Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 07/03/2012 12:20
Dzisiaj byłem wyrobić nową kartę kibica, bo stara się zgubiła i mam dobrą informacje dla osób, które nie skończyły jeszcze 18 roku życia. Nie musicie być z opiekunem wystarczy że podacie jego PESEL a zgode wypełnicie jako on, nikt nie robi problemu. Z tego co widziałem jest już troche karnetów na młyn, cena atrakcyjna udało się nakłonić wielu znajomych żeby zaczeli chodzić na Pogoń.
Ja podałem PESEL z pamięci, żadnych problemów nie miałem, jedyny dokument który miałem przy sobie to legitymacja. Ale dla świętego spokoju weź obojętnie coś co ma PESEL
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 08/03/2012 17:52
No właśnie , jak pisałem do nich na maila to odpisali że nie da rady , nawet ze zgodą , niektórzy mówią że byli sami i zrobili . W sobotę w słonecznym centrum handlowym bedzie można wyrabiać ,to pewnie będzie tak samo jak w galaxy , a w galaxy ktoś robił ?
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 09/03/2012 18:08
W sobotę w słonecznym centrum handlowym bedzie można wyrabiać ,to pewnie będzie tak samo jak w galaxy , a w galaxy ktoś robił ?
Wiadomo w jakich godzinach bedą wyrabiali te karty na słonku i czy to bankowe ??
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.