Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 09:53
Ten mecz to byla niezla komedia. W rolach glownych wystapili: Panik, Peskovic i sedzia. Nasz treneiro chyba nie wyciagnal wnioskow z meczu z Polonia i nakazal naszym grac od razu defensywnie. Nie rozumiem, nie rozumiem, nie rozumiem czemu mr. "Panic" tak boi sie wykorzystac nasz ofensywny potencjal i karze np. Milarowi cofac sie do obrony. Peskovic - bramka jego, po co wychodzil?? A jak juz zdecydowal sie na taki krok to powinien pilke zlapac a nie jak jakis Wakabayashi piastkowac hen daleko...No i sedzia. Cienki jak sik węża, dopuscil do ostrej gry, Lasockiemu i Ediemu powinien wreczyc po czerwieni. Pozytywem meczu sa nasi kibice (glosny i swietny doping, na C+ bylo was extra slychac!!), Grzelak (wraca do wysokiej formy) oraz Edi (coraz lepiej, tylko zeby nie dal sie prowokować). Wyszedl remis, ktory nie zadowala obu stron, a Pogon spycha jeszcze glebiej...
Panik OUT!!!!!
Ostatnio edytowany przez: eJay, 28 kwietnia 2005, 10:02 [1 raz(y)]
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 11:38
Witam, widzałem, że sporo z Was robiło foty z wydarzeń pomeczowych na murawie ,więc gdyby ktoś z Was byłby skłonny mi je podesłać, będę bardzo wdzięczny.
Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 14:41
Doping bardzo dobry, choc z drugiej strony w takiej liczbie powinno byc jeszcze lepiej, nie rozumiem, dlaczego niektorzy nawet na wyjezdzie nie spiewaja..
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 14:52
Niewątpliwie taki wyjazd jest sukcesem, gdzie na stadionie Lecha to właśnie ekipa przyjezdnych nadaje ton Z relacji znajomych, którzy oglądali transmisję w C+ było nas słychać całkiem, całkiem a Lech może się schować no ale znana jest sprawa rozmieszczania microphon'ów przez tą stację. Wyjazd godny... Co do kwestii sportowej: szkoda patrzeć na tak nieporadny zespół, bez jakiejś myśli taktycznej - racjonalnej, nawet się niechce pisać. Myślę, że Panik będzie trenerem góra z dwa mecze jeszcze...
Ostatnio edytowany przez: ARO, 28 kwietnia 2005, 14:58 [1 raz(y)]
Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 15:06
swietny wyjazd! Nie ma co narzekac - mamy punkt wywalczony na Pyrlandii
zastanawiam sie kiedy oni ostatnio wygrali z nami na ich wlasnym stadionie
podobalo mi sie poczatku "JESTESMY U SIEBIE!" oraz na sam koniec "HEJ BLONDYNA KTO CIE DYMA?!"
Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 15:13
widac masz krotka pamiec.....za Gondora jak spadalismy z ligi Lech wygral u siebie z nami 6-0 po 5 bramkach Gajkowskiego........
Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 28/04/2005 15:35
definitywnie najgorsza przygoda z Pogońia w moim zyciu... 1/ do pociagu wszedlem bez browara ... a drzwi byly otwarte dzieki kibicom ... 2/ tlok i scisk i syf w pociagu 3/ marsz przez bloto + deszcz 4/ bijatyka na naszym sektorze: nasi z naszymi 5/ kolejnhy rewelacyjny mecz naszych assów 6/ koniec eczy - deszcz - jazda autobusem ch. wie gdzie 7/ bjatyka w pociagu "oddawaj moje 100 baniek" 8/ hamulec bezpieczenstwa w choszcznie - kolejna strata czasu ... i na dodatek psy zlapaly gosci ... 9/ marsz przez smierdzacy dworzec na turzynie .... na plus: 1/ nasz doping i nic wiecej ... heh ... zwinelismy z koleisami szal lecha z klientki sprzedajacej parówy w naszym sektorze ... pare filmikow mam z mecza ... z opraw ... itepe ... pozdro dla wszystkich
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.