Odp: Miss Pogoni - 14/02/2010 13:41
Mylisz się co do Kingi(oczywiście Kinga Grela) ,chodzi na mecze w domu i jeździ na wyjazdy,znam ją i ręczę,jest spoko dziewczyna a nie kiełbie we łbie
Mijasz się z prawdą pisząc,że zawsze mnie widzisz pod białym domkiem,nie zawsze mam czas żeby z ziomkami pogadać,ale na mecze chodze do kilkunastu lat-regularnie i jeszcze pewna nieścisłość,ja nie byłam miss-tylko vice,pozdrawiam!
" mam pytanko kandydatko nr. 11 wiesz może gdzie jest stadion Pogoni i cokolwiek związanego z historia tej druzyny ? "
Sandra: " i to fakt ze nie wiem nic o Pogońi przyznaje sie haha "...
Nie rozumiem, jak mozna byc tak pustym...BOZE WIDZISZ A NIE GRZMISZ...
ja to jak bym się znał na robieniu prezentacji i takich tam, to juz dawno bym na jutuba wrzucił filmik z tymi wszystkimi kwiatkami jakie sandrusia wypisuje i co ona gada, tudzież inni jej znajomi (dalej smiało!!!). jeszcze kurwa tylko tego brakuje, zeby mała zakompleksiona ...(tu każdy sobie epitet wstawia, jaki mu najbardziej odpowiada), dowartościowująca się miliardem fikcyjnych znajomych i lecząca kompleksy z dzieciństwa "wielkimi osiągnięciami" czy startem w wyborach na miss Pogoni, odbierając jakikolwiek tytuł na tej gali stwierdziła, że serdecznie jebie Pogoń i chuj ogólnie na nią kładzie. NIE przychodź tam, nikt związany z Pogonią cie tam nie potrzebuje, ale na pewno juz część ludzi okaze ci swoje poparcie! albo raczej jego brak. i po co ci to potrzebne, tylko w jeszcze wieksze kompleksy wpadniesz, a "wielka światowa kariera" przez depresję z tym związaną zawiśnie na włosku.
na koniec jeszcze jedno! na bank tu siedzisz i czytasz, bo ciekawośc cię zżera wiedz tylko jedno. to że piszesz Pogoń z małej litery, bo chcesz nam zrobić na złośc, czy poprostu jesteś na tyle tępa i nie czaisz tego, ze trzeba z dużej, to jest jeden chuj. ale NAM to ewidentnie pokazuje, że nie szanujesz ani klubu, ani barw, ani kurwa NAS! więc nasze nastawienie jest wprost proporcjonalne do twojego.
bUUUsssioLee kOOffaniuTTka!!!!
a tak na marginesie, powiem ci jeszcze jedno ty sobie pewnie myslisz, jaka to nie jesteś fajna bo ilu to masz znajomych, wszyscy cie lubią, a do tego jeszcze pewnie masa chlpcyków co ci rozne eski piszą i czarują na lewo i prawo. więc myśl sobie tak dalej, ale ja ci gwarantuje, że 90% tych wszystkich fajnych chlopcyków, jedyne co mysli to na twoj temat, to ze fajne jak byś ziewała klęcząc. i nie to ze chce cie tu obrażać czy cokolwiek, tylko poprostu takie są fakty. serdecznie pozdrawiam
Odp: Miss Pogoni - 14/02/2010 16:06
oj widze że część z Wam mimochodem mocno sie zaangażowała w o rzeźbienie w gównie. dla mnie to nic nie znaczący pokaz-festiwal czy jako to sie tam to zwie, który przędzej czy później umrze smiercią naturalną.
A Wy tej dziewuszce nieswiadomie robicie reklame wg zasady : nieważne jak sie mówi-źle czy dobrze byleby sie mówiło. Dla mnie osobiście nie ma tematu bo mnie to nie obchodzi. I tyle.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Miss Pogoni - 14/02/2010 16:58
normalnie prawie ze popłakałem się ze śmiechu! mistrz zdjęcie!
oj sandruś, sandruś...kto cie tak urządził? sama się tak urządziłaś <brawo> !
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.