chciałbym powiadomić wszystkich zainteresowanych, że można umieszczać bramki na koncie pocztowym [email protected] na serverze www.tlen.pl , a ściągać można po zalogowaniu się: ligapogon , hasło: bramki
Pozdrawiam
Niestety ktoś zmienił hasło. Co za skur.... to zrobił
No właśnie probowałem rano wejść na to konto i dupa albo ktoś pozmieniał, albo skasował konto!!!!!!!!!!! Co za skurwiel!!!
moze admini ?? ehh szkoda ma moze ktos dzialajacego linka do filmiku modlitwy z lecha ??
chciałbym powiadomić wszystkich zainteresowanych, że można umieszczać bramki na koncie pocztowym [email protected] na serverze www.tlen.pl , a ściągać można po zalogowaniu się: ligapogon , hasło: bramki
Pozdrawiam
Niestety ktoś zmienił hasło. Co za skur.... to zrobił
No właśnie probowałem rano wejść na to konto i dupa albo ktoś pozmieniał, albo skasował konto!!!!!!!!!!! Co za skurwiel!!!
moze admini ?? ehh szkoda ma moze ktos dzialajacego linka do filmiku modlitwy z lecha ??
http://wisla-multi.com/phpBB2/dload.php?action=file&id=310 działa bankowo bo przed chwilą ściągałem.
Może admini pomyśleli by i udostępnili jakieś miejsce żeby można było umieszczać pliki medialne tak jak to jest na Forum Wisły
Póki co zmieniłem hasło na walla.com, zainteresowanych proszę o kontakt na tlen.
Ostatnio edytowany przez: fan57, 4 kwietnia 2005, 16:31 [2 raz(y)]
Może admini pomyśleli by i udostępnili jakieś miejsce żeby można było umieszczać pliki medialne tak jak to jest na Forum Wisły
nie jest to mozliwe - nie ze wzgledu na miejsce na serwerze czy jakies wymagania techniczne, ale ze wzgledu na transfer - nie mozemy z tym przesadzac, a i tak poprzez galerie mamy spory
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
nie jest to mozliwe - nie ze wzgledu na miejsce na serwerze czy jakies wymagania techniczne, ale ze wzgledu na transfer - nie mozemy z tym przesadzac, a i tak poprzez galerie mamy spory
rozumie, ale może by założyć osobną stonę multimedialną, szkoda że jestem w tym temacie zielony bo bym się tego podjąl, ale może ktoś z foorumowiczów, kto się na tym zna założył coś takiego))
Ostatnio edytowany przez: fan57, 6 kwietnia 2005, 15:35 [1 raz(y)]
rozumie, ale może by założyć osobną stonę multimedialną, szkoda że jestem w tym temacie zielony bo bym się tego podjąl, ale może ktoś z foorumowiczów, kto się na tym zna założył coś takiego))
Prawdopodobnie ktoś ma tylko nie wiem dlaczego nie udostępnia?
Ja osobiście nie mam +niebieskiego i nie jestem w stanie zgrać, mimo powtórki we wtorek, ale podejżewam że ktoś zapisał ten materiał i cicho siedzi, albo nie wie co z tym zrobić, albo się tylko chwali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytuję z forum Pogoń.v.pl:
Witam.
Może to nie odpowiedni moment ale jeśli ktoś chce to posiadam prawie 60minut materialu DVD z meczu LECH - POGOŃ z dnia 1.04.2005
1,6GB - na płycie DVD zgranego z satelity z ANALU+
i ma problem z przekazaniem do sieci (a eMule?) no ale nic to.
No i co z tego, że się pytałeś. Ja się nie pytałem tylko sam poszukałem i dziś znalazłem na necie. Dla chcącego nic trudnego.
To kiego ch... warczysz!!!!
Wejdzie Ci taka menda na forun raz do roku i próbóje coś zmienić, najgorsze jest to że na złe, ale dobra śmierć frajerom!!!
Przejdźmy do meritum,(jeżeli ktoś ma to niech wrzuci na walla.com aby wrzucić nie potrzeba hasła, w przypadku potrzeby ściągania proszę o kontakt jak w profilu.
Pozdrawiam i dziękuję za odczytaniie mojego wywodo!!!
Ostatnio edytowany przez: fan57, 8 kwietnia 2005, 13:29 [4 raz(y)]
No i co z tego, że się pytałeś. Ja się nie pytałem tylko sam poszukałem i dziś znalazłem na necie. Dla chcącego nic trudnego.
To kiego ch... warczysz!!!!
Wejdzie Ci taka menda na forun raz do roku i próbóje coś zmienić, najgorsze jest to że na złe, ale dobra śmierć frajerom!!!
Przejdźmy do meritum,(jeżeli ktoś ma to niech wrzuci na walla.com aby wrzucić nie potrzeba hasła, w przypadku potrzeby ściągania proszę o kontakt jak w profilu.
Pozdrawiam i dziękuję za odczytaniie mojego wywodo!!!
a Ty czlowieku masz jakies rozdwojenie jaźni ze musisz w 2 postach sie wypowiadac?? w jednym nie mozesz?? chcesz ogarniac forum to zacznij od siebie... aha wlasnie. Słownik ortograficzny nie gryzie...
a bameczka przednia
Ostatnio edytowany przez: tribu, 8 kwietnia 2005, 13:57 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.