Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Bramki Pogoni w internecie ! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
fan57
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 04/04/2005 15:27

m@riuszwie napisał:  

fan57 napisał:  
chciałbym powiadomić wszystkich zainteresowanych, że można umieszczać bramki na koncie pocztowym [email protected] na serverze www.tlen.pl , a ściągać można po zalogowaniu się: ligapogon , hasło: bramki

Pozdrawiam

Niestety ktoś zmienił hasło. Co za skur.... to zrobił???

No właśnie probowałem rano wejść na to konto i dupa albo ktoś pozmieniał, albo skasował konto!!!!!!!!!!! Co za skurwiel!!!

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
MaT
Kibic
Na forum od 7771 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 04/04/2005 15:46

fan57 napisał:  

m@riuszwie napisał:  

fan57 napisał:  
chciałbym powiadomić wszystkich zainteresowanych, że można umieszczać bramki na koncie pocztowym [email protected] na serverze www.tlen.pl , a ściągać można po zalogowaniu się: ligapogon , hasło: bramki

Pozdrawiam

No właśnie probowałem rano wejść na to konto i dupa albo ktoś pozmieniał, albo skasował konto!!!!!!!!!!! Co za skurwiel!!!

moze admini ?? ehh szkoda ma moze ktos dzialajacego linka do filmiku modlitwy z lecha ??

fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 04/04/2005 16:21

MaT napisał:  

fan57 napisał:  

m@riuszwie napisał:  

fan57 napisał:  

Pozdrawiam

moze admini ?? ehh szkoda ma moze ktos dzialajacego linka do filmiku modlitwy z lecha ??

http://wisla-multi.com/phpBB2/dload.php?action=file&id=310 działa bankowo bo przed chwilą ściągałem.

Może admini pomyśleli by i udostępnili jakieś miejsce żeby można było umieszczać pliki medialne tak jak to jest na Forum Wisły??? :)

Póki co zmieniłem hasło na walla.com, zainteresowanych proszę o kontakt na tlen.

Ostatnio edytowany przez: fan57, 4 kwietnia 2005, 16:31 [2 raz(y)]

kondzik
Kibic
Na forum od 7370 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 05/04/2005 15:36
Właśnie,chciałem wejść na walle,ale hasło nie wchodziło,mógł by mi przesłać ktos nowe haslo na [email protected] ?

Z góru oczywiście dzięki !

serek
Kibic
Na forum od 7855 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 05/04/2005 16:55
Fan 57 mam prosbe... wyslij mi na maila haslo do walli :) [email protected] z gory dzieki

ludziom przydalby sie czasami dzien wolny od zycia...
Drk
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 05/04/2005 22:01
kondzik, serek, no przeciez fan57 napisal ze kontakt po przez tlena!! Rozmywa sie tylko niepotrzebnie temat przez takie posty!! Pozdrawiam

Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8705 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 06/04/2005 10:40

fan57 napisał:  
Może admini pomyśleli by i udostępnili jakieś miejsce żeby można było umieszczać pliki medialne tak jak to jest na Forum Wisły??? :)

nie jest to mozliwe - nie ze wzgledu na miejsce na serwerze czy jakies wymagania techniczne, ale ze wzgledu na transfer - nie mozemy z tym przesadzac, a i tak poprzez galerie mamy spory :)

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 06/04/2005 15:27

Macieq napisał:  

fan57 napisał:  

nie jest to mozliwe - nie ze wzgledu na miejsce na serwerze czy jakies wymagania techniczne, ale ze wzgledu na transfer - nie mozemy z tym przesadzac, a i tak poprzez galerie mamy spory :)

rozumie, ale może by założyć osobną stonę multimedialną, szkoda że jestem w tym temacie zielony bo bym się tego podjąl, ale może ktoś z foorumowiczów, kto się na tym zna założył coś takiego:)))

Ostatnio edytowany przez: fan57, 6 kwietnia 2005, 15:35 [1 raz(y)]

fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 07/04/2005 22:26

fan57 napisał:  

Macieq napisał:  

fan57 napisał:  

rozumie, ale może by założyć osobną stonę multimedialną, szkoda że jestem w tym temacie zielony bo bym się tego podjąl, ale może ktoś z foorumowiczów, kto się na tym zna założył coś takiego:)))

Widzę że walnąłem jakąś gafe.

Sooooory!!!

Pozdrawiam

Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 07/04/2005 23:14
Może mi ktoś na: [email protected] wysłać obecny login i hasło na walle ? Dzięki.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
matus
Kibic
Na forum od 7491 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 07/04/2005 23:29
ma ktos brameczke Radka z meczu z lechem???

fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 08/04/2005 07:52

matus napisał:  

Prawdopodobnie ktoś ma tylko nie wiem dlaczego nie udostępnia???????
Ja osobiście nie mam +niebieskiego i nie jestem w stanie zgrać, mimo powtórki we wtorek, ale podejżewam że ktoś zapisał ten materiał i cicho siedzi, albo nie wie co z tym zrobić, albo się tylko chwali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytuję z forum Pogoń.v.pl:

Witam.

Może to nie odpowiedni moment ale jeśli ktoś chce to posiadam prawie 60minut materialu DVD z meczu LECH - POGOŃ z dnia 1.04.2005

1,6GB - na płycie DVD zgranego z satelity z ANALU+

i ma problem z przekazaniem do sieci (a eMule????) no ale nic to.

Faster
Kibic
Na forum od 8503 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 08/04/2005 10:46

matus napisał:  

Lech-Pogon 0-1 Divecki
Słabej jakości ale zawsze coś.

fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 08/04/2005 12:28

PiTER48 napisał:  

matus napisał:  

Lech-Pogon 0-1 Divecki

Pytałem o to kilka wpisów wcześniej.

Faster
Kibic
Na forum od 8503 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 08/04/2005 13:03

Cytat:  
Lech-Pogon 0-1 Divecki

No i co z tego, że się pytałeś. Ja się nie pytałem tylko sam poszukałem i dziś znalazłem na necie. Dla chcącego nic trudnego.

fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 08/04/2005 13:08

PiTER48 napisał:  

Cytat:  
Lech-Pogon 0-1 Divecki

No i co z tego, że się pytałeś. Ja się nie pytałem tylko sam poszukałem i dziś znalazłem na necie. Dla chcącego nic trudnego.

Po co takie obruszenie nie rozumię Ciebie?!?

Zarazem proponuję tego agresnywnego człowieczka , poprostu zabanować?!?!?!

Dla dobra ogółu i pięknego pojednania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 08/04/2005 13:13

PiTER48 napisał:  

Cytat:  
Lech-Pogon 0-1 Divecki

To kiego ch... warczysz!!!!
Wejdzie Ci taka menda na forun raz do roku i próbóje coś zmienić, najgorsze jest to że na złe, ale dobra śmierć frajerom!!!
Przejdźmy do meritum,(jeżeli ktoś ma to niech wrzuci na walla.com aby wrzucić nie potrzeba hasła, w przypadku potrzeby ściągania proszę o kontakt jak w profilu.

Pozdrawiam i dziękuję za odczytaniie mojego wywodo!!!

Ostatnio edytowany przez: fan57, 8 kwietnia 2005, 13:29 [4 raz(y)]

kibic79
Kibic
Na forum od 7422 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 08/04/2005 13:48

PiTER48 napisał:  

matus napisał:  

Lech-Pogon 0-1 Divecki

az taka slaba to ona nie jest. dzieki za udostepnienie tej brameczki. divecky zachowal sie niczym rasowy snajper oby tak dalej

http://e-dieselservice.pl/
tribu
Kibic
Na forum od 7685 dni

*

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 08/04/2005 13:48

fan57 napisał:  

PiTER48 napisał:  

Cytat:  
Lech-Pogon 0-1 Divecki

To kiego ch... warczysz!!!!
Wejdzie Ci taka menda na forun raz do roku i próbóje coś zmienić, najgorsze jest to że na złe, ale dobra śmierć frajerom!!!
Przejdźmy do meritum,(jeżeli ktoś ma to niech wrzuci na walla.com aby wrzucić nie potrzeba hasła, w przypadku potrzeby ściągania proszę o kontakt jak w profilu.

Pozdrawiam i dziękuję za odczytaniie mojego wywodo!!!

a Ty czlowieku masz jakies rozdwojenie jaźni ze musisz w 2 postach sie wypowiadac?? w jednym nie mozesz?? chcesz ogarniac forum to zacznij od siebie... aha wlasnie. Słownik ortograficzny nie gryzie...

a bameczka przednia:]

Ostatnio edytowany przez: tribu, 8 kwietnia 2005, 13:57 [1 raz(y)]

100% PD
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7570 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 08/04/2005 17:49

fan57 napisał:  

...
Cytuję z forum Pogoń.v.pl:

Witam.

Może to nie odpowiedni moment ale jeśli ktoś chce to posiadam prawie 60minut materialu DVD z meczu LECH - POGOŃ z dnia 1.04.2005
...

I co wiadomo coś co z tym plikiem???Można go ściagać??? jak tak to skąd???

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005