Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 21:34
Witam po meczu. Szczerze mowiac wiele wiecej spodziewałem sie po Was. Od poczatku wrzuty na Lecha i dosc czesta jazda w ich strone. Czesto zlewamy Wasze spiewy na poczatku jedynie klaszczac. Jedyne in plus u Was ta piosenka co skakał cały stadion wygladała dosc ciekawie i zryw po bramce reszta meczu przecietna. Jezeli chodzi o Lecha to około 650 głow na sektorze dosc czesto sie przebijalismy z dopingiem.
P.S "BIAŁO NIEBIESKIE TO BARWY NADER KUREWSKIE"
"RADEK... MAJDAN"
Z twojej wypowiedzi wysnułem taki wniosek, że bluzgi to sprawka tylko i wyłącznie ludzi którzy byli przeciwni protestowi, no poprostu nieporozumienie także pozdrawiam. Zresztą ja nie zarzucam nikomu czegokolwiek, wyszło jak wyszło i nie ma co tego roztrząsać, mecz pod względem dopingu przegrany ale będą kolejne mecze w których będzie można się lepiej zaprezentować i tyle.
Stocznie Szczecina, Gdyni i Gdańska chciały wolności krzyczały basta !
Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 23:26
Witam po meczu.Szkoda ze dostalismy tak malo biletow-zainteresowanie bylo wieksze.
Doping Lecha sredni,duzo przestojow ale i tak na tle gospodarzy niczego sobie..
Moim zdaniem macie duzo wiekszy potencjal niz pokazaliscie w meczu z nami.
Te bluzgi to akt bezradnosci-a tak byc nie powinno,bierzcie przyklad z ..Legii,Lecha:macie caly czas dosc dobra marke w kraju.
Czekamy na Was na wiosne(w dobrej liczbie)
pozdro dla prawdziwych kibicow i dla DINO z os.Zawadzkiego..
HEJ LECH!!!
Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 18/09/2006 06:47
Punkty zdobyte u siebie: 2 (remis z Arką i Koroną + przegrana z Lecehm)
Punkty zdobyte na wyjezdzie: 4 (Zwyciestwo z Górnikiem i remis z Wisłą K. + przegrane z ŁKS-em i Płockiem)
Troche przykra statystyka... powinno byc na odwrot...
Lech moim zdaniem nie był lepszy po prostu wypunktował naszą Pogoń.Przypomina mi się w związku z tym spotkaniem mecz finału Pucharu Polski z 2004 roku Legia-Lech.Wówczas też Lech nie był lepszy od Legiuni jednak to on mimo tego że przegrał na Lazienkowskiej 1-0 zdobył puchar.
O czym ty piszesz kolego? To jest żałosne. Lech wygrał mecz więc był lepszy/Lech zdobył puchar więc był lepszy. Nie szukaj na siłę usprawiedliwień tylko spójrz obiektywinie.
Co do trybun to musze przyznać, że jeszcze nigdy nie widziałem Was w tak słabej formie. Wiem z czego to wynika dlatego życzę szybkiego powrotu do czołówki gdzie Wasze miejsce. Zresztą na Bułgarskiej do niedawna mieliśmy identyczne problemy i niektórych z nich do dziś nie udało się w pełni wyeliminować.
Te bluzgi to akt bezradnosci-a tak byc nie powinno
Dokladnie...
A dla mnie te bluzgi to akt nienawiści, aczkolwiek męczenie tego tematu przez większość meczu też niezbyt dobry pomysł...
Jaka nienawisc moga miec w sobie dzieci majace po 12 lat bo to one byly najglosniejsze i najliczniejsze podczas bluzgow na Lecha.przeciez ta "mlodziez" nie wie nawet skad sie wziely takie stosunki miedzy kibicami Pogoni a Lecha...
Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 18/09/2006 13:24
Kiedyś zagluszaliśmy Lecha w poznaniu,goniliśmy pyrusów na ich terenie-to bylo parę ladnych lat temu...a teraz co??Doping oklaply,dzieciaki na ,,piekle",bluzgi,które sa jedynie oznaką naszej slabości.Minęlo trochę czasu i Lech nas przerosł o 2 klasy!!Smieją się z nas niestety...
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Jaka nienawisc moga miec w sobie dzieci majace po 12 lat bo to one byly najglosniejsze i najliczniejsze podczas bluzgow na Lecha.przeciez ta "mlodziez" nie wie nawet skad sie wziely takie stosunki miedzy kibicami Pogoni a Lecha...
Ale ja nie mówię o tym kto był głośniejszy, tylko o tym ze były bluzgi, które są oznaką nienawiści i nie pisze o łepkach tylko o ludziach którzy mogą na ten temat powiedzieć dużo. Dzieciaków w ogólę nie biore pod uwagę w tej kwestii.
... na ,,piekle",bluzgi,które sa jedynie oznaką naszej slabości.Minęlo trochę czasu i Lech nas przerosł o 2 klasy!!Smieją się z nas niestety...
A jak lech na nas jechal calym stadionem u siebie to czego była to oznaka?? Widzac ludzi po 30 lat bluzgających na lecha raczej nie widze w tym żadnej oznaki słabości z ich strony... chyba ze w ogole zle zrozumialem znaczenie słow "oznaką naszej slabości".
P.S.Owszem jesteśmy słabi, ale bluzgi wg. mnie nie sa tego oznaką...
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Lech moim zdaniem nie był lepszy po prostu wypunktował naszą Pogoń.Przypomina mi się w związku z tym spotkaniem mecz finału Pucharu Polski z 2004 roku Legia-Lech.Wówczas też Lech nie był lepszy od Legiuni jednak to on mimo tego że przegrał na Lazienkowskiej 1-0 zdobył puchar.
O czym ty piszesz kolego? To jest żałosne. Lech wygrał mecz więc był lepszy/Lech zdobył puchar więc był lepszy. Nie szukaj na siłę usprawiedliwień tylko spójrz obiektywinie.
Co do trybun to musze przyznać, że jeszcze nigdy nie widziałem Was w tak słabej formie. Wiem z czego to wynika dlatego życzę szybkiego powrotu do czołówki gdzie Wasze miejsce. Zresztą na Bułgarskiej do niedawna mieliśmy identyczne problemy i niektórych z nich do dziś nie udało się w pełni wyeliminować.
pozdrawiam
Nawiązując do tematu piłkarskiego: przykro to pisać, ale to właśnie Lech był lepszy. W tej grze chodzi strzelanie bramek, a wynik mówi sam za siebie i nie bardzo liczy się to, ile Lech stworzył sytuacji w meczu, a ile Pogoń. Coś jednak w tej grze drgnęło, oby było lepiej już za tydzień, liczę na zwycięstwo, bo obsuwamy się w tabeli, a jeśli nie z Górnikiem Łęczna, to z kim?
Co do tematu kibicowskiego: odnośnie dopingu sporo tu już było, no cóż... Teraz to tylko może być lepiej i nawet na tle dość tym razem średnio kibicujących Lechitów wypadliśmy gorzej niż słabo i chyba to bardziej smuci niż sam wynik.
Na dobre i na złe MKS Pogoń Szczecin na zawsze!
Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 18/09/2006 15:56
Jeśli chodzi o wynik to wydaje mi się ze Pogoń, z calego przebiegu spotkania, nie zasluzyla na tak wysoka porazke. No ale coz. Lech stworzyl sytuacje i je wykorzystal, w przeciwieństwie do naszych piłkarzy.
Jesli chodzi o doping to slabiutko. Pamietam gdy piekło bylo na 8. Zupelnie bez porownania. A teraz...szkoda gadac. Chyba powinna byc jakas selekcja na mlynie. Ale ten temat juz byl wiele razy poruszany. A zmian nie widac. Pozdro dla sektora 9.
...zbyt wielkich nadziei nie ma co pokładać, im wyżej wejdziesz tym dłużej będziesz spadać...
Najbarwniej prezentował się ostatni sektor zajmowany przez poznaniaków. Na około obwieszony barwami Lecha sektor, wyróżniał się na tle pozostałej, w większości pustej części trybun szczecińskiego stadionu.
Najliczniejsza na stadionie była publiczność. Na trybunach zasiadło blisko 12 tyś kibiców. To rekord w tym sezonie.
gdzie tu konsekwencja? w wiekszości puste trybuny a 12 tys. ? (na moje bylo ok. 14)
Najdziwniej w trakcie meczu zachowali się szczecińscy kibice. Choć piłkarze Pogoni wrócili do Szczecina, wciąż nie mogą liczyć na wsparcie swoich fanów. Na płotach zamiast flag wywiesili oni jedynie obraźliwe lub nie zrozumiałe dla większości hasła. A doping ograniczył się do wulgaryzmów pod adresem Lecha i innych zespołów.
Chyba Kurier nie doczytal tego ze protest jest prowadzony dalej czego skutkiem nie bedzie opraw ani flag na stadionie. W sumie z tym dopingiem maja po czesci racje, ale te wrzuty na inne druzyny to bylo jakies 1/3 dopingu.
Widze ze Kurier szczeciński tez niestety schodzi na psy
[cytat]Najbarwniej prezentował się ostatni sektor zajmowany przez poznaniaków. Na około obwieszony barwami Lecha sektor, wyróżniał się na tle pozostałej, w większości pustej części trybun szczecińskiego stadionu.
Najliczniejsza na stadionie była publiczność. Na trybunach zasiadło blisko 12 tyś kibiców. To rekord w tym sezonie.
gdzie tu konsekwencja? w wiekszości puste trybuny a 12 tys. ? (na moje bylo ok. 14)
tu im chyba raczej chodziło o Flagi na Płotach ;] a w większości bo wisiały transparenty ;p
Najbarwniej prezentował się ostatni sektor zajmowany przez poznaniaków. Na około obwieszony barwami Lecha sektor, wyróżniał się na tle pozostałej, w większości pustej części trybun szczecińskiego stadionu.
Najdziwniej w trakcie meczu zachowali się szczecińscy kibice. Choć piłkarze Pogoni wrócili do Szczecina, wciąż nie mogą liczyć na wsparcie swoich fanów. Na płotach zamiast flag wywiesili oni jedynie obraźliwe lub nie zrozumiałe dla większości hasła. A doping ograniczył się do wulgaryzmów pod adresem Lecha i innych zespołów.
Chyba Kurier nie doczytal tego ze protest jest prowadzony dalej czego skutkiem nie bedzie opraw ani flag na stadionie. W sumie z tym dopingiem maja po czesci racje, ale te wrzuty na inne druzyny to bylo jakies 1/3 dopingu.
Z mojego punktu widzenia to Kurier myslał że protest trwa dalej a prawda jest taka ze Nasz doping był tak SŁABY ze prezentowal sie jak bysmy protestowali!!A powód tak slabego dopingu jest prosty, mianowicie taki o ktorym juz wczesniej pisalem: Brak Sandała w młynie!!Nie wiem co nawywijal, ale na dzien dzisiejszy(z tego co wiem P. jest nieobecny,wiec nie biore go pod uwage ;] ) nie ma lepszego ziomka do ogarniecia młyna co w rezultacie daje spiew calego stadionu.
Z mojego punktu widzenia to Kurier myslał że protest trwa dalej a prawda jest taka ze Nasz doping był tak SŁABY ze prezentowal sie jak bysmy protestowali!!A powód tak slabego dopingu jest prosty, mianowicie taki o ktorym juz wczesniej pisalem: Brak Sandała w młynie!!Nie wiem co nawywijal, ale na dzien dzisiejszy(z tego co wiem P. jest nieobecny,wiec nie biore go pod uwage ;] ) nie ma lepszego ziomka do ogarniecia młyna co w rezultacie daje spiew calego stadionu.
a ja uważam że się grubo mylisz....brak Sandała no cóż życie,ale uważam że jest kilka osób które znają więcej niż 3 piosenki na krzyż(wiem ze wkladal w to serce ale doping byl monotonny )
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.