Gościu przyhamuj "bajerę"! A co do nagrody...szkoda, że dopiero teraz to przeczytałem - tak to na meczu mógłbym Ci coś sprezentować. Jak się kiedyś pojawisz...to podbij do mnie - sektor nr 9 u samej góry.
Pozdrawiam
czy będzie można nabyć gdzieś stare vlepki np. logo Pogoni i pęknięte lecha ;D
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
czy będzie można nabyć gdzieś stare vlepki np. logo Pogoni i pęknięte lecha ;D
herb nie logo, logo to masz na zupkach z amino
herb to masz rodu szlacheckiego jak nie masz nic ciekawego do przekazania oprócz popisywania się to nie nabijaj sobie postów...
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Vlepki Pogoni - 02/12/2009 13:28
Z chęcią odkupie lub wymienię się na vlepki FC Nowy Targ oraz pozostałe których niema na zdjęciach poniżej, kilka tygodni temu pytałem ale dziś ponawiam. Mogę wymienić legijne na Pogoni. Opole Lubelskie mimo że posiadam z chęcią także odkupie lub wymienie. Nie wrzuciłem tych ostatnich Stargardu ale te mam, poprzednie edycje jak najbardziej odkupie
Z chęcią odkupie lub wymienię się na vlepki FC Nowy Targ oraz pozostałe których niema na zdjęciach poniżej, kilka tygodni temu pytałem ale dziś ponawiam. Mogę wymienić legijne na Pogoni. Opole Lubelskie mimo że posiadam z chęcią także odkupie lub wymienie. Nie wrzuciłem tych ostatnich Stargardu ale te mam, poprzednie edycje jak najbardziej odkupie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.