Odp: Miss Pogoni - 13/02/2010 15:37
Ja chciałbym tylko oświadczyć iż stanowczo protestuję przeciwko profanacji jednego z najbardziej sWeEt@$nYcH znaczków-symboli NK, photoblogów i innych portali na których definicja fotograficznego artyzmu i szczyt fajności odzwierciedla się w posiadaniu "lustrzanego zdjęcia", najlepiej w otoczeniu swoich friendów z dopiskiem: "Ja i moje crejzole :*", zrzeszających kwiat polskiej młodzieży!
Uroczyście oznajmiam, że jedyną prawowitą i oficjalną wersją uznawaną przez ogół jest "<3"! :foch:
Ostatnio edytowany przez: jns, 13 lutego 2010, 18:33 [2 raz(y)]
Odp: Miss Pogoni - 13/02/2010 17:16
Tak wogoel wyczailem,ze ona wypisuje w tym opisie w czym startowala a nie co zajela MISS POLSKI STUDENTEK 2009 nie byla chyba nawet wyrozniona. Jak ktos chce fotki to tu sa niepoblokowane: http://www.maxmodels.pl/sandrusia89.html . W BlOnT jej lepiej.
Kiedy wogole jest ta prazentacja i wybory na SDSie bo nie chce mi sie szukac;/
Odp: Miss Pogoni - 13/02/2010 17:17
wychodzi na to ze jest naprawde malo kadydatek ktore interesuja sie Pogonia malo ladnych za to duzo plastiku i pustakow,bazyli i pasztetow wszelkiej masci w sumie dobre i te dwie moze Kinga i Kaska uratuja honor i nie wygra jakas SfEet@$Na lampucera... oby
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Śniegu nawet przemycać nie trzeba.. W gronie kandydatek znajdują się bałwany . I to całkiem legalnie.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Miss Pogoni - 13/02/2010 18:15
heh Dziki czyli sprawdza sie to co chyba naspialem wyzej po Twoim poscie- musialo to byc juz troche temu i lepiej nie pisz ile temu hehe
eM widzialem, ze jest gwiazda teledyskow
Ostatnio edytowany przez: V..., 13 lutego 2010, 18:26 [1 raz(y)]
Tak wogoel wyczailem,ze ona wypisuje w tym opisie w czym startowala a nie co zajela
Zapomniałeś nadmienić o innym sukcesie który ma na swoim koncie nasza gwiazda szoł biznesu!
Za NK:
zapowiedz teledysku Stoprocent :http://www.youtube.com/watch?v=dmRkrZrZJKo&eurl=http%3A%2F%2Fwww.hip-hop.pl%2Fnews%2Fprojector.php%3Fid%3D1252308512&feature=player_embedded#t=54 (ja w czarnej sukience ale malo widac)
Hehe na tym teledysku bansuje panna której usługi można było wykupić na roksa.pl
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Miss Pogoni - 13/02/2010 23:19
Juz od dluzszego czasu kurestwo jest w modzie, im szybciej dasz/wiecej zaliczysz/wiecej pokazesz tym lepiej. Galerianki mialy zwrocic na to uwage i pomoc a staly sie bohaterkami i idolkami, wzorami do nasladowania dla polskiej mlodzierzy. Jebanemu blacharstwu juz nie wystarczy NK/Fotka/szkola/galeria handlowa czy czasami stadion(o zgrozo) wpierdalaja sie miedzy nas... "na salony" won szmaty. sorry ale sandrusie mnie strasznie cisnieniuja...
Juz od dluzszego czasu kurestwo jest w modzie, im szybciej dasz/wiecej zaliczysz/wiecej pokazesz tym lepiej. Galerianki mialy zwrocic na to uwage i pomoc a staly sie bohaterkami i idolkami, wzorami do nasladowania dla polskiej mlodzierzy. Jebanemu blacharstwu juz nie wystarczy NK/Fotka/szkola/galeria handlowa czy czasami stadion(o zgrozo) wpierdalaja sie miedzy nas... "na salony" won szmaty. sorry ale sandrusie mnie strasznie cisnieniuja...
A jeszcze bardziej ciśnieniuje jak widzisz nie takie "laski" ale takich metro setro petro pedałów przebranych w platikowe ciuchy, różowe, fioletowe czy inne dziwne kolory sweterki, z włoskami na żel i oczywiście modnej fryzurze z takimi laskami jak wyżej opisywane szczególnie na stadionach! Dziwna ta "nowoczesna" młodzież..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.