Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Ceny biletów na nowy sezon! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
C.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6246 dni

**

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 06/06/2011 20:53

xAdamx90 napisał:  
O w morde , w końcu ich olśniło:D Chwała Bogu!!;))

Ty zamknij pape i dalej stój na ochronce w Carrefourze pizdo

SPR2
Kuba L.
Kibic
Na forum od 7277 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 06/06/2011 21:00

PZ. napisał:  

londoner napisał:  

PZ. napisał:  
Podłączam się do pytania wyżej, na jakiej zasadzie działa ta karta płatnicza ? Nie mam konta w banku i w jaki sposób będę mógł wpłacać na nią pieniądze ? ;)

To karta przedpłacona, nie doładujesz, nic nie kupisz. Ale jeśli doładujesz i kupisz, to jakiś procent od każdej transakcji trafi na konto klubu

A jak ją doładować ? na poczcie ? czy jest jeszcze jakiś inny sposób ? ;) jeśli chodzi o formy płatności kartą jak i banki itp. to jestem kompletnym dziadkiem piaskowym ;)

Ale rozumiesz, że nie musisz jej używać jako karty płatniczej, żeby kupić bilet albo karnet?

Trybik w machinie zwanej Pogonią.
SL
Kibic
Na forum od 6177 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 06/06/2011 21:43
i dzięki temu elektronicznemu systemowi będzie można dokładną frekwencje ustalać skoro wszystkie bilety będą w systemie

zch
Plum
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 06/06/2011 21:56

Kuba L. napisał:  

PZ. napisał:  

londoner napisał:  

PZ. napisał:  
Podłączam się do pytania wyżej, na jakiej zasadzie działa ta karta płatnicza ? Nie mam konta w banku i w jaki sposób będę mógł wpłacać na nią pieniądze ? ;)

To karta przedpłacona, nie doładujesz, nic nie kupisz. Ale jeśli doładujesz i kupisz, to jakiś procent od każdej transakcji trafi na konto klubu

A jak ją doładować ? na poczcie ? czy jest jeszcze jakiś inny sposób ? ;) jeśli chodzi o formy płatności kartą jak i banki itp. to jestem kompletnym dziadkiem piaskowym ;)

Ale rozumiesz, że nie musisz jej używać jako karty płatniczej, żeby kupić bilet albo karnet?

Podstawową funkcją karty jest zapewnienie wejście na stadion i możliwości zakupienia biletu. Możesz także używać karty jak zwykłej karty płatniczej - możesz nią zapłacić za bilety w fanshopie, ale nie musisz. Jeśli chcesz doładować swoją kartę możesz zrobić to tak samo jak każde inne konto - przelewem, wpłatą na poczcie, w oddziale banku. Bodajże numer karty jest także numerem konta.

Ambasador napisał:  

Lemon napisał:  
Jedyną (mam nadzieję) przemyślaną decyzją jest to, że robią coś, żeby zmniejszyć kolejki przed meczem po bilety. Chociaż jeszcze nie wiadomo (albo nie doczytałem) jak będzie z odbiorem biletu zakupionym przez internet, bo jeśli kupię bilet przez internet a będę musiał stać w kilkudziesięciominutowej kolejce po niego PRZED MECZEM to nie widzę tego w jasnych barwach. Czas pokaże.

Ps. No i w końcu ta karta kibica!

W W-wie bilet masz "nabijany" na kartę i nigdzie nie musisz go odbierać. Karta młodym pewnie pomoże, bo dla nich to nie problem wyrobić, gorzej ze starszymi ludźmi i ciekawe jak Oni sobie poradzą z tymi zmianami.

Jaki sens miałoby kupowanie biletu przez internet i odbieranie go w kasie przed meczem? Nie wiem czy dobrze zrozumiałem na konferencji, ale zawsze można sprawdzić u źródła (czyt. infolinia). Wydaje mi się, że kupując bilet przez neta możesz sobie te bilet wydrukować (prezes Mroczek mówił, że to dobrze, bo on po dwóch minutach mógłby zapomnieć jakie miejsce w jakim rzędzie i sektorze wykupił), a w przyszłości otrzymać smsa, z potwierdzeniem i wszystkimi danymi.

Ostatnio edytowany przez: Plum, 6 czerwca 2011, 22:03 [1 raz(y)]

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
szpadel*
Kibic
Na forum od 6475 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 06/06/2011 23:15
Wolałem jak za starych lat,gdzie nie było tonę tych unowocześnień itp.,ale odchodząc od tego,ceny biletów wreszcie na poziomie takim jakie powinny być,sprzedaż przez internet duża wygoda patrząc jak teraz wygląda sprzedaż biletów,możliwość traktowania jako środek płatniczy to również promocja klubu i prestiż dla kibiców.Oby tylko coś zrobili z samym wejściem na stadion,jedyny minus,że jak kogoś gościnnie się chciałoby zaprosić na mecz to będzie problem.Plus także,że zmienili rozkład stref,bo jeśli już muszą być luki to tak by nie rzucały się zbyt w oko.

PL
Kibic
Na forum od 6966 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 07/06/2011 00:11

C. napisał:  

xAdamx90 napisał:  
O w morde , w końcu ich olśniło:D Chwała Bogu!!;))

Ty zamknij pape i dalej stój na ochronce w Carrefourze pizdo

Nosz kurwa tak dalej być nie może! SOS! EKG! banujemy!

ROJ
Kibic
Na forum od 7205 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 07/06/2011 04:13
Mały kroczek, ale w dobrym kierunku. Mając sprawny system komputerowy można wprowadzić jednak wiele innych usług i mam nadzieję, że tak będzie.
Cały system nie jest skomplikowany, ale i tak najważniejsze będzie czy bez problemów będzie działał. Mam nadzieję, że są zabezpieczenia na wypadek wyłączenia prądu czy awarii serwera.
Kto wie ile będzie wynosiła pojemność stadionu po zamknieciu tych sektorów ?

kijevo
Kibic
Na forum od 7619 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 07/06/2011 05:41
Karta kibica to karta płatnicza w systemie PayPass więc gdy w przyszłości będą tłumy na meczach to zamiast wbijać pin czy szukać drobniaków wystarczy ją przyłożyć do czytnika (o ile gastronomia je też kupi/dostanie) i w ciągu sekundy płacimy za żarcie przez co kolejek po kiełbachy nie ma jak się przygotują logistycznie ;)
Wreszcie ktoś odrobił lekcje z zachodnich stadionów.

Plum
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 07/06/2011 08:39

ROJ napisał:  
Mały kroczek, ale w dobrym kierunku. Mając sprawny system komputerowy można wprowadzić jednak wiele innych usług i mam nadzieję, że tak będzie.
Cały system nie jest skomplikowany, ale i tak najważniejsze będzie czy bez problemów będzie działał. Mam nadzieję, że są zabezpieczenia na wypadek wyłączenia prądu czy awarii serwera.
Kto wie ile będzie wynosiła pojemność stadionu po zamknieciu tych sektorów ?

Wnioskowali do miasta o imprezy masowe do 13 tysięcy kibiców, z możliwością powiększenia.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
kingaps
Kibic
Na forum od 8371 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 07/06/2011 11:29
Każdy kibic wraz z wyrobieniem karty kibica otrzyma nr konta w BRE Banku.

Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.

PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !

Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8704 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 07/06/2011 12:13

kingaps napisał:  

To nic nowego, ani nic zlego. W kazdej powaznej firmie klient zakupujac usluge dostaje swoj indywidualny numer konta do platnosci. Wielu operatorow hostingowych/domen przyjmuje takowe praktyki.

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7904 dni

**

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 07/06/2011 12:52
Fajnie, fajnie.

Nie ma co narzekać, że karta na 2 lata, chociaż kolejnym razem powinni to zrobić bezterminowo. Szkoda, że u nas nie ma czegoś na wzór karty miejskiej, przydałoby się to połączyć z kartą kibola. ;)
Jednak, cena 25 złoty za 2 lata też nie dużo, to daje jakieś 73 groszy na mecz, bez Pucharu Polski. ;) (przy braku awansu do ekstraklasy)

Dobrze, że otwierają 9-10 ;)

Z daleka nie będzie widać.
psychopig
Kibic
Na forum od 7090 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 07/06/2011 14:59

Junior napisał:  

kingaps napisał:  

To nic nowego, ani nic zlego. W kazdej powaznej firmie klient zakupujac usluge dostaje swoj indywidualny numer konta do platnosci. Wielu operatorow hostingowych/domen przyjmuje takowe praktyki.

Takie konto jest darmowe, czy pobierają prowizje?

Q.
Kibic
Na forum od 6149 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 07/06/2011 15:04
Karta Kibica: zobaczymy co wymysla dla kibiców z poza Szczecina, przeciez nikt nie bedzie jechal specjalnie po wyrobienie karty

abstrakcja!
Plum
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 07/06/2011 15:39

psychopig napisał:  

Junior napisał:  

kingaps napisał:  

Takie konto jest darmowe, czy pobierają prowizje?

To nie do końca jest konto - tak dla ścisłości. Karta jest darmowa - jedyne co płacisz to te 25 zł za wydanie karty. Nie słyszałem o prowizjach - oczywiście są ograniczenia dot. wysokości wpłat i wypłat, ale detale można sobie obejrzeć w prezentacji na ofi.

Klima
Kibic
Na forum od 5766 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 08/06/2011 10:58
Mam pytanie dotyczące karty.
Mam 16 lat to żeby wyrobić kartę muszę jechać do Szczecina z ojcem ?

Za Pogoń ! Za MKS !
Pójdziemy aż po życia kres !
Promocja
Kibic
Na forum od 7029 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 08/06/2011 11:17

BFC napisał:  
Karta Kibica: zobaczymy co wymysla dla kibiców z poza Szczecina, przeciez nikt nie bedzie jechal specjalnie po wyrobienie karty

dokładnie o to samo chciałem pytać na jakiej zasadzie będzie wyrabianie tej karty bo jeżeli tak jak na Legii to trzeba będzie być obowiązkowo

dobrze by było jakby jedna osoba mogła przekazać przykładowo za 50 osób wszystko

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
Plum
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 08/06/2011 20:15

Klima napisał:  

Tak - osoby niepełnoletnie muszą stawić się z prawnym opiekunem.

PDJ
Kibic
Na forum od 5263 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 08/06/2011 22:05

Plm napisał:  

Klima napisał:  

Tak - osoby niepełnoletnie muszą stawić się z prawnym opiekunem.

pogonszczecin.info napisał:  

W przypadku dzieci, które nie ukończyły 13. roku życia (decyduje data urodzenia) wniosek o wydanie Karty musi wypełnić oraz podpisać rodzic, lub opiekun prawny i to on również musi go złożyć. Dziecko, dla którego wyrabiana jest Karta, musi być obecne z opiekunem, gdyż konieczne jest zrobienie zdjęcia. Przy wyrabianiu Karty należy okazać dokument tożsamości dziecka, a także dokument potwierdzający jego numer PESEL (na przykład książeczkę zdrowia lub potwierdzenie nadania numeru PESEL).

Klima
Kibic
Na forum od 5766 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 08/06/2011 23:34
Tu pisze że z opiekunem trzeba się zjawić jak nie mam ukończonych 13 lat :P
13 lat ukończyłem więc jak to w końcu jest?

Za Pogoń ! Za MKS !
Pójdziemy aż po życia kres !
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 1.46 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005