Hm, w Białymstoku ponoć ustawiają jeszcze telebimy w mieście dla tych co nie mogą pojechać. Ciekawe czy i u nas ktoś wpadnie na taki pomysł...
w gw czytalem, ze ma byc Floating Telebim.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 02:26
My w 5 masek kupowaliśmy bilety na kupbilet.pl w związku z tym zasiądziemy na sektorze 25 (chyba ze uda się wkręcić na "nasze" sektory) chciałem zapytać czy jak dziś podbije na stadion do SKPS to czy jest opcja ogarnięcia 5 koszulek, czy są one może w pierwszej kolejności dla tych co zasiądą na "naszych" sektorach? i jaki byłby ewentualnie ich koszt? proszę o odp. kogoś ogarniętego w tym temacie, bo jesteśmy z poza Szczecina a średnio-śmiesznie gonić prawie 100 km w jedna stronę i puźniej wracać z pustymi rękoma...
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 18/05/2010 07:37
Koszulki zostały dorobione, także dla tych osób, które będa siedzieć na innych sektorach. Wiemy, ze zainteresowanie bylo duże, wiec dla tych co maja na inny sektor, tez przysluguje koszulka. Cena 10zł
Ja mam do was pytanie z innej beczki, ktoś próbował już zwracać bilety kupione poprzez www.kupbilet.pl? Zakupiłem wejściówkę na sektory sąsiadujące lecz udało mi się trafić bilet na nasz sektor. Powoływać się na przepisy mówiące o możliwości zwrotu towaru w ciągu 10 dni ze względu na zakup w internecie (czy ten przepis nie dotyczy tego typu usług?) Czy może po prostu reklamować bilet ze względu na costam. ?
Ja mam do was pytanie z innej beczki, ktoś próbował już zwracać bilety kupione poprzez www.kupbilet.pl? Zakupiłem wejściówkę na sektory sąsiadujące lecz udało mi się trafić bilet na nasz sektor. Powoływać się na przepisy mówiące o możliwości zwrotu towaru w ciągu 10 dni ze względu na zakup w internecie (czy ten przepis nie dotyczy tego typu usług?) Czy może po prostu reklamować bilet ze względu na costam. ?
Pozdrowki.
a może po prostu go odsprzedaj komuś? myśle, że nie będziesz miał z tym problemu.
Pozdrowki.
Czy ktoś wie jak wygląda spersonalizowanie biletów? nie ma problemu z wejściem na bilet kupiony przez inną osobę?
Ostatnio edytowany przez: el_presidente, 18 maja 2010, 12:01 [1 raz(y)]
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Koszulki zostały dorobione, także dla tych osób, które będa siedzieć na innych sektorach. Wiemy, ze zainteresowanie bylo duże, wiec dla tych co maja na inny sektor, tez przysluguje koszulka. Cena 10zł
A gdzie można takową odebrać w punktach SKPS czy w siedzibie klubu pytam bo jestem spoza Szczecina
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.