Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Stachura
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7068 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 23/10/2006 20:32
A ja mam takie pytanko czy nie orientuje się ktoś jaki będzie najlepszy transport do Międzywodzia tzn. PKP lub PKS i z możliwością szybkiego powrotu aby zdążyć na meczyk z Zagłebiem :D

PS. Wynajęcie busu odpada niestety za duże koszta.

Plum
Kibic
Na forum od 7746 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 23/10/2006 21:45

Angel_/ napisał:  

Rotfl tyle powiem :) Ja tu widze się rodzi coś na kształt moherowych beretów(szalików ; P ) - "gardzić Ptakiem i brazylijczykami, chwalmy PN !!!"

Chwalmy PN bo działa na rzecz futbolu w regionie, daje możliwość rozwoju młodym piłkarzom, nie chce tworzyć podziałów lecz chce jednoczyć by wspólnie działać na rzecz rozwoju piłki w regionie, czego na pewno nie czyni pierwszoligowiec. Jeśli dla Ciebie to propagandowe mrzonki to wybacz...

A co Ptak zrobił dla rozowju piłki w Szczecinie?

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
olos
Kibic
Na forum od 6921 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 24/10/2006 14:13

Kali napisał:  
A ja mam takie pytanko czy nie orientuje się ktoś jaki będzie najlepszy transport do Międzywodzia tzn. PKP lub PKS i z możliwością szybkiego powrotu aby zdążyć na meczyk z Zagłebiem :D

PS. Wynajęcie busu odpada niestety za duże koszta.

Ale mecz Pogoni Nowej odbędzie się napewno w innym dniu niż mecz z Zagłębiem. Przynajmniej ostatnio zawsze tak było. A co do transportu to do Międzywodzia jest PKS bezpośredni (koło 6.00 godziny) - ale jeszcze najlepiej sprawdzić pod inforamcją tel. PKS , można też jechać pociągiem do Wolina czy Warnowa i stamtąd rowerem koło 15-18 km lub też pojechać do Kamienia Pom. i stamtąd PKS(jeżeli będzie pasował). rozkład pks - www.rozklady.com.pl

Stachura
Kibic
Na forum od 7068 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 24/10/2006 15:03
A jeszcze lepiej podjechać PKP do Dziwnowa i z tamtąd mamy niecałe 5 km do Międzywodzia i z tamtąd jakiś PKS albo stopa będziemy łapać a jak nie to na piechote :D

dary
Kibic
Na forum od 8490 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 24/10/2006 15:54
Pogoń Nowa gra również w sobotę - godz. 13.00 - informacja potwierdzona !

Na tę godzinę udało się przełożyć mecz.Bałtyk nie chciał grać w niedzielę....

Ostatnio edytowany przez: dary, 24 października 2006, 16:30 [1 raz(y)]

POGOŃ TO MY !
Stachura
Kibic
Na forum od 7068 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 24/10/2006 16:31

dary napisał:  
Pogoń Nowa gra również w sobotę - godz. 13.00 - informacja potwierdzona !

Na tę godzinę udało się przełożyć mecz.Bałtyk nie chciał grać w niedzielę....

Wynajęcie Busa odpada to jest koszt ok. 1000zł

dary
Kibic
Na forum od 8490 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 24/10/2006 16:46
Spróbuj zagadać z kierowcami busów koło PKS-u. Kiedyś udało nam się załatwić przejazd do Trzebiatowa za 7 zł (chyba) w jedną stronę jednym busem a z powrotem zabrał nas też za 7 zł inny bus z tej samej firmy. Nawet podjechali pod stadion.

Mają przecież stałe połączenia i wystarczy się dogadać. Najlepiej jak załatwisz komplet ludzi (nie wiem ile osób wchodzi do tych busów).

POGOŃ TO MY !
Stachura
Kibic
Na forum od 7068 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 24/10/2006 17:12
No zobaczymy jeszcze jak to wyjdzie bo nie wiem czy kierowca by czekał na nas i zaraz po meczu odwiuzł czy byśmy musieli jakiś inny sobie załatwiać.

mikka
Kibic
Na forum od 7696 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 24/10/2006 17:55
Kiedy jest najblizszy mecz PN w Szczecinie?Pojechałbym na "wyjazd" ale niestety nie mam czasu...

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
1973
Kibic
Na forum od 7701 dni

*

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 24/10/2006 18:07

mikka napisał:  
Kiedy jest najblizszy mecz PN w Szczecinie?Pojechałbym na "wyjazd" ale niestety nie mam czasu...

Najblizszy mecz w Grodzie Gryfa to juz na wiosne,sprawdz terminarz...
apropos samego meczu to chyba ch.. mnie strzeli; tak sie nastawialem ze bedzie w niedziele i nawet wolne zalatwilem... w pi..u i wyladowal to_koniec

Plum
Kibic
Na forum od 7746 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 24/10/2006 21:17
A co z tym pociągiem, bo wydaje się dobrym i tanim trasnportem jednak o rozkład trochę trudno, gdy na stronie pkp nie ma miejscowści Dziwnów...

Ostatnio edytowany przez: Plum, 24 października 2006, 21:24 [2 raz(y)]

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
bosman1980
Kibic
Na forum od 7676 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 24/10/2006 21:40

Plum napisał:  
A co z tym pociągiem, bo wydaje się dobrym i tanim trasnportem jednak o rozkład trochę trudno, gdy na stronie pkp nie ma miejscowści Dziwnów...

Chwilowo pociag do Dziwnowa nie dociera ale może po wyborach to się zmieni.

a melanż trwa i trwa - OLD BOYS POGODNO
Stachura
Kibic
Na forum od 7068 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 25/10/2006 15:56
Jak patrzałem w tamtym tygodniu to jeszcze był ale faktycznie teraz nie ma do Dziwnowa

Plum
Kibic
Na forum od 7746 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 25/10/2006 16:15
Zostaje więc Pks i tak za www.rozklady.com.pl

Szczecin --> Międzywodzie

odjazd: 10:30 przyjazd: 12:46
_______06:45_______8:39

Międzywodzie --> Szczecin

odjazd: 16:00 przyjazd: 18:18
_______17:40________19:46

Tak więc jadac Pks zdąży się jedynie na II połowę spotkania z Zagłebiem. Ma ktoś inne pomysły

Jak mi ktoś inteligentny inteligentnie podpowiedział wrócić można jakimś busikiem, mniejszych prywatnych linii, ale to już mniej pewne, a o ustaleniu czas odjazdu zanim się nie wsiądzie do pojazdu trochę trudno ;D i lepiej by było wiedzieć to przed.

Ostatnio edytowany przez: Plum, 25 października 2006, 16:33 [4 raz(y)]

Greg_Haas
Kibic
Na forum od 7069 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 25/10/2006 16:52
EMILBUS
Jomsborg

tam zadzwoncie jak macie ekipe zorganizowana i zapytajcie o powrot tylko ,
do miedzywodzia jedziecie rejsowym pks tym 0 10.30 a z busem ustawiacie sie na powiedzmy 15.30

koszt do Nowogardu ze Szczecina to bylo okolo 400zl na 18 osob jak wynajmowalismy wtedy chyba po 25 zl sie skladalismy za busa
mysle ze tutaj bedzie podobnie

pozdro

Plum
Kibic
Na forum od 7746 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 25/10/2006 17:53
Zbyt mało osób na busa, więc jkaby ktoś miał wolne miejsce z Międzywodzia byłbym bardzo wdzięczny, oczywisćie można się podzielić kosztami paliwa.

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8155 dni

**

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 25/10/2006 18:23

Plum napisał:  
Zostaje więc Pks i tak za www.rozklady.com.pl

Szczecin --> Międzywodzie

odjazd: 10:30 przyjazd: 12:46
_______06:45_______8:39

Międzywodzie --> Szczecin

odjazd: 16:00 przyjazd: 18:18
_______17:40________19:46

Tak więc jadac Pks zdąży się jedynie na II połowę spotkania z Zagłebiem. Ma ktoś inne pomysły

Jak mi ktoś inteligentny inteligentnie podpowiedział wrócić można jakimś busikiem, mniejszych prywatnych linii, ale to już mniej pewne, a o ustaleniu czas odjazdu zanim się nie wsiądzie do pojazdu trochę trudno ;D i lepiej by było wiedzieć to przed.

Do Miedzywodzia macie bezposrenie busy o:
9:15 KSK (10:55 na miejscu) i 11:35 Benko (13:15 na miejscu) cena 15zl

Z Miedzywodzia do Szczecina z jednym tylko przystankiem w Kamieniu Pomorskim o 14:48 wyjezdza bus fimry KSK. Jest okolo 16:40 w Szczecinie. Cena 15 zl oraz o 15:43 firmy BenkoBus z postojem w Dziwnowie, Dziwnówku i Kamieniu. Cena ta sama. W Szczecinie jest ok. 17:45

Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 25 października 2006, 18:30 [1 raz(y)]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Promocja
Kibic
Na forum od 7157 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 25/10/2006 18:25

Greg_Haas napisał:  
EMILBUS
Jomsborg

tam zadzwoncie jak macie ekipe zorganizowana i zapytajcie o powrot tylko ,
do miedzywodzia jedziecie rejsowym pks tym 0 10.30 a z busem ustawiacie sie na powiedzmy 15.30

koszt do Nowogardu ze Szczecina to bylo okolo 400zl na 18 osob jak wynajmowalismy wtedy chyba po 25 zl sie skladalismy za busa
mysle ze tutaj bedzie podobnie

pozdro

25 zł woow od nas od Sygdziaka albo Bartwala jest po 16 albo 17 zł od osoby z Gryfic do Szczecina

za busa niby 300 zł ale tak się dogadałem że wyszło za 280 zł ;)

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
Stachura
Kibic
Na forum od 7068 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 25/10/2006 19:54
A czy ktoś by się pisał na tego busa ??

olos
Kibic
Na forum od 6921 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 25/10/2006 22:34

Kali napisał:  
A jeszcze lepiej podjechać PKP do Dziwnowa i z tamtąd mamy niecałe 5 km do Międzywodzia i z tamtąd jakiś PKS albo stopa będziemy łapać a jak nie to na piechote :D

PKP nie jedzie do Dziwnowa tylko do Kamienia Pom. A z Kamienia jest do Międzywodzia jakieś 15 km.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758171732 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005