Jose Mourinho...ale tak na serio to ten Panik niech spada,a bym se wzioł Wdowczyka,Kurasa albo Kubickiego!!!
ja tam do Panika nic nie mam skoro piłkarze mówią że sie cieszą że wrócił to znaczy że to dobry fachowiec
a co maja mowic krytykowac go?? pokaz mi taki klub-pilkarzy na swiecie ktorzy krytukuja swojego trenera bez konsekwencji.kazdy morde w kubel i zasuwa wkoncu tu glownie chodzi o KASE a jej maja chyba zbyt duzo....gornik zabrze weieje bidy a pilkarze w kazdym meczu zapierd...... cos tu nie tak
Jose Mourinho...ale tak na serio to ten Panik niech spada,a bym se wzioł Wdowczyka,Kurasa albo Kubickiego!!!
ja tam do Panika nic nie mam skoro piłkarze mówią że sie cieszą że wrócił to znaczy że to dobry fachowiec
a co maja mowic krytykowac go?? pokaz mi taki klub-pilkarzy na swiecie ktorzy krytukuja swojego trenera bez konsekwencji.kazdy morde w kubel i zasuwa wkoncu tu glownie chodzi o KASE a jej maja chyba zbyt duzo....gornik zabrze weieje bidy a pilkarze w kazdym meczu zapierd...... cos tu nie tak
Zgadzam się.Jak jakiś piłkarz zacznie krytykować trenera wylatuje z klubu.A Panik jest słabym trenerem i nie jest fachowcem,już lepszy jest Baniak.Szkoda że nie przyjdzie Wdowczyk,to jest fachura Mógłby Ptak trochę więcej dać kasy trenerowi aby zatrudnić lepszego trenera jeśli chce cos osiągnąć a nie trenera jak z koziej dupy trąbka,chodzi mi o Panika .Oby Panik przestał gadac i obiecywać, tylko żeby buyło wyniki i gra Portowców
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 31/08/2005 11:18
Najbardziej zainteresowani całą sprawą są zawodnicy. Jedna oficjalnie nie chcą niczego komentować. Nieoficjalnie zgadzają się z decyzją Antoniego Ptaka.
- To bardzo korzystna roszada. To co budowane było przez pół roku z czeskim szkoleniowcem, trener Pietrzak zrujnował w kilka tygodni - mówi jeden z zawodników.
Zdarzyło się, że zawodnicy narzekali na metody szkoleniowe trenera Pietrzaka. Często na treningach wprowadzał elementy siłowe (z użyciem sztangi czy piłek lekarskich), co według niektórych piłkarzy Pogoni nie jest najlepszym rozwiązaniem.
- To, co robiliśmy na zajęciach, było prymitywnie chore. Nie tędy droga - twierdzi anonimowo piłkarz Pogoni./zoe/
wypowiedź Grzegorza Matlaka
Jak przyjęliście nagłą zmianę trenera?
- To jest zawsze drażniący temat. Wiadomo, my jesteśmy piłkarzami, jesteśmy od grania. Znamy się z panem Panikiem z poprzedniego okresu jego pracy tutaj. Moim zdaniem, gdyż wypowiadam się wyłącznie za siebie, pan Panik jest bardzo dobrym fachowcem, trenerem, który potrafi poukładać drużynę. Wiem, że większość kibiców nie jest zadowolona z tej zmiany, ale chciałbym ich bardzo prosić, o wyrozumiałość, by licznie przyszli na stadion nas dopingować. Zapewniam też, że nowemu trenerowi trzeba dać szansę, bo jest jej wart. Osobiście cieszę się z jego powrotu.
nie wiem czy Matlak rzeczywiscie tak tylko chwalil Panika i czy anonimowi gracze klamali krytykujac metody Pietrzaka
źródło: www.pogon.v.pl
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Narazie to Ty tu najwiecej pierdolisz. Jak juz cos piszesz to pisz to z sensem.
To co mowia, pilkrze to zdaje mi sie, ze jest to troche tak na wyrost. Zdaje mi sie, ze Ptak im dal zalecenie aby chwalili Panika bo mysli, ze jak pilkarze powiedza, ze sie ciesza z Jego powrotu to MY, kibice bedziemy inaczej patrzec na Niego. Mysle, ze dobra proba Ptaka na zamydlenie sprawy ale nie na Nas nie skuteczna Pzdr
To co mowia, pilkrze to zdaje mi sie, ze jest to troche tak na wyrost. Zdaje mi sie, ze Ptak im dal zalecenie aby chwalili Panika bo mysli, ze jak pilkarze powiedza, ze sie ciesza z Jego powrotu to MY, kibice bedziemy inaczej patrzec na Niego. Mysle, ze dobra proba Ptaka na zamydlenie sprawy ale nie na Nas nie skuteczna Pzdr
nie zgodze sie z toba, moze Panik nie umie odpowiednio do konca dobrac zawodnikow ani ich zmieniac, ale na pewno jego metody treningowe sa lepsze, treningi u Pietrzaka to tylko rozgrzewka wykonczenie akcji i gierka, a u Panika to co innego, nie trzeba byc fachowcem zeby stwierdzic ze treningi z Panikiem sa bardziej profesjonalne.
nie zgodze sie z toba, moze Panik nie umie odpowiednio do konca dobrac zawodnikow ani ich zmieniac, ale na pewno jego metody treningowe sa lepsze, treningi u Pietrzaka to tylko rozgrzewka wykonczenie akcji i gierka, a u Panika to co innego, nie trzeba byc fachowcem zeby stwierdzic ze treningi z Panikiem sa bardziej profesjonalne.
Skoro jest takim profesjonalista to powinien tez umiec patrzec na tych zawodnikow jak sie prezentuja na treningach. A on myli prawego pomocnika z lewym... Niech on nawet trenuje naszych grajkow skoro ma taki dobry warsztat, ale na lawce niech siedzi kto inny!
Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 31/08/2005 14:31
ja uważam ze Panik to parówa.Jeśli chce sie coś osiągnąc to trzeba lepszego trenera i dac troche więcej kasy trenerowi żeby myśleć jak Ptak o europejskich pucharach.Mógłby zatrudnić Wdowczyka chociaż nie wiem czy Wdowczyk by sie zgodził bo wie że Ptak jest dziwny i często wywala trenerów po 4-6 meczach.
Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 31/08/2005 15:18
Jak czytam te komentarze typu WDOWCZYK!!! to widac ze pisza to ludzie ktorzy chyba nie widza korupcji. Cobra bywal na kazdym treningu za Panika za Pietrzaka tesz prawie i chyba wie jakie ciwczenia robi jeden jakie drugi. Jak sie czyta wywiady to sie wie co Masternak powiedzial jak jush odchodzil z Pogoni ze Baniak to nie trener. Janusz Wojcik jush tu byl i nic dobrego nie zrobil. Strasznie wnerwili mnie na meczu osoby z 13-14 kiedy to nie spiewaja nic z 12 a zaczeli krzyczec Panik... zastanowcie sie co robicie. Zwykly kibic nigdy nie dostanie informacji ale ktos typu dziennikarza wie wszystko z 1 reki.
Jak czytam te komentarze typu WDOWCZYK!!! to widac ze pisza to ludzie ktorzy chyba nie widza korupcji. Cobra bywal na kazdym treningu za Panika za Pietrzaka tesz prawie i chyba wie jakie ciwczenia robi jeden jakie drugi. Jak sie czyta wywiady to sie wie co Masternak powiedzial jak jush odchodzil z Pogoni ze Baniak to nie trener. Janusz Wojcik jush tu byl i nic dobrego nie zrobil. Strasznie wnerwili mnie na meczu osoby z 13-14 kiedy to nie spiewaja nic z 12 a zaczeli krzyczec Panik... zastanowcie sie co robicie. Zwykly kibic nigdy nie dostanie informacji ale ktos typu dziennikarza wie wszystko z 1 reki.
z tymi treningami to sie z tobą zgodze, ale trening to trening a mecz to mecz jak Panik dalej bedzie tak zespół ustawiał i takie fantastyczne zmiany robił to daleko nie zajdziemy. On czasami nie potrafi nawet wytłumaczyć o co mu chodzi (najpierw mówił że zmiany miały wnieść ożywienie i zagrożenie pod bramką
Górnika a potem że bronił wyniku) ja do niego nic nie mam bo ziomuś jest wporządku jako człowiek ale dalej uważam że trenerem jest bardzo słabym
ja uważam ze Panik to parówa.Jeśli chce sie coś osiągnąc to trzeba lepszego trenera i dac troche więcej kasy trenerowi żeby myśleć jak Ptak o europejskich pucharach.Mógłby zatrudnić Wdowczyka chociaż nie wiem czy Wdowczyk by sie zgodził bo wie że Ptak jest dziwny i często wywala trenerów po 4-6 meczach.
czytając twoje wywody (smieszne zaznaczam), ze zatrudniamy Wdowczyka i mamy puchary widac, ze jestes bardzo bardzomlodym kibicem Pogoni
napisz prosze jak daleko chcesz zajsc z takim skladem z tymi pucharami??
Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 31/08/2005 16:50
Dajcie Panikowi czas. to dobry fachowiec i jak sie z nim pogada to widac ze chlop ma pojecie i wszystko dokladnie wytlumaczy. nie da rady zbudowac dobrej druzyny, na miare oczekiwan kibicow nawet w pol roku. druzyna byla totalnie zajechana przez Pietrzaka i Panik bedzie musial to teraz prostowac. Osobiscie wstrzymam sie z krytyka do tego trenera do konca tej rundy. sa dziennikarze, ktorzy zle go traktuja i z gory sa uprzedzeni, potem w swoich artykulach cytuja jego zdania wyrwane z kontekstu jego wypowiedzi (gosciu jest Czechem i niekiedy nie potrafi powiedziec dokladnie tego co by chcial, a jak jeszce taki redaktorek to zmadyfikuje to wogole mix wychodzi), a na podstawie mediow wyrabiane jest wasze zdanie. co mozecie powiedziec o Paniku jak go nie znacie, Pietrzaka tez nie znacie, Wdowczyka tez nie znacie. Juz nie mowiac o tym ze wiekszosci sie dupuy na trening ruszyc nie chce, a potem wielcy fachowcy na necie.
2 - Panik ma pelne poparcie pilkarzy i to powinien byc najwazniejszy argument dla kibica.
Dajcie Panikowi czas. to dobry fachowiec i jak sie z nim pogada to widac ze chlop ma pojecie i wszystko dokladnie wytlumaczy. nie da rady zbudowac dobrej druzyny, na miare oczekiwan kibicow nawet w pol roku. druzyna byla totalnie zajechana przez Pietrzaka i Panik bedzie musial to teraz prostowac. Osobiscie wstrzymam sie z krytyka do tego trenera do konca tej rundy. sa dziennikarze, ktorzy zle go traktuja i z gory sa uprzedzeni, potem w swoich artykulach cytuja jego zdania wyrwane z kontekstu jego wypowiedzi (gosciu jest Czechem i niekiedy nie potrafi powiedziec dokladnie tego co by chcial, a jak jeszce taki redaktorek to zmadyfikuje to wogole mix wychodzi), a na podstawie mediow wyrabiane jest wasze zdanie. co mozecie powiedziec o Paniku jak go nie znacie, Pietrzaka tez nie znacie, Wdowczyka tez nie znacie. Juz nie mowiac o tym ze wiekszosci sie dupuy na trening ruszyc nie chce, a potem wielcy fachowcy na necie.
2 - Panik ma pelne poparcie pilkarzy i to powinien byc najwazniejszy argument dla kibica.
Brawo !! w pelni sie zgadzam z ta wypowiedza pilkarze mowili ze cwiczenia na treninigach sa silowe(to samo zaobserwowalem) do tego gra w pucharze internoto, to nic dziwnego ze pilkarze nie maja sily w drugiej polowie, co sie przeklada na gre,, po tym jak przeczytalem wypowiedzi pilkarzy calkowicie przekonalem sie do Panika, choc juz wczesniej podobal mi sie jego styl prowadzenia treningu i tak jak powiedzial moj przedmowca Panik ma prawo powiedziec cos tak ze ludzie odbiora inny sens wypowiedzi anizeli on chcial powiedziec, wkoncu jest czechem. w Polsce nie ma pieniedzy ze sie zbuduje super druzyne w kilka tygodni(np. Chealsea)
Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 31/08/2005 19:12
Wdowczyk to nie cudotworca, ale z pewnoscia najzdolniejszy polski trener. Wielki zal ze sie marnuje i nie ma obecnie pracy, ale juz niedlugo to sie moze zmienic (Legia...). A Panik? Moze i ma ogromna wiedze teoretyczna ale zwyczajnie nie potrafi jej przelozyc na praktyke. Dlatego nic nie osiagnal, a jego druzyny prezentuja antyfutbol zwany inaczej futbolem na nie.
Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 31/08/2005 19:46
Ja wcale nie mówie że Wdowczyk jest cudotwórcą!!!Mówię że moim zdaniem jest lepszy od Panika.no zobaczymy,moze Panik sobie poradzi lepiej niż wiosną i że będą wyniki i gra Pogoni.Pożyjemy,zobaczymy Jest tak jak jest
czytając twoje wywody (smieszne zaznaczam), ze zatrudniamy Wdowczyka i mamy puchary widac, ze jestes bardzo bardzomlodym kibicem Pogoni
napisz prosze jak daleko chcesz zajsc z takim skladem z tymi pucharami??
Ja tak nie mówie tylko Ptak.Sam mówi że chce puchary.Robi transfery ale prawie żaden nie jest udany(jedynie Edi).Napewno dużo ma do powiedzenia trener ale i też drużyna.Moim zdaniem Wdowczyk jest lepszym trenerem od Panika.Życze Panikowi aby mu się udało,zobaczymy co z tego wyjdzie.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758462271 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.