Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 31/08/2005 22:07
Wujek Sabri to by tu zrobił :d Jak to mawia mój koles, jakby dali mu te tereny to tu by była Champions League i byśmy do półfinału dochodzili minimum . Szkoda że go miasto wydymało, a tak to teraz mamy Ptaka i Panika
A jak odchodzil Bakdi to sie cieszylem bo myslalem ze gorzej juz byc nie moze... teraz wiem ze jednak tak...
bez przesady przeciez nie jest zle ! zle bylo za gondora a teraz przeciez mamy 1 lige,niezla druzyne tylko trener nie widzi co sie dzieje na boisku ale to chyba nic az tak zalamujacego
Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 01/09/2005 08:54
Nie jest źle,mogło być gorzej.za Bekdasa było dobrze,niezła drużynka ,2 miejsce ale i troche Pogoń była zadłużona .Teraz jak jest Ptaszek nie jest źle też ale mogło być lepiej(gdyby był troche rozsądniejszym prezesem)ale i miasto nie pomaga zbyd dużo Pogoni z naczele z Maryjanem Oby było już tylko lepiej a nie gorzej w Dumie Pomorza
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 01/09/2005 09:34
Ehh nie chce mi się wierzyć że ktoś tęskni za begdasem.... Przecież to on zapoczątkował rozpad naszego klubu, Gondor przyszedł tylko dla korzystnego wyroku w sprawie zerwania umowy pomiędzy miastem a brudasem.Zreszta jeden i drugi to niezłe cfaniaczki.... Skład może wtedy mieliśmy i dobry ale że tak powiem jednorazowy $$$ Takie kontrakty jakie mieli wtedy piłkarze to nawet teraz w Wiśle nie ma... Więc się nawet nie zdziwiłem jak Pogoń upadła(niestety...)
Ehh nie chce mi się wierzyć że ktoś tęskni za begdasem.... Przecież to on zapoczątkował rozpad naszego klubu, Gondor przyszedł tylko dla korzystnego wyroku w sprawie zerwania umowy pomiędzy miastem a brudasem.Zreszta jeden i drugi to niezłe cfaniaczki.... Skład może wtedy mieliśmy i dobry ale że tak powiem jednorazowy $$$ Takie kontrakty jakie mieli wtedy piłkarze to nawet teraz w Wiśle nie ma... Więc się nawet nie zdziwiłem jak Pogoń upadła(niestety...)
Bekdas trehe myslal i gdyby miasto dalo mu tereny to by po kilku latach kontrakty bylyby jeszcze wyzsze, a w klubi ebyloby bogato
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Bekdas trehe myslal i gdyby miasto dalo mu tereny to by po kilku latach kontrakty bylyby jeszcze wyzsze, a w klubi ebyloby bogato
Wiadomo że każdy chce jakoś utrzymywać klub, najlepiej poprzez inwestycje na terenach, jak Ptak dostanie w końcu konkretną oferte to może być tak samo jak za Bekdasa, jak widać narazie oszczędza, bo nawet nie chce sprowadzić żadnego dobrego polskiego zawodnika, z pewnością byłby bardziej chojny gdyby miał stabilny budżet najlepiej oparty na szczecińskich inwestycjach lub w naszym regionie... oby ,,wszystko w swoim czasie,, narazie musimy poczekać... pozdro
Wiadomo że każdy chce jakoś utrzymywać klub, najlepiej poprzez inwestycje na terenach, jak Ptak dostanie w końcu konkretną oferte to może być tak samo jak za Bekdasa, jak widać narazie oszczędza, bo nawet nie chce sprowadzić żadnego dobrego polskiego zawodnika, z pewnością byłby bardziej chojny gdyby miał stabilny budżet najlepiej oparty na szczecińskich inwestycjach lub w naszym regionie... oby ,,wszystko w swoim czasie,, narazie musimy poczekać... pozdro
Ptak jest bardziej rozsadny jak Bekdas, bo Bekdas nie dostal terenow a juz wydawal kase, a Ptak czeka az zainwestuje i wtedy bedzie tracil kase na dobrych zawodnikow
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Ptak jest bardziej rozsadny jak Bekdas, bo Bekdas nie dostal terenow a juz wydawal kase, a Ptak czeka az zainwestuje i wtedy bedzie tracil kase na dobrych zawodnikow
Rozsadny... Nie wydaje mi sie, moze wydawanie tyle kasy na takich zawodnikow to troche pprzesada byla, ale jakby nie patrzec Pogon zdobyla wicemistrzostwo Polski, czyli bylo widac, jakis efekt a teraz?Nie dosc, ze Ptak sprowadza, tylko pilkarzy z zagranicy, zaawansowanych wiekowo to i efektu nie ma, jedynym efektem jak narazie jest to beznadziejna gra .... Zreszta zobaczymy jak bedzie narazie nie ma co dywagowac na ten temat i nie ma co porownywac Bekdasa z Ptakiem. Byl Bekdas, jest Ptak...
Bekdas wydawał kase? A kilkanaście/dziesiąt mln długów które zostawił to z nieba się wzięły?
no to twój ukochany Wdowczyk poszedł do Legii zobaczymy co on tam pokaże...
Tak czy siak, odrazu nie bedzie widac jego efektow pracy i mysle, ze dopiero na wiosne LEgia zacznie grac jak tego wszyscy w stolicy oczekuja. W tej sytuacji nawet nie pomoglby najlepszy trener na swiecie. Nie oceniajmy go zbyt pochopnie, bo w 2 tyg nic, prawie nic nie da sie zrobic. Tak samo jest z Panikem, choc On juz u Nas byl.Pozyjemy, zobaczymy...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758462380 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.