Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Bramki Pogoni w internecie ! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
serek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7855 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 30/03/2005 13:42
Ja tez [email protected]

Z gory big thx :)

ludziom przydalby sie czasami dzien wolny od zycia...
ted
Kibic
Na forum od 8606 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 30/03/2005 14:08
[email protected]
THANKS !!! :P

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 30/03/2005 17:25

Boberek napisał:  

Freezer napisał:  
Bramki Pogoni z rundy jesiennej w jednym klipie mojego autorstwa:

Bramki Pogoni

jesli ktos byl tak dobry niech mi przesle ten mix bramek Pogoni na maila [email protected] lub wrzuci na jakis serwer bo niesty z tego serwera nie da sie juz sciagnac.......

Może ktoś by wrzucił na walla.com to więcej osób mogło by ściągnąć, jeżeli ktoś nie wie jak to niech wyśle na [email protected] lub [email protected] to postaram się wrzucić na walla

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
kontiii
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 30/03/2005 17:57
Ja terz bym poprosil gdyby dalo rade [email protected]

POGOŃ SZCZECIN MKS
fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 30/03/2005 20:01
chciałbym powiadomić wszystkich zainteresowanych, że można umieszczać bramki na koncie pocztowym [email protected] na serverze www.tlen.pl , a ściągać można po zalogowaniu się: ligapogon , hasło: bramki

Pozdrawiam

77
Kibic
Na forum od 7518 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 31/03/2005 09:02

fan57 napisał:  
chciałbym powiadomić wszystkich zainteresowanych, że można umieszczać bramki na koncie pocztowym [email protected] na serverze www.tlen.pl , a ściągać można po zalogowaniu się: ligapogon , hasło: bramki

Pozdrawiam

Jeśli ktoś ma bramki z górnikiem i legią z rundy wiosennej to ratujcie i ślijcie na ten adres. Z góry WIELKIE dzięki! Niestety zgapiłem się a na forum wisły bramek ligowych już nie ma.

Ostatnio edytowany przez: 77, 31 marca 2005, 10:50 [1 raz(y)]

fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 01/04/2005 17:04

m@riuszwie napisał:  

fan57 napisał:  

Pozdrawiam

Jeśli ktoś ma bramki z górnikiem i legią z rundy wiosennej to ratujcie i ślijcie na ten adres. Z góry WIELKIE dzięki! Niestety zgapiłem się a na forum wisły bramek ligowych już nie ma.

Panowie raźniej troszkę, zauważyłem że bramki ściągane z tego konta chodzą jak należy natomiast 60% ściągniętych przeze mnie z walla nie chodzi(przynajmiej u mnie) więc może troszkę się zmobilizować i powrzucać na [email protected] a jeżeli będzie brakować miejsca to uruchomi się następne konto np. [email protected] co wy na to?

Dzisiaj będzie dobrze!!!!!!!!!!!

Pozdro

fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 02/04/2005 12:47
Było zajebiście, Pogoń grrała to co lubi,szkoda że tak się skończyło, ale gdyby meczyk potoczył się dalej to ................................?????????????

Tylo jaki będzie efektr P......ZPN?

Ostatnio edytowany przez: fan57, 3 kwietnia 2005, 19:19 [6 raz(y)]

Plum
Kibic
Na forum od 7619 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 02/04/2005 16:19
a walla jeszcze działa?? Ostatnio jakoś nie wchodziłem,bo miałem canal + i sobie na żywo oglądałem.Teraz próbuje wejść i pojawia się blądy login/hasło...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Nwankwo
Kibic
Na forum od 7347 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 02/04/2005 18:17
Plllliiiiiiiiissss mi tesh wyślijcie albo podajcie aktualną stronę na której można ściągnąć . [email protected]

Pozdro
Pogoń Brazylijska ! :P
kibic79
Kibic
Na forum od 7422 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 02/04/2005 18:27
prosilbym o login i haslo na walle bo jestem po formacie [email protected] z gory wielkie dzieki

http://e-dieselservice.pl/
ekil
Kibic
Na forum od 7893 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 02/04/2005 18:34

fan57 napisał:  

Pozdrawiam

Wyslalem : Modlitwę po meczu Lech-Pogoń

Mlody_86
Kibic
Na forum od 7487 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 02/04/2005 19:41

ekil napisał:  

fan57 napisał:  

Pozdrawiam

Wyslalem : Modlitwę po meczu Lech-Pogoń

To ostatnie wrzucilem na forum do sciagniecia :]

MKS !
fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 03/04/2005 19:15

Plum napisał:  
a walla jeszcze działa?? Ostatnio jakoś nie wchodziłem,bo miałem canal + i sobie na żywo oglądałem.Teraz próbuje wejść i pojawia się blądy login/hasło...

Na walle wchodzę bez problemu ale w tej chwili już nie ma po co bo KTOŚ zrobił porządek i zostały tylko dwie pozycje!!!!

DZIĘKUJĘ KTOSIOWI!!

Ma ktoś może bramkę z ostatniego meczu z Lechem?

Pozdro dla normalnych.

Ostatnio edytowany przez: fan57, 3 kwietnia 2005, 19:25 [1 raz(y)]

tribu
Kibic
Na forum od 7685 dni

*

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 03/04/2005 20:19
ja mam od cholery bramek z ostatnich 2 sezonow - prawie wszystkie ktore na necie do sciagniecia byly. takze jak cos to walic do mnie na gg:)

100% PD
Plum
Kibic
Na forum od 7619 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 03/04/2005 20:50
no nie wiem ale mi walla informuje o złym haśle.Może miły ktoś je zmienił??
ja loguje się na ligapolska i haśle bramki...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Borys
Kibic
Na forum od 7881 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 03/04/2005 22:14

trib napisał:  
ja mam od cholery bramek z ostatnich 2 sezonow - prawie wszystkie ktore na necie do sciagniecia byly. takze jak cos to walic do mnie na gg:)

Trib to spróbuj coś wrzucić na server tlena (wyzej podane info przez fana 57 ), napewno wszyscy byli by wdzięczni jakbyś udostępnił coś ze swoich zbiorów ;P

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
tribu
Kibic
Na forum od 7685 dni

*

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 04/04/2005 10:34

Borys napisał:  

trib napisał:  

Trib to spróbuj coś wrzucić na server tlena (wyzej podane info przez fana 57 ), napewno wszyscy byli by wdzięczni jakbyś udostępnił coś ze swoich zbiorów ;P

nie ma problemu - powrzucam tylko ze tego 202 mb jest a łącze kiepskie ale sprobuje. wezcie wrzuccie tu adres gdzie to wrzucac, login, haslo to popoludniu troche powrzucam

no jeszcze znalazlem inne bramki:] razem 318mb wiec dawac namiary na jakies duze konto to najwyzej na noc kompa wlaczonego zostawie

100% PD
77
Kibic
Na forum od 7518 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 04/04/2005 12:56

fan57 napisał:  

Pozdrawiam

Niestety ktoś zmienił hasło. Co za skur.... to zrobił???

tribu
Kibic
Na forum od 7685 dni

*

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 04/04/2005 14:54
heh a ja sie dziwilem ze wejsc nie moge:P niech jakas mądra glowa zalozy stronke na .nl czy gdzies gdzie duze konta mozna miec to ja powrzucam wszystko co mam na to. jeszcze filmiki z opraw znalazlem:]

100% PD
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.22 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005