Ciężko olewać jednak coś, co jest firmowane herbem i nazwą klubu, a co za tym idzie jego ponad sześćdziesięcioletnią tradycją. Nie będę powtarzał sam siebie, oraz tego co zostało napisane wcześniej przez przedmówców, ale po prostu ciśnie się na usta, stwierdzenie powtarzane po tysiąckroć razy, że Marta Barańska wraz z kompanią jest nieudolna i swoimi działaniami ośmiesza klub. A to tym bardziej bolesne, że jest ona dyrektorem ds. marketingu - czyli działu, który ma stwarzać między innymi pozytywny przekaz na linii klub - kibice.
Ciężko o budowanie rzeszy fanatyków, oddanych klubowi niezależnie od wyników, jeśli ludzie pracujący w klubie, będą promować wzorzec (w mojej opinii negatywny, choć współcześnie niestety dość popularny) "słitaśnych laleczek robiących foteczki od lustra".
Nie jest sposobem olanie imprezy reklamowanej jako Miss Pogoni, bo są to wybory Miss Pogoni, a nie konkurs na dziewczynę "Bravo" czy "Teletygodnia"... Olewając dalibyśmy moim zdaniem wyraz przyzwolenia na dalsze hucpiarstwo Barańskiej i jej podobnych.
Jestem kibicem Pogoni i mam prawo oczekiwać od ludzi w klubie odpowiedniego podejścia do sprawy w tym także odpowiedniego podejścia do organizacji tego typu imprez jak wybory Miss Pogoni, bo taka marka jak Pogoń zasługuje na profesjonalizm.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
heh to wyslij jej zaproszenie do znajomych jak ma ich tylu to napewno Cie przyjmie Znajomi pewnie moga dodawac jej komenty;D
heh smieszne akcje sie robia pewnie beda gwizdy jak wyjdzie na konkursie
A tak wogole cos sie mocniej tam dzialo na jej profilu z komentarzami?
Odp: Miss Pogoni - 13/02/2010 02:31
nie no ta cala sandra to wielka porazka musze stwierdzic obiektywnie..dupodajka jakich mialem wiele no i zero mozgu..caly ten konkurs to wielkie gowno
Odp: Miss Pogoni - 13/02/2010 10:34
Nasza gwiazda zablokowala mozliwosc dodawania komenatrzy pod Fff00ci@mi. Szkoda, bo chcialem jej napisac cos od siebie. Poza tym,ze nie wie nic o Pogoni to do tego wcale nie jest jakas seksbomba i moglaby uzywac mniej pudru na twarz.
Mozesz przytoczyc ten fragment? Bo nasza krolewna nawet mozliwosc przegladania galerii zablokowala.
Mam nadzieje ze przyszla Miss Swiata przyjdzie dzis na sparing Pogoni.
Odp: Miss Pogoni - 13/02/2010 12:11
dobra dobra, dajmy sobie chwilke wytchnienia od tego pasjonującego konkursu i FFFsHyscYY nA mEEtcHH!!!! na sparing znaczy się sandruś przyjdź też xD!
nie no ta cala sandra to wielka porazka musze stwierdzic obiektywnie..dupodajka jakich mialem wiele no i zero mozgu..caly ten konkurs to wielkie gowno
hehehe jaki tekst "jakis mialem wiele" oj Panie Dziki!!! skromnosc!
pozdro mordo brzydka!
Hehe, trafne podsumowanie Ciekaw jestem jak sie bedzie czula jak zostanie zbluzgana i wygwizdana podczas pokazu
Chyba, ze przyjda jej znajomi z n-k i bedzie rywalizacja w dopingu, to wtedy mozemy sie nie przebic
Odp: Miss Pogoni - 13/02/2010 12:38
HAH:d BRECHTAM:d, Czlowiek wroci zjebany z roboty wejdzie na forum i odrazu poprawa nastroju Chcialem jeszcze zauwazyc jaka w nas jest jednosc jak ma sie wspolnego wroga, odemnie krotkie JEBAC! na koniec...Dziekuje i
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.