Chciał się odbić od poprzeczki jak bracia Tashibana z Kapitana Jastrząba. 1 zawodnik w polu karnym przeciwnika wiecej = wieksze zagrozenie. A to, ze stracili bramke to juz kwestia odslaniecia sie. 1:2 czy 1:3 nie robi roznicy, przegrana jest przegraną. Nie chcesz iśc? Nie idź. I przestań męczyć. To tylko pierwsza porażka. Kiedyś musiała nadejść...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/08/2008 19:06
Jesteś kibicem od 9 lat i masz dosyć oglądania dziadostwa w wykonaniu piłkarzyków grających w Pogoni? To co powiesz ludziom kibicującym po kilkadziesiąt lat, którzy miernotę oglądają już ileś tam lat (może z wyjątkiem pierwszej połowy lat 80)? Ja mam w dupie kto i jak gra i na najblizszym meczu zamierzam się pojawić, tak jak robię to od 20 lat. Nie chcesz, to nie przychodź i nie katuj nas swoimi wynurzeniami.
"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/08/2008 19:18
Plus jest taki że mieliśmy przewage i stwarzaliśmy zagrożenia pod ich bramką, widać na treningach Mario ich poustawiał ( w IV lidze zdarzaly sie mecze gdzie wygrywalismy a patrzec sie nie dalo bo mielismy 1-2 sytuacje na mecz typu wolne Skrzypka ). Miejmy nadzieje ze ktoryś z napastników złapie forme. Mario bez żalu może posadzic K. na ławie i wpuscic ktoregos z ławki gorzej nie bedzie
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/08/2008 19:26
Najwazniejsze to wygrywac u siebie. Punkty wyjazdowe tez sa wazne , ale bez dobrej gry u siebie nic wielkiego sie nie wygra. Na 2 wyjazdy mamy 3 punkty , wiec nie jest zle. Liga jest strasznie wyrownana , wydaje sie , ze jeden zespol szybko odjedzie w tabeli , a pozniej jest ok. 10 zespolow wyrownanych , gdzie kazdy moze wygrac z kazdym . Trzeba poprawic skutecznosc i nie bedzie zle.
W weekend nie pozostaje nic innego jak tylko wygrac. Czarni chyba sa zespolem do spadku , do tego klub polamatorski. Dzisiaj nie moglo jechac 3 zawodnikow z powodow zawodowych.
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 6 sierpnia 2008, 19:57 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/08/2008 19:37
Placz nic tu nie da. Trzeba wyciagnac wnioski i przygotowac sie dobrze do sobotniej potyczki w Zaganiu. Jesli wygramy, wszystko wroci do normy, a wierze ze tak wlasnie sie stanie i po 3 wyjazdach bedziemy miec na koncie 6 punktow. Dzis liczylem na remis w najlepszym wypadku. Nie udalo sie, Kluczbork to dobry zespol, co zdazyli pokazac wygrywajac z Zawisza i GKSem.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/08/2008 19:52
Dobrze, że nie mieli w składzie Środy i Niedzieli, bo by mogło być więcje bramek A tak bardziej poważnie. Z relacji wynika, że Pogoń mogła jednak prowadzić, a wtedy mecz zupełnie inaczej się potoczył. Remis nieszczęśliwie uciekł. Pozatym Kluczbork to bardziej zgrany team z pewnością, no i bardziej się zmobilizowali na potyczkę z nami. Znów w roli głównej Marek K. Na trybunach na Twardowskiego, jego strzały, zagrania, lub przyjęcia piłki doprowadzają ludzi do istnej kurwicy (bo inaczej tego nazwać nie można), a bluzgi i okrzyki lecą w jego kierunku po każdej takiej zjebanej akcji(od święta przeplatanych dobrymi). W dodatku za każdym niemal razem przy jego zejsciu z boiska jest nagradzany gwizdami przez większą część widowni. Jak już ktoś wcześniej napisał, powinni już dawno się go pozbyć. Zastanawia więc fakt, dlaczego tu siedzi i gra? Oszczędność na wydatki na napastnika, ślepa wiara że jest boski, a może na papierze jest wart trochę kasy i chcą go jeszcze bardziej wypromować? A efekt? Widać... Też mnie ten gość doprowadza do białej gorączki, ale aż żal go bluzgać, bo pewnie chłopak to czyta (chociaż, czy ze zrozumieniem?). Mimo wszystko jestem jakoś pozytywnie nastawiony. Najpierw chcę ich zobaczyć jak WALCZĄ na boisku, wtedy będzie można zweryfikować ich podejście, umiejętności i szanse. A tego trola nie karmić. Jeżeli miałby coś do powiedzenia to by wystarczyły 2 posty, a jak mu kurwa nie pasuje, to niech wejdzie pudelka, może mu się bardziej spodoba od znienawidzonych, słabych piłkarzy, działaczy, kibiców i chuj wie czego jeszcze.
Ostatnio edytowany przez: k(c)ompanyPL, 6 sierpnia 2008, 20:00 [1 raz(y)]
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/08/2008 20:04
Nie ma co panikować. Pewnie to nie pierwsza porażka na wyjeździe (chociaz chciałbym się mylić ) . Szkoda że na początku gramy 3 wyjazdy pod rząd bo niektórzy za mocno panikują i wylewają swoje jakieś nieokreslone żale - nie chcecie przyłazić na mecze to nie przyłazcie zawsze można załączyć C+ i oglądnąć orange extrakaszane . Zaczekajmy kilka meczyków i wtedy ocenimy jakie są czyje szanse na awans wyżej . Czasem nawet słabsza runda nie oznacza że się nie uda awansować.
Nad wynikiem nie ma co płakać - dopiero drugi mecz w sezonie i to trudny. Przed nami jeszcze ich wiele. To nie liga angielska, gdzie faworyci długo rozpamiętują każdy stracony punkcik, bo może ich słono kosztować.
To III liga - cholernie wyrównana kopanina, w której wszyscy pogubią jeszcze kupę punktów - zwłaszcza na wyjazdach.
Grunt to wygrywać u siebie, a na wyjazdach ciułać ile się da. No i wywalić Kowala ze składu.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/08/2008 20:29
Trudno, szczerze liczyłem na remis. Szkoda że w końcówce zabrakło koncentracji. Mieliśmy sporo akcji, jednak ze skutecznością jest dosyć kiepsko. Myślę, że lepiej że porazka przyszła teraz i troche pokazała chłopaką że o 1 ligę trzeba będzie powalczyć, niż w ostatnich meczach sezonu, bo wtedy o tym kto awansuje może zadecydować jeden mecz. Martwiły mnie troche te rozjazdy zespołu w ciągu tego tygodnia, ale wierze, że z Czarnymi pokażą klasę.
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/08/2008 20:55
To co Lsk powiedział wystarczy, zamknijmy temat Molesty, bo to nic nie warty 'kibic'. Myślałem, że Pogoń dla Ciebie coś znaczy, BEZ WZGLĘDU na takich graczy jak Kowal. Mam nadzieję, że Kowala wypierdolą gdzieś do Izraela, i będzie grał tam razem z Drumlakiem. Ave!
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/08/2008 21:32
Chłopaki, już bez nerwów. Widocznie wśród Nas są jeszcze zwolennicy Zbysia, którzy nie potrafią pogodzić się z brakiem Ekstraklasy więc nie ma sie co przejmować. Apropo Marka: Jest Kowal-nie ma bramek
macie ku*wa Kowala jeb*nego który nie umie z paru metrów celnie strzelić.. co to ma być ? z Kluczborkiem? pośmiewisko tylko.. to jest prawdziwa Pogoń ? nie to nie jest prawdziwa Pogoń.. to jest zbieranina słabych graczy.. nie pojawię się na stadionie dopóki nie będzie normalności w tym klubie.. i nie piszcie że nie jestem kibicem, bo jestem większym niż wy.. i kibicuje od ponad 9lat.. chociaż szkoda gadać.. nara
Prośbę mam, jako pomysłodawca całe akcji i jeden z autorów tego avatara (Pogoń Walcząca)- zmień go, bo niegodny jesteś, aby się nim posługiwać. 9 lat kibicujesz?? to o 5 lat mniej niż mój syn śmieszny człowieku.
Ostatnio edytowany przez: RAFek, 6 sierpnia 2008, 22:39 [2 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/08/2008 23:55
cóż-to tylko druga kolejka. ale pamiętajmy jak wyglądajła pierwasza. było szczęsliwie. teraz niech Kuras niech sie puknie w pierś kto ma grać a kto nie. ja tylko podam jedno nazwisko na anty-Kowal. a co bedzie dalej mamy czas-poczekajmy
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 07/08/2008 00:09
No cóż, MKS Kluczbork wyrasta na pogromce faworytów ;/ Na razie nie ma co panikować, skończcie płakać coniektórzy... To był ciężki wyjazd, myślę że z krytyką trzeba poczekać przynajmniej do meczu z Zawiszą, zobaczymy jak Portowcy poradzą sobie u siebie z jednym z faworytów ligi.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.