Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 13:08
Panowie, prawdopodonie nie bede mogl jechac w sobote do Bydgoszczy. Kupilem bilet w klubie oraz na pociag specjalny. Nie chce zeby sie zmarnowal, jak moge to komus odsprzedac zeby jednoczesnie ta druga osoba znalazla sie na liscie?
Myślę że kolejny raz wychodzi nieprofesjonalizm klubu. W kolejce czeka z 200 osób, albo i więcej, ale już po przejściu 70 osób biletów w kasie nie ma. Miało być kilkaset, a było raptem 130... Pytanie tylko jak się rozeszły wcześniejsze bilety...
Mi powiedziano że były d L-ki ale się zmyły w dniu dzisiejszym..kur..nie potrzebnie cisnąłem a nie miałem dostępu do neta..Nie rozumiem tylko czemu w okienku obok skasowali za towar którego nie ma..
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 13:46
dla naszych kibiców zabrakło,a Legia skąd tyle dostała napewno od stowarzyszenia,nie mam nic do LEGII bo mam tam ziomków,ale bilety najpierw powinny być dla naszych kibiców
dla naszych kibiców zabrakło,a Legia skąd tyle dostała napewno od stowarzyszenia,nie mam nic do LEGII bo mam tam ziomków,ale bilety najpierw powinny być dla naszych kibiców
a ile wg Ciebie od Nas dostała Legia??
Nie wiesz - nie rób zamieszania
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
( ... )bilety najpierw powinny być dla naszych kibiców
Większość tych "naszych kibiców" nagle przypomniała sobie że trzeba jezdzić na wyjazdy? No proszę , kto by pomyślał. A gdzie oni kurwa wszyscy byli jak Legia wspierała Nas w kilka setek w Płocku , Lublinie czy w innych miastach?! Przestań wiec płakać i siać ferment , kto chce ten ogarnie sobie bilet , a jeśli już to Legii wejsciówki bardzej się należą niż naszym "kibicom sukcesu".
Poza tym jeśli nie wiesz ile od nas dostała Legia to zamilcz.To że mają tysiąc , dwa czy osiem tysięcy o niczym nie swiadczy.
Warszawiacy potrafili ogarnąć sobie bilety to u Nas nie dadza rady? Litosci , jak nie żebranie o kilka browarów w drodze na mecz to jakieś żale o bilety...
Ostatnio edytowany przez: eM, 18 maja 2010, 14:23 [2 raz(y)]
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 14:04
Bzdura Legia dostała dużo, dużo mniej. Legia ma tyle biletów ze wzgledu na to, że załatwili je sobie sami. Nie tylko zresztą oni.
W tej chwili w posiadaniu kibiców Pogoni i ekip zaprzyjaźnionych jest ponad 7000 biletów, kupować gdzie się da tak, żeby dobić do 8 tyś.
IS dzisiaj były sprzedawane tylko te bilety których ktoś kto zamówił nie odebrał, taka zresztą była informacja. Tyle ile zostało tyle zostało sprzedanych. Też byśmy chcieli jeszcze 2-3 tyś. biletów, ale niestety nie chcą nam ich sprzedać. Zapotrzebowanie jak widać jest na kilkanaście tysięcy więc nie ma szans, żeby wszyscy byli zadowoleni.
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 14:19
Teraz to sam jestem ciekawy kto tak bulwersuje się o bilety.Jeśli komuś zależało na wyjeździe i nic nie mogło go powstrzymać to spokojnie sobie załatwił.Było parę dłuuugich dni by z najróżniejszych źródeł ogarnąć tą sprawę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.