zawsze jest. Przypomnijcie sobie numerowanie miejsc za Bekdasa było to samo. Niektórym pasuje, że mogą wnieść pół litra i potem spać na trybunach jak ostatnie żule i nie chcą żadnego nowoczesnego stadionu bo po prostu do niego nie pasują.
Przykładowo ja chcę nowego stadionu TYLKO i WYŁĄCZNIE ze względu na wymogi licencyjne. Gdyby nie to bardzo chętnie zostawiłbym niemal wszystkie stare obiekty
Nabycie Karty Kibica nie wiąże się z podpisaniem umowy z bankiem. Karta Kibica jest wydana przez Pogoń Szczecin S.A. i łączy ze sobą funkcję karty identyfikacyjnej oraz kary prepaid. Klub proponuje i zachęca do korzystania z funkcji płatniczej jaką daje Karta Kibica, ale to kibic wybiera czy skorzysta z możliwości jakie mu oferujemy czy nie, karta może służyć tylko jako karta identyfikacyjna potrzebna do wejścia na stadion i zakupu biletu na mecze i nie wiążą się z nią żadne dodatkowe opłaty.
Kurwa robia udogodnienia,jakis krok do cywilizacji a paru debili sie znajduje,narzeka i zglasza sprawe do rzecznika konsumentow. Co za zjeby.
A jakie to udogodnienie jak za 2,5 roku musisz robić nową karte.
Dowód wazny 10 lat, paszport 10 ...
Zrobili interes z bankiem, pewnie za jakiś baner na stadionie.
Nie wiem, kto tu jest debilem.
A jakie to udogodnienie jak za 2,5 roku musisz robić nową karte.
Dowód wazny 10 lat, paszport 10 ...
Zrobili interes z bankiem, pewnie za jakiś baner na stadionie.
Nie wiem, kto tu jest debilem.
Mi też to nie pasi, że karta ważna 2 czy 2,5 roku. Też mi nie pasi, ze nie można wyrobić karty w dniu meczu czy na odległość. Też mi nie pasi, że nie ma określonego czasu na darmowe wyrobienie karty, ale bez przesady. Źle, że klub zarobi i szuka sposobu do zarobkuLepiej tak, aniżeli znów chcieliby nabijać kibiców cenami na mecze w Szczecinie. Chyba na tym to polega, że powinniśmy wpierać, to co kochamy. Co by nie zrobili, to zawsze podnoszone będzie jakieś larum. Nikt Ci nie karze korzystać z tej karty, może Tobie służyć tylko do wchodzenia na mecze, a to, że mógłbyś dodatkowo wesprzeć klub to w sumie nieważne... Dla mnie taka karta ma jeszcze dodatkowy plus. Dla ludzi mieszkających poza Szczecinem jest to nośna reklama naszego klubu. Będąc w sklepie, wyciągam kartę z naszym herbem i niech ludzie patrzą
Ps. Jakie udogodnienia A choćby takie, że nie musisz zbierać swoich 4 liter by kupić bilety, tylko wbijasz bezpośrednio na mecz, mało Ci
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.