W sumie mógłbym się nie odzywać bo i tak ten bilet mam, a sprawa może też nie jest taka o którą warto kruszyć kopię, ale nie chodzi o to co napisałeś, bo myślę że każdy umie czytać podawane na stronie głównej informacje (chociaż te forum pokazuje że czasem jednak do ludzi najprostsze informacje nie docierają).
"W tej chwili śmiało możemy powiedzieć, że do sprzedaży przeznaczamy kilkaset biletów. Liczba ta może jeszcze wzrosnąć o bilety niewykupione (dotyczy szczególnie posiadaczy karnetów)."
Kilkaset, a nie 130 i bez względu na to czy ktoś jest kibicem sukcesu czy nie, czy ktoś umie sobie zorganizować czas, czy nie umie bo żyje z dnia na dzień, to takich rzeczy się nie robi, klub niepoważnie traktuje ludzi i na tym traci w oczach innych osób. Lepiej podać informacje że jest 100 biletów i później się z tego już nie tłumaczyć, niż później na koniec ma wyjść klops. Żeby nie było że jest jakieś narzekanie, to co do samej organizacji przy kasach - wydawania biletów, koszulek oraz biletów na specjał - to jest to w miarę profesjonalnie zorganizowane (trzeba takie rzeczy docenić tym bardziej, że dużo ludzi zapewne bezinteresownie zajmuje się organizacją tego wyjazdu poświęcając swój wolny czas) i ogólnie cieszy bardzo duża liczba kibiców.
Do eM: Z czasem to przy odpowiednim marketingu (to pokazuje przykład Lecha Poznań) nawet z kibiców sukcesu można zrobić fanatyków, myślę że niepotrzebnie wprowadzamy podziały na takich i innych, przed takim meczem jak ten powinno się eksponować jedność
Ostatnio edytowany przez: IS, 18 maja 2010, 15:04 [4 raz(y)]
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 17:23
"W tej chwili śmiało możemy powiedzieć, że do sprzedaży przeznaczamy kilkaset biletów. Liczba ta może jeszcze wzrosnąć o bilety niewykupione (dotyczy szczególnie posiadaczy karnetów)."
Wiec troche tego nie rozumiem... jakie bilety dzis byly sprzedawane? te 130 sztuk to byly te dodatkowe oraz karnetowiczow?
liczba miejsc na stadionie w CB została ograniczona do 15 tysięcy !!
co tak malo
stadion podobno moze pomiescic ponad 20k ludzi. Nie lepiej sprzedac im 20k biletow niz 15k i zarobic duzo wiecej?
nie rozumiem...
Pewnie sektory buforowe,dlatego 15k.Co do pytania o kupbilet.pl ja parę razy na kadrę załatwiałem bilety tam i z przesyłką kurierską od momentu złożenia zamówienia góra tydzień u mnie wychodziło i miałem je w domu.Nie wiem jak z listem wartościowym,bo zawsze brałem kuriera(większe zaufanie),ale Siódemka nie zawiodła mnie,w szybkim tempie doszło wszystko
Ostatnio edytowany przez: szpadel*, 18 maja 2010, 17:32 [1 raz(y)]
"UWAGA: W przypadku wyczerpania puli biletów nie będzie można ich nabyć w kasach stadionowych w dniu meczu."
Z tego wynika, ze kazdy kto nie ma biletu powinien jechac i kupi go na miejscu. Biletow na pewno zostalo jeszcze kilka tysiecy bo na kupbilet nawet polowa nie poszla.
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 17:37
Jutro podjadę pod Zawisze i zobaczę jak kupują "miejscowi". Wśród znajomych z Bydgoszczy większego zainteresowania nie ma póki co, szczególnie że tego samego dnia jest Smooth Jazz Festiwal. Myślę, że na imprezie zostanie sporo wolnych miejsc. Co do sprzedaży w dniu meczu to chyba również sprzedają za okazaniem dowodu i kto wie czy nie będzie problemu z meldunkiem zachodniopomorskim.
Ostatnio edytowany przez: R1, 18 maja 2010, 17:43 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.