1,2 . Na stronie klubowej pisze, że Karty kibica można wyrabiać w Fan Shopie (budnek VIP na terenie stadionu) od pn.-pt. w godz. 10-17 i sb. w godz. 10-14.
3. Samo wyrobienie karty nie trwa dłużej niż 5 minut (koniecznie przynieś ze sobą dowód tożsamości).
4. Cena karty kibica to 10 zł, lub 25 zł (droższa posiada funkcję płatniczą).
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 12/03/2012 13:05
Witam, zgubiłem dowód oraz kartę kibica, czy jest możliwość zrobienia karty bez dowodu, może być np legitymacja? do meczu zostało niewiele czasu? więc nie będę miał możliwości wyrobienia dowodu. Proszę o informacje, jeśli komuś przydarzyło się zgubić i jak przebiegało zrobienie duplikatu?
Jesli kartę już posiadałeś to powinna być możliwość wyrobienia duplikatu(na Legii wyrabiałem tyko podając pesel),najlepiej zadzwonić do klubu i zapytać.
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 16/03/2012 23:30
Dzisiaj przechodząc na Mierzynie, słyszałem jak koleś mówił, że był po bilet i kolejki były baaaardzo duże przy czterech otwartych kasach, także jutro będzie WWWWWWWWoooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjnaaaaaa! Wszyscy RRRRRAAAZZZEEEMM!!!!
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.