Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Miss Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Roman Pigwa
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5967 dni

*

Odp: Miss Pogoni - 13/02/2010 23:47
rurki czarne u chłopców , pasek cnoty ze świecidełkami , słitaśny słiterek i jazda do galaxy

całej młodzieży do jednego wora nie pchajcie ...bo są jeszcze normalni ;)

https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
....
Kibic
Na forum od 5867 dni

Odp: Miss Pogoni - 14/02/2010 00:38

FCWK napisał:  
całej młodzieży do jednego wora nie pchajcie ...bo są jeszcze normalni ;)

Bądź co bądź, niestety, to się tyczy duuuużej części młodzieży ;)
A naszą nową fFfr!3nd$ zapraszamy na galę, miłe powitanie gwarantowane bat

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8705 dni

Odp: Miss Pogoni - 14/02/2010 02:45
SnPL vel. PL

zamykamy ten bajzel ??? :D

[SnPL: Tez juz sie zastanawiałem nad tym:D
od poniedzialku;)

BJK
Kibic
Na forum od 8703 dni

*

Odp: Miss Pogoni - 14/02/2010 03:20

Junior napisał:  
SnPL vel. PL

zamykamy ten bajzel ??? :D

tak jak mowisz jun:) trzeba zamknac ten bajzel...

"...Bądź dumny z tego kim jesteś..."

POGOŃ SZCZECIN

HWDP na zawsze HWDP
U-96
Kibic
Na forum od 8333 dni

**

Odp: Miss Pogoni - 14/02/2010 12:12

Dostojny kocur napisał:  

Hehe na tym teledysku bansuje panna której usługi można było wykupić na roksa.pl :D

ktora ??

Szlugi, wóda, gołe baby !
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7516 dni

Odp: Miss Pogoni - 14/02/2010 12:40
Zniszczyliście dziewczynę hihi Jechać jednej lasce po rajtach przez 2,5 strony...zwyrodnialcy hihi

spagetti
Kibic
Na forum od 7888 dni

*

Odp: Miss Pogoni - 14/02/2010 13:12
Ej no ale tematu nie zamykajcie:( hehe

,,Vi är överallt,,- POGON
swiru
Kibic
Na forum od 6283 dni

Odp: Miss Pogoni - 14/02/2010 13:40
W komentarzach do zdjęć księżniczki Sandry:

" mam pytanko kandydatko nr. 11 wiesz może gdzie jest stadion Pogoni i cokolwiek związanego z historia tej druzyny ?:) "

Sandra: " i to fakt ze nie wiem nic o Pogońi przyznaje sie haha:D "...

madzik
Kibic
Na forum od 5767 dni

Odp: Miss Pogoni - 14/02/2010 13:41
Mylisz się co do Kingi(oczywiście Kinga Grela) ,chodzi na mecze w domu i jeździ na wyjazdy,znam ją i ręczę,jest spoko dziewczyna a nie kiełbie we łbie

Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Miss Pogoni - 14/02/2010 13:50

swiru napisał:  

" mam pytanko kandydatko nr. 11 wiesz może gdzie jest stadion Pogoni i cokolwiek związanego z historia tej druzyny ?:) "

Dlatego mam nadzieję, że jury będzie jakieś ogarnięte.. choć jeśli patrząc na organizacje tych wyborów miss to wcale nie jest takie oczywiste.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Fyfy
Kibic
Na forum od 6416 dni

Odp: Miss Pogoni - 14/02/2010 13:59

swiru napisał:  

Nie rozumiem, jak mozna byc tak pustym...BOZE WIDZISZ A NIE GRZMISZ...

madzik
Kibic
Na forum od 5767 dni

Odp: Miss Pogoni - 14/02/2010 14:23
Bo jej zamiat krwi to mózg pobierali:)

madzik
Kibic
Na forum od 5767 dni

Odp: Miss Pogoni - 14/02/2010 14:55

niebuszewo8308 napisał:  

PoGo napisał:  
Korzystając z okazji, iż temat został odkopany. Wie ktoś jak wygląda frekwencja naszej "miss" na meczach Pogoni? :]

na meczu jej nie widzialem,ale zawsze po meczu widzialem ja pod "bialym domkiem" z piwem :) to chyba chodzi regularnie na Pogoń:D

Mijasz się z prawdą pisząc,że zawsze mnie widzisz pod białym domkiem,nie zawsze mam czas żeby z ziomkami pogadać,ale na mecze chodze do kilkunastu lat-regularnie i jeszcze pewna nieścisłość,ja nie byłam miss-tylko vice,pozdrawiam!

TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7149 dni

Odp: Miss Pogoni - 14/02/2010 15:18

Leli napisał:  

swiru napisał:  

Nie rozumiem, jak mozna byc tak pustym...BOZE WIDZISZ A NIE GRZMISZ...

ja to jak bym się znał na robieniu prezentacji i takich tam, to juz dawno bym na jutuba wrzucił filmik z tymi wszystkimi kwiatkami jakie sandrusia wypisuje i co ona gada, tudzież inni jej znajomi (dalej smiało!!!). jeszcze kurwa tylko tego brakuje, zeby mała zakompleksiona ...(tu każdy sobie epitet wstawia, jaki mu najbardziej odpowiada), dowartościowująca się miliardem fikcyjnych znajomych i lecząca kompleksy z dzieciństwa "wielkimi osiągnięciami" czy startem w wyborach na miss Pogoni, odbierając jakikolwiek tytuł na tej gali stwierdziła, że serdecznie jebie Pogoń i chuj ogólnie na nią kładzie. NIE przychodź tam, nikt związany z Pogonią cie tam nie potrzebuje, ale na pewno juz część ludzi okaze ci swoje poparcie! albo raczej jego brak. i po co ci to potrzebne, tylko w jeszcze wieksze kompleksy wpadniesz, a "wielka światowa kariera" przez depresję z tym związaną zawiśnie na włosku.
na koniec jeszcze jedno! na bank tu siedzisz i czytasz, bo ciekawośc cię zżera wiedz tylko jedno. to że piszesz Pogoń z małej litery, bo chcesz nam zrobić na złośc, czy poprostu jesteś na tyle tępa i nie czaisz tego, ze trzeba z dużej, to jest jeden chuj. ale NAM to ewidentnie pokazuje, że nie szanujesz ani klubu, ani barw, ani kurwa NAS! więc nasze nastawienie jest wprost proporcjonalne do twojego.
bUUUsssioLee kOOffaniuTTka!!!!

a tak na marginesie, powiem ci jeszcze jedno:) ty sobie pewnie myslisz, jaka to nie jesteś fajna bo ilu to masz znajomych, wszyscy cie lubią, a do tego jeszcze pewnie masa chlpcyków co ci rozne eski piszą i czarują na lewo i prawo. więc myśl sobie tak dalej, ale ja ci gwarantuje, że 90% tych wszystkich fajnych chlopcyków, jedyne co mysli to na twoj temat, to ze fajne jak byś ziewała klęcząc. i nie to ze chce cie tu obrażać czy cokolwiek, tylko poprostu takie są fakty. serdecznie pozdrawiam:)

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
Ostry
Kibic
Na forum od 7292 dni

Odp: Miss Pogoni - 14/02/2010 15:38
Mysle, ze nasza gwiazdeczka dodala sobie ta strone do ulubionych ;)

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6621 dni

Odp: Miss Pogoni - 14/02/2010 16:06
oj widze że część z Wam mimochodem mocno sie zaangażowała w o rzeźbienie w gównie. dla mnie to nic nie znaczący pokaz-festiwal czy jako to sie tam to zwie, który przędzej czy później umrze smiercią naturalną.

A Wy tej dziewuszce nieswiadomie robicie reklame wg zasady : nieważne jak sie mówi-źle czy dobrze byleby sie mówiło. Dla mnie osobiście nie ma tematu bo mnie to nie obchodzi. I tyle.

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
ManeS
Kibic
Na forum od 5699 dni

Odp: Miss Pogoni - 14/02/2010 16:56
a na wybiegu, "sendi" idzie tak...

Obrazek jpg wstawiony na forum

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7149 dni

Odp: Miss Pogoni - 14/02/2010 16:58
normalnie prawie ze popłakałem się ze śmiechu! mistrz zdjęcie!
oj sandruś, sandruś...kto cie tak urządził? sama się tak urządziłaś <brawo> :)!

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6621 dni

Odp: Miss Pogoni - 14/02/2010 17:01
to na nią tak najeżdzacie? matko boska-ona na bulimie czy coś w ten deseń?? makabra.

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
szpadel*
Kibic
Na forum od 6476 dni

Odp: Miss Pogoni - 14/02/2010 17:03
kościotrup:D

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005