Może ktoś by wrzucił na walla.com to więcej osób mogło by ściągnąć, jeżeli ktoś nie wie jak to niech wyśle na [email protected] lub [email protected] to postaram się wrzucić na walla
chciałbym powiadomić wszystkich zainteresowanych, że można umieszczać bramki na koncie pocztowym [email protected] na serverze www.tlen.pl , a ściągać można po zalogowaniu się: ligapogon , hasło: bramki
Pozdrawiam
Jeśli ktoś ma bramki z górnikiem i legią z rundy wiosennej to ratujcie i ślijcie na ten adres. Z góry WIELKIE dzięki! Niestety zgapiłem się a na forum wisły bramek ligowych już nie ma.
Ostatnio edytowany przez: 77, 31 marca 2005, 10:50 [1 raz(y)]
chciałbym powiadomić wszystkich zainteresowanych, że można umieszczać bramki na koncie pocztowym [email protected] na serverze www.tlen.pl , a ściągać można po zalogowaniu się: ligapogon , hasło: bramki
Pozdrawiam
Jeśli ktoś ma bramki z górnikiem i legią z rundy wiosennej to ratujcie i ślijcie na ten adres. Z góry WIELKIE dzięki! Niestety zgapiłem się a na forum wisły bramek ligowych już nie ma.
Panowie raźniej troszkę, zauważyłem że bramki ściągane z tego konta chodzą jak należy natomiast 60% ściągniętych przeze mnie z walla nie chodzi(przynajmiej u mnie) więc może troszkę się zmobilizować i powrzucać na [email protected] a jeżeli będzie brakować miejsca to uruchomi się następne konto np. [email protected] co wy na to?
a walla jeszcze działa?? Ostatnio jakoś nie wchodziłem,bo miałem canal + i sobie na żywo oglądałem.Teraz próbuje wejść i pojawia się blądy login/hasło...
Na walle wchodzę bez problemu ale w tej chwili już nie ma po co bo KTOŚ zrobił porządek i zostały tylko dwie pozycje!!!!
DZIĘKUJĘ KTOSIOWI!!
Ma ktoś może bramkę z ostatniego meczu z Lechem?
Pozdro dla normalnych.
Ostatnio edytowany przez: fan57, 3 kwietnia 2005, 19:25 [1 raz(y)]
ja mam od cholery bramek z ostatnich 2 sezonow - prawie wszystkie ktore na necie do sciagniecia byly. takze jak cos to walic do mnie na gg
Trib to spróbuj coś wrzucić na server tlena (wyzej podane info przez fana 57 ), napewno wszyscy byli by wdzięczni jakbyś udostępnił coś ze swoich zbiorów
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
ja mam od cholery bramek z ostatnich 2 sezonow - prawie wszystkie ktore na necie do sciagniecia byly. takze jak cos to walic do mnie na gg
Trib to spróbuj coś wrzucić na server tlena (wyzej podane info przez fana 57 ), napewno wszyscy byli by wdzięczni jakbyś udostępnił coś ze swoich zbiorów
nie ma problemu - powrzucam tylko ze tego 202 mb jest a łącze kiepskie ale sprobuje. wezcie wrzuccie tu adres gdzie to wrzucac, login, haslo to popoludniu troche powrzucam
no jeszcze znalazlem inne bramki razem 318mb wiec dawac namiary na jakies duze konto to najwyzej na noc kompa wlaczonego zostawie
Pozdrawiam
Niestety ktoś zmienił hasło. Co za skur.... to zrobił
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 04/04/2005 14:54
heh a ja sie dziwilem ze wejsc nie moge niech jakas mądra glowa zalozy stronke na .nl czy gdzies gdzie duze konta mozna miec to ja powrzucam wszystko co mam na to. jeszcze filmiki z opraw znalazlem
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.