Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Rch.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6778 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 00:09
taki OT. na wikipedii ktoś dopisał Jadze już zdobycie PP.
Klik

PUCHAR JEST NASZ!!!

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
xAdamx90
*zablokowany
Na forum od 6035 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 00:42

k u b i napisał:  

xAdamx90 napisał:  

Junior napisał:  

Mi też się podoba, czy wszystko musi iść pod ten pożal się boże hip hop ? Osobiście uwielbiam brzemię gitarki i perkusji:) Pogoń babę Jagę!:D

no niestety zasmucę Cię ale to nie hip-hop posluchajcie czasem radia Szczecin gdzie co jakiś czas pojawia się temat grupy Chorzy na Odrę

czytaj ze zrozumieniem...

To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
k u b i
Kibic
Na forum od 5697 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 00:45

xAdamx90 napisał:  

k u b i napisał:  

xAdamx90 napisał:  

Junior napisał:  

Mi też się podoba, czy wszystko musi iść pod ten pożal się boże hip hop ? Osobiście uwielbiam brzemię gitarki i perkusji:) Pogoń babę Jagę!:D

no niestety zasmucę Cię ale to nie hip-hop posluchajcie czasem radia Szczecin gdzie co jakiś czas pojawia się temat grupy Chorzy na Odrę

czytaj ze zrozumieniem...

przepraszam jakimś cudem widziałem tam nie przed podoba

WIERNI NA ZAWSZE
avelyn
Kibic
Na forum od 8222 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 01:11

Arathorn napisał:  
Hm, w Białymstoku ponoć ustawiają jeszcze telebimy w mieście dla tych co nie mogą pojechać. Ciekawe czy i u nas ktoś wpadnie na taki pomysł...

w gw czytalem, ze ma byc Floating Telebim.

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
M@ZUR
Kibic
Na forum od 7960 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 01:51

xAdamx90 napisał:  

k u b i napisał:  

xAdamx90 napisał:  

jupi2 dobry numer!

God, I'm glad I'm not me.
Dr Joint
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 02:26
My w 5 masek kupowaliśmy bilety na kupbilet.pl w związku z tym zasiądziemy na sektorze 25 (chyba ze uda się wkręcić na "nasze" sektory) chciałem zapytać czy jak dziś podbije na stadion do SKPS to czy jest opcja ogarnięcia 5 koszulek, czy są one może w pierwszej kolejności dla tych co zasiądą na "naszych" sektorach? i jaki byłby ewentualnie ich koszt? proszę o odp. kogoś ogarniętego w tym temacie, bo jesteśmy z poza Szczecina a średnio-śmiesznie gonić prawie 100 km w jedna stronę i puźniej wracać z pustymi rękoma...

Kibolski Kamień Pomorski
L.
Kibic
Na forum od 7785 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 07:37
Koszulki zostały dorobione, także dla tych osób, które będa siedzieć na innych sektorach. Wiemy, ze zainteresowanie bylo duże, wiec dla tych co maja na inny sektor, tez przysluguje koszulka. Cena 10zł

MW'03
skarbnik.
Kibic
Na forum od 7131 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 08:41
Witam,

Ja mam do was pytanie z innej beczki, ktoś próbował już zwracać bilety kupione poprzez www.kupbilet.pl? Zakupiłem wejściówkę na sektory sąsiadujące lecz udało mi się trafić bilet na nasz sektor. Powoływać się na przepisy mówiące o możliwości zwrotu towaru w ciągu 10 dni ze względu na zakup w internecie (czy ten przepis nie dotyczy tego typu usług?) Czy może po prostu reklamować bilet ze względu na costam. ?

Pozdrowki.

g
Kibic
Na forum od 7127 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 08:46

skarbnik. napisał:  
Witam,

Ja mam do was pytanie z innej beczki, ktoś próbował już zwracać bilety kupione poprzez www.kupbilet.pl? Zakupiłem wejściówkę na sektory sąsiadujące lecz udało mi się trafić bilet na nasz sektor. Powoływać się na przepisy mówiące o możliwości zwrotu towaru w ciągu 10 dni ze względu na zakup w internecie (czy ten przepis nie dotyczy tego typu usług?) Czy może po prostu reklamować bilet ze względu na costam. ?

Pozdrowki.

a może po prostu go odsprzedaj komuś? myśle, że nie będziesz miał z tym problemu.

- Tylko Pogoń -
Zieny
Kibic
Na forum od 7695 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 09:38

Ceasar napisał:  

PL napisał:  
- Na meczu bramki mają być podzielone alfabetycznie i tak oznaczone. Tzn. jak ktoś ma nazwisko na literę „C” to idzie do bramki innej niż ten na „Z”

Dobrze rozumiem, że będą sprawdzać dowody przy wejściu eek? ?

Co w tym dziwnego?

Łobez zawsze z Pogonią
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7570 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 09:55

alex napisał:  

Ceasar napisał:  

PL napisał:  
- Na meczu bramki mają być podzielone alfabetycznie i tak oznaczone. Tzn. jak ktoś ma nazwisko na literę „C” to idzie do bramki innej niż ten na „Z”

Dobrze rozumiem, że będą sprawdzać dowody przy wejściu eek? ?

Co w tym dziwnego?

jak ktoś jedzie pierwszy raz na "Wyjazd" to dla niego może to dziwne...???:|

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
przemo99
Kibic
Na forum od 6513 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 10:03
A czy na miejscu w Bydgoszczy będzie można kupić koszulkę bo mam bilet na 25 sektor a do Szczecina 400km to po koszulkę nie pojadę.

pogoń 4ever
buli
Kibic
Na forum od 6571 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 10:05
Już tylko 1 miejsce wolne w busie do Bydgoszczy 50 zł os. 509253535

ja jestem SPRITE a ty PRAGNIENIE - nie masz szans !
el_presidente
Kibic
Na forum od 7570 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 10:22

skarbnik. napisał:  
Witam,

Pozdrowki.

Czy ktoś wie jak wygląda spersonalizowanie biletów? nie ma problemu z wejściem na bilet kupiony przez inną osobę?

Ostatnio edytowany przez: el_presidente, 18 maja 2010, 12:01 [1 raz(y)]

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Dr Joint
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 10:34

L. napisał:  
Koszulki zostały dorobione, także dla tych osób, które będa siedzieć na innych sektorach. Wiemy, ze zainteresowanie bylo duże, wiec dla tych co maja na inny sektor, tez przysluguje koszulka. Cena 10zł

Dzięki bratku za info...

Kibolski Kamień Pomorski
zach-pom
Kibic
Na forum od 6564 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 11:46

L. napisał:  

A gdzie można takową odebrać w punktach SKPS czy w siedzibie klubu pytam bo jestem spoza Szczecina

PS 1948
BadBoy
Kibic
Na forum od 7593 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 12:13
Czy w dniu dzisiejszym dostępna jest już cała rozmiarówka?dzięki za odp.

No One Like Us....We don't Care...
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7301 dni

*

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 12:30
Sa 2 miejsca wolne w Busie, cena 75zl,troche drogo ale tak gosciu sobie liczy za 8-osobowy bus. kontakt GG.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Dzn
Kibic
Na forum od 7243 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 12:39
Biletów na chwile obecną na pociąg ok 30
Zapisy na autokary wciąż trwają

Szale okolicznościowe są do nabycia w budynku klubowym

eF^
Kibic
Na forum od 7800 dni

*

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 13:06
Po bilety na mecz nie ma co się dziś fatygować bo poszły w 30 minut. Z tych obiecanych KILKUSET było 130..

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.14 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005