Co do Karty Kibica, to już widzę te oburzone tłumy które nie przyjdą na stadion bo każą im płacić 25zł za jakąś kartę... Ciekawe też czy w dniu meczu będą je wydawać od ręki.
Oby jak najszybciej wszyscy się dostosowali i będzie naprawdę znacznie szybciej taniej i wygodniej
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 06/06/2011 17:57
Chyba po raz pierwszy jesteśmy wszyscy zadowoleni z cen
aczkolwiek niech lepiej podadzą cenę tej całej karty kibica.
Oj frekwencja powinna wzrosnąć, przy ciekawej i ambitnej grze piłkarzy może być udany sezon kibicowsko.
[Edit] 25zł za kartę, kurde az nie wierze, że za 7 zł bedzie można przyjs na mecz
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 06/06/2011 18:29
Podłączam się do pytania wyżej, na jakiej zasadzie działa ta karta płatnicza ? Nie mam konta w banku i w jaki sposób będę mógł wpłacać na nią pieniądze ?
Podłączam się do pytania wyżej, na jakiej zasadzie działa ta karta płatnicza ? Nie mam konta w banku i w jaki sposób będę mógł wpłacać na nią pieniądze ?
To karta przedpłacona, nie doładujesz, nic nie kupisz. Ale jeśli doładujesz i kupisz, to jakiś procent od każdej transakcji trafi na konto klubu
Sprzedaż biletów przez internet to chyba krok milowy w sprawach organizacyjnych, oby podołali zadaniu
Szkoda, że nie dają jakiegoś gratisu w postaci karty za free jeśli wyrobi się ją w konkretnym terminie, ale i tak ceny biletów, karnetów in plus. Dodatkowo wreszcie ulgowy to ulgowy
Ciekawe czy klub zdaje sobie sprawę, iż na jesień gramy 20 kolejek z czego mniej więcej połowa powinna być u nas.
Sprzedaż biletów przez internet to chyba krok milowy w sprawach organizacyjnych, oby podołali zadaniu
Szkoda, że nie dają jakiegoś gratisu w postaci karty za free jeśli wyrobi się ją w konkretnym terminie, ale i tak ceny biletów, karnetów in plus. Dodatkowo wreszcie ulgowy to ulgowy
Karnet pewnie będzie tylko na rundę jesienną, co nie oznacza wszystkich meczów jesienią.
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 06/06/2011 19:12
Oczywiście ceny jak najbardziej przystępne i to na duży PLUS, ALE szkoda że obudzili się dopiero teraz gdy od prawie roku frekwencja na stadionie mizerna i ludzie odzwyczaili się chodzić na mecze. Czy ceny przyciągną kibiców? Czas pokaże, ale śmiem wątpić. Wprowadzają ulgi dla studentów itp, gdy stadion świeci pustkami i od miasta kasy mniej dostali. Ja bym się wcale nie łudził, że to wynik głębszych przemyśleń w klubie (patrząc na ostatnie zwolnienie Płatka), ale raczej chęć uzupełnienia kasy, która trochę ostatnimi czasy uszczuplała. Jedyną (mam nadzieję) przemyślaną decyzją jest to, że robią coś, żeby zmniejszyć kolejki przed meczem po bilety. Chociaż jeszcze nie wiadomo (albo nie doczytałem) jak będzie z odbiorem biletu zakupionym przez internet, bo jeśli kupię bilet przez internet a będę musiał stać w kilkudziesięciominutowej kolejce po niego PRZED MECZEM to nie widzę tego w jasnych barwach. Czas pokaże.
Jedyną (mam nadzieję) przemyślaną decyzją jest to, że robią coś, żeby zmniejszyć kolejki przed meczem po bilety. Chociaż jeszcze nie wiadomo (albo nie doczytałem) jak będzie z odbiorem biletu zakupionym przez internet, bo jeśli kupię bilet przez internet a będę musiał stać w kilkudziesięciominutowej kolejce po niego PRZED MECZEM to nie widzę tego w jasnych barwach. Czas pokaże.
Ps. No i w końcu ta karta kibica!
W W-wie bilet masz "nabijany" na kartę i nigdzie nie musisz go odbierać. Karta młodym pewnie pomoże, bo dla nich to nie problem wyrobić, gorzej ze starszymi ludźmi i ciekawe jak Oni sobie poradzą z tymi zmianami.
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 06/06/2011 20:07
nie dramatyzujcie już, jest dobrze. Karta na 2 lata w cenie 25 zł nie ma żadnej tragedii. Ceny biletów/karnetów dobre i z tego trzeba się cieszyć. Ludzie już nie będą mieli raczej wymówek.
To karta przedpłacona, nie doładujesz, nic nie kupisz. Ale jeśli doładujesz i kupisz, to jakiś procent od każdej transakcji trafi na konto klubu
A jak ją doładować ? na poczcie ? czy jest jeszcze jakiś inny sposób ? jeśli chodzi o formy płatności kartą jak i banki itp. to jestem kompletnym dziadkiem piaskowym
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.