Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Lech - Pogoń 3:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
SySuNiA
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7387 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 15:35

Sadu napisał:  
Doping bardzo dobry, choc z drugiej strony w takiej liczbie powinno byc jeszcze lepiej, nie rozumiem, dlaczego niektorzy nawet na wyjezdzie nie spiewaja..

Bo np. boli ich gardlo i sa chorzy , tak jak ja :(

MiŁoŚć Do PoGoNi JeSt NaSzYm LoSeM,
A ZwYcIęStWo NaDzIeJą !!! :D
hPS
*zablokowany
Na forum od 7462 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 15:42

nrm napisał:  
definitywnie najgorsza przygoda z Pogońia w moim zyciu... 1/ do pociagu wszedlem bez browara ... a drzwi byly otwarte dzieki kibicom ... 2/ tlok i scisk i syf w pociagu 3/ marsz przez bloto + deszcz 4/ bijatyka na naszym sektorze: nasi z naszymi 5/ kolejnhy rewelacyjny mecz naszych assów 6/ koniec eczy - deszcz - jazda autobusem ch. wie gdzie 7/ bjatyka w pociagu "oddawaj moje 100 baniek" 8/ hamulec bezpieczenstwa w choszcznie - kolejna strata czasu ... i na dodatek psy zlapaly gosci ... 9/ marsz przez smierdzacy dworzec na turzynie .... na plus: 1/ nasz doping i nic wiecej ... heh ... zwinelismy z koleisami szal lecha z klientki sprzedajacej parówy w naszym sektorze ... pare filmikow mam z mecza ... z opraw ... itepe ... pozdro dla wszystkich ;)

Nie pasi to nie trzeba było jechać.... na canal + miał byś wygodnie , nikt by sie nie bił , nie było by śmierdząco lecz pełen komfort . Wieć w czym problem....

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Mancano_Dati
Kibic
Na forum od 7712 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 15:44
było zajebiście, wyjazd bardzo udany, szkoda tylko szmaty Peskovica, choc caly zespol zagral bardzo nieciekawie :/

Slim
Kibic
Na forum od 8191 dni

Wyjazd udany spiewalme z claej sily az musze dzisija gardelo leczyc :) ale nie zaluje:) Sama podroz fajna :) Pozdro dla Agatki :D

barcish
Kibic
Na forum od 7725 dni

**

nrm napisał:  
definitywnie najgorsza przygoda z Pogońia w moim zyciu... 1/ do pociagu wszedlem bez browara ... a drzwi byly otwarte dzieki kibicom ... 2/ tlok i scisk i syf w pociagu 3/ marsz przez bloto + deszcz 4/ bijatyka na naszym sektorze: nasi z naszymi 5/ kolejnhy rewelacyjny mecz naszych assów 6/ koniec eczy - deszcz - jazda autobusem ch. wie gdzie 7/ bjatyka w pociagu "oddawaj moje 100 baniek" 8/ hamulec bezpieczenstwa w choszcznie - kolejna strata czasu ... i na dodatek psy zlapaly gosci ... 9/ marsz przez smierdzacy dworzec na turzynie .... na plus: 1/ nasz doping i nic wiecej ... heh ... zwinelismy z koleisami szal lecha z klientki sprzedajacej parówy w naszym sektorze ... pare filmikow mam z mecza ... z opraw ... itepe ... pozdro dla wszystkich ;)

pierwszy wyjazd i od razu najgorsza przygoda ? buhaha za kolegą Łysym... nikt ci nie kazał jechac...

POGOŃ SZCZECIN!
SySuNiA
Kibic
Na forum od 7387 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 15:47

nrm napisał:  

A tam gadasz ja chora jechalam tam i nawet miejsca siedzacego nie mialam w p[ociagu tylko w scisku zmoklam jak cholera i nie zaluje mi sie podobalo :):):):):D

hPS
*zablokowany
Na forum od 7462 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 15:48

olo84 napisał:  
Wyjazd pozytywny, dopoing z naszej strony dobry.
PS. Gdyby nie Jasio w drodze powrotnej to bym sie zanudzil na smierc ;)

No Jasiu wygrał wszelkie zawodyyyyyy sam mu bułke dawałem . Opierdol bułkeeeeeee lalala :)

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Żeniu
Kibic
Na forum od 7462 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 15:51

nrm napisał:  

A ja tam na luzie wniosłem 5 browarów do pociągu (chociaz ze wlazilem przez okno :D:D)Pozdro dla tych ktorzy byli w Poznaniu

"1948 & 1916"
sweterek
Kibic
Na forum od 7389 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 15:54
jasne ... zawsze mozna wpierdalac gowno i mowic ze smakuje rewelacyjnie ... heheh ... ludzie poracha na maximusa

sweterek
Kibic
Na forum od 7389 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 16:01

Łysy napisał:  

nrm napisał:  

Nie pasi to nie trzeba było jechać.... na canal + miał byś wygodnie , nikt by sie nie bił , nie było by śmierdząco lecz pełen komfort . Wieć w czym problem....

taaaa lubie comfort, i naprawde zaluje ze tak nie zrobilem .. szkoda pizgac ... ale szal lecha przywiozlem ! :)

bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7615 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 16:04
co marudzicie !!! jak cos nie pasi to sie nie jezdzi..nikt wam nie mowil ze pociag bedzie 1 klasa,ze bedzie piekna pogodka,ze wam w poznaiu dywanik rozłoża przed nozkami a nie biedactwa przeszly 100 m bo lekkiej chlapie..trudno. zycie:DJa nawet w dogodnych warunkach nie moglem sie odlac w pociagu wchodzilo sie po 3 2 leje do kibla jeden do zlewu i jazda ale nie narzekam :) Pozdro dla Niemarudzacych ps."szofer krecimy ci kurwa blanta i jedziesz na pelnej kurwie do Szczecina..odp..ale ja niemoge" hahahahaha do teraz mam polewke :D

Ko nie pije,ten kapuje
Pio091
Kibic
Na forum od 7538 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 16:06
trzeba było go spalić!!!

Mrc.
Kibic
Na forum od 8093 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 16:20

nrm napisał:  
/ bjatyka w pociagu "oddawaj moje 100 baniek" 8/ hamulec bezpieczenstwa w choszcznie - kolejna strata czasu .

nie no stary nie podobało sie - przy dwóch razach skoro tam byłeś mogłeś tych ludzi ogarnąć ale co zabrakło odwagi czy czego ...za to mozna teraz w domu przy kompie ponażekać ...ehh

Pogoń Legia!
Orło
Kibic
Na forum od 8118 dni

*

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 16:31
Jest gdześ do ściągnięcia bramka z tego meczu???

Babilon Team
P_S
Kibic
Na forum od 7542 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 16:34
nrm to ty kozak jestes ze HO HO.Powinales kobiecie sprzedajacej parówki szalik.No pozazdroscic zdobyczy.brawakwasny

Wiec ze nie ma sie czym chwalic.

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
kln
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 16:38

Orło napisał:  
Jest gdześ do ściągnięcia bramka z tego meczu???

trib w temacie "Bramki Pogoni w internecie !" napisał:  
na wisla-multi jest bramka nawrocika do sciagniecia

:]

sweterek
Kibic
Na forum od 7389 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 16:45
hehehehehe ...

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7944 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 16:48
dajcie spokoj mrm to jakis ptakowy prowokator ...

Better dead than red!
sweterek
Kibic
Na forum od 7389 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 16:58
pomysl choc przez 2 sekundy ... gdzie wspieram ptaka ? zastanow sie co robisz ... jesli dla Ciebie bylo zajebiscie to wspolczuje ... tak naprawde ...

SySuNiA
Kibic
Na forum od 7387 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 16:59

nrm napisał:  
pomysl choc przez 2 sekundy ... gdzie wspieram ptaka ? zastanow sie co robisz ... jesli dla Ciebie bylo zajebiscie to wspolczuje ... tak naprawde ...

nie licza sie warunki , liczy sie atmosfera :)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005