Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
IS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7111 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 14:48

ROJ napisał:  

IS dzisiaj były sprzedawane tylko te bilety których ktoś kto zamówił nie odebrał, taka zresztą była informacja. Tyle ile zostało tyle zostało sprzedanych. Też byśmy chcieli jeszcze 2-3 tyś. biletów, ale niestety nie chcą nam ich sprzedać. Zapotrzebowanie jak widać jest na kilkanaście tysięcy więc nie ma szans, żeby wszyscy byli zadowoleni.

W sumie mógłbym się nie odzywać bo i tak ten bilet mam, a sprawa może też nie jest taka o którą warto kruszyć kopię, ale nie chodzi o to co napisałeś, bo myślę że każdy umie czytać podawane na stronie głównej informacje (chociaż te forum pokazuje że czasem jednak do ludzi najprostsze informacje nie docierają).

"W tej chwili śmiało możemy powiedzieć, że do sprzedaży przeznaczamy kilkaset biletów. Liczba ta może jeszcze wzrosnąć o bilety niewykupione (dotyczy szczególnie posiadaczy karnetów)."

Kilkaset, a nie 130 i bez względu na to czy ktoś jest kibicem sukcesu czy nie, czy ktoś umie sobie zorganizować czas, czy nie umie bo żyje z dnia na dzień, to takich rzeczy się nie robi, klub niepoważnie traktuje ludzi i na tym traci w oczach innych osób. Lepiej podać informacje że jest 100 biletów i później się z tego już nie tłumaczyć, niż później na koniec ma wyjść klops. Żeby nie było że jest jakieś narzekanie, to co do samej organizacji przy kasach - wydawania biletów, koszulek oraz biletów na specjał - to jest to w miarę profesjonalnie zorganizowane (trzeba takie rzeczy docenić tym bardziej, że dużo ludzi zapewne bezinteresownie zajmuje się organizacją tego wyjazdu poświęcając swój wolny czas) i ogólnie cieszy bardzo duża liczba kibiców.

Do eM: Z czasem to przy odpowiednim marketingu (to pokazuje przykład Lecha Poznań) nawet z kibiców sukcesu można zrobić fanatyków, myślę że niepotrzebnie wprowadzamy podziały na takich i innych, przed takim meczem jak ten powinno się eksponować jedność ;)

Ostatnio edytowany przez: IS, 18 maja 2010, 15:04 [4 raz(y)]

buli
Kibic
Na forum od 6571 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 15:22
mam jeszcze 2 wolne miejsca na wyjazd w busiku 7 os. 5 dyszek od głowy - to chyba sprawiedliwie co ?

ja jestem SPRITE a ty PRAGNIENIE - nie masz szans !
exces
Kibic
Na forum od 6110 dni

*

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 15:45
czy w Bydgoszczy znajdzie się kawałek wolnego płotu żeby zawisła flaga ku czci Ś.P. Helmuta? czy MW nie mają zamiaru jej wywieszać?

tylko prawdziwa przyjaźń to potęga...
Q.
Kibic
Na forum od 6150 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 15:49
liczba miejsc na stadionie w CB została ograniczona do 15 tysięcy !!

abstrakcja!
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8705 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 16:00

BFC napisał:  

a co to jest CB?

L.
Kibic
Na forum od 7785 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 16:17

BULBO12 napisał:  
jak tak to sory

I po chuj siejesz ferment ? Najpierw piszesz, ze z twoich informacji 1500, a jak odpisuje tobie Roj, to nagle przepraszasz.

Tak jak napisał Roj, Legia dostała zdecydowanie mniej biletów, tylko postarali się o dodatkową pule swoimi źródłami.

MW'03
Kuba.
Kibic
Na forum od 6901 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 16:24
Poszukuje jednego biletu na mecz dla kolegi mieszkajacego aktualnie w Austri! w razie czego pisac 8319083! Prosze o szybki kontakt!

Ostatnio edytowany przez: Kuba., 18 maja 2010, 17:25 [1 raz(y)]

E.
Kibic
Na forum od 6484 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 16:27
3 miejsca w aucie :)
jak coś kontakt w profilu

Q.
Kibic
Na forum od 6150 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 16:28

Junior napisał:  

BFC napisał:  

a co to jest CB?

CB to sa numery rejstracyjne Bydgoszczy jak w Szczecinie ZS

abstrakcja!
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8705 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 16:39

BFC napisał:  

Junior napisał:  

BFC napisał:  

a co to jest CB?

CB to sa numery rejstracyjne Bydgoszczy jak w Szczecinie ZS

ok ok, niezły szyfr :)

rinororo
Kibic
Na forum od 5680 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 16:54
2 miejsca w aucie.

kontakt na GG w profilu.

sektor 25

Ostatnio edytowany przez: rinororo, 19 maja 2010, 18:40 [1 raz(y)]

zegar
Kibic
Na forum od 8503 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 17:19
kto kupował bilet na kopbilet? jak długo czekaliście na bilet od momentu poinformowania o wysyłce? bilet przyszedl Wam do domu?

zegar
Pogoń-Wa(L)cząca
Kibic
Na forum od 5761 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 17:21

BFC napisał:  

co tak malo???

stadion podobno moze pomiescic ponad 20k ludzi. Nie lepiej sprzedac im 20k biletow niz 15k i zarobic duzo wiecej?
nie rozumiem...

Tylko Pogoń!

Cytat:  
Obrazek gif wstawiony na forum
Kuba.
Kibic
Na forum od 6901 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 17:23
"W tej chwili śmiało możemy powiedzieć, że do sprzedaży przeznaczamy kilkaset biletów. Liczba ta może jeszcze wzrosnąć o bilety niewykupione (dotyczy szczególnie posiadaczy karnetów)."

Wiec troche tego nie rozumiem... jakie bilety dzis byly sprzedawane? te 130 sztuk to byly te dodatkowe oraz karnetowiczow?

szpadel*
Kibic
Na forum od 6476 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 17:23

unknown napisał:  

BFC napisał:  

co tak malo???

stadion podobno moze pomiescic ponad 20k ludzi. Nie lepiej sprzedac im 20k biletow niz 15k i zarobic duzo wiecej?
nie rozumiem...

Pewnie sektory buforowe,dlatego 15k.Co do pytania o kupbilet.pl ja parę razy na kadrę załatwiałem bilety tam i z przesyłką kurierską od momentu złożenia zamówienia góra tydzień u mnie wychodziło i miałem je w domu.Nie wiem jak z listem wartościowym,bo zawsze brałem kuriera(większe zaufanie),ale Siódemka nie zawiodła mnie,w szybkim tempie doszło wszystko:)

Ostatnio edytowany przez: szpadel*, 18 maja 2010, 17:32 [1 raz(y)]

Romano87
Kibic
Na forum od 5864 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 17:25

zegar napisał:  
kto kupował bilet na kopbilet? jak długo czekaliście na bilet od momentu poinformowania o wysyłce? bilet przyszedl Wam do domu?

Wczoraj miałem, że został wysłany ;) w ciągu 2-3 dni powinien dojść :D

PS.
Kibic
Na forum od 6449 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 17:28
A ja nie wziąłem kurierskiej, tylko list wartościowy. Ale mam nadzieję, że dojdą do piątku. :)

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
Gradus
Kibic
Na forum od 8296 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 17:35
na pzpn.pl jest napisane:

"UWAGA: W przypadku wyczerpania puli biletów nie będzie można ich nabyć w kasach stadionowych w dniu meczu."

Z tego wynika, ze kazdy kto nie ma biletu powinien jechac i kupi go na miejscu. Biletow na pewno zostalo jeszcze kilka tysiecy bo na kupbilet nawet polowa nie poszla.

R1
Kibic
Na forum od 7926 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 17:37
Jutro podjadę pod Zawisze i zobaczę jak kupują "miejscowi". Wśród znajomych z Bydgoszczy większego zainteresowania nie ma póki co, szczególnie że tego samego dnia jest Smooth Jazz Festiwal. Myślę, że na imprezie zostanie sporo wolnych miejsc. Co do sprzedaży w dniu meczu to chyba również sprzedają za okazaniem dowodu i kto wie czy nie będzie problemu z meldunkiem zachodniopomorskim.

Ostatnio edytowany przez: R1, 18 maja 2010, 17:43 [1 raz(y)]

Poznań, Bydgoszcz..
Sercem zawsze ze Szczecinem!
Kula
Kibic
Na forum od 7573 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 18:04
final powinien odbywac sie w chorzowie lub na innym stadionie mam na mysli pojemnosc stadionu.

Szykowac gardla Panie i Panowie:)

PS
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.14 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005