No dobra a teraz na poważnie. 3-4 mecze ze słabszą formą napastnika to normalka, nie może sobie pozwolić na sezon z formą zwyżkową. Ale Kowal przegina, to jego dwudziesty-któryś mecz kiedy partaczy trzy setki. Zastanawiam się czemu Mario nie posadzi go na ławie. Nie nauczył się niczego z zeszłego sezonu? Zamiast dać Ropiejce dograć do końca spotkanie, lub ogrywac Lebedynskiego to stawia na tego pół-kalekę, który na prezentacjach zespołu puszcza focha, a najchętnie spier.... by stąd za paczkę gruszek. Problem w tym, że nikt go nie chce.
Wynik końcowy i podsumowanie są powalające. Sytuacja bliźniacza do spotkania z Błękitnym. My atakujemy, oni kontruja. My mamy Kowala, a oni strzelają gole.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
nie sram człowieku kurwa mać co Ty gadasz? ja jebie.. tylko kurwa nie mogę patrzeć na to jak taki Kowal kurwa gra w Pogoni, skmiń to ziomuś .. oni tylko ośmieszają Pogoń.. z takim Kluczborkiem powinno być cnm. 3 albo 4:0.. a nie pieścić się z nimi.. dlatego brechtam z tych zawodników, a jeśli pasuję Ci to że Pogoń dalej pozostanie w tej śmiesznej 2lidze z takimi zawodnikami to pozdro.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/08/2008 18:53
Mialo byc tak pieknie a wyszlo jak zawsze... Wg relacji www ta druga bramka z dupy... Napastnicy nie strzelaja do pustej bramki a obroncy w koncowce meczu mysla o weekendzie... Cos nie tak Mario, tylko brak koncentracji czy za male umiejetnosci?
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Zastanów się qrwa... Sraka padaka, to że kibicujesz Pogoni 9 lat robi z ciebie wielkiego kibica? Z klubem jest się na dobre i na złe, a ty qrwa srasz teraz na klub? wypierdalaj.
nie sram człowieku kurwa mać co Ty gadasz? ja jebie.. tylko kurwa nie mogę patrzeć na to jak taki Kowal kurwa gra w Pogoni, skmiń to ziomuś .. oni tylko ośmieszają Pogoń.. z takim Kluczborkiem powinno być cnm. 3 albo 4:0.. a nie pieścić się z nimi.. dlatego brechtam z tych zawodników, a jeśli pasuję Ci to że Pogoń dalej pozostanie w tej śmiesznej 2lidze z takimi zawodnikami to pozdro.
Nie zapominaj że to Pogoń jest wartością a nie liga w której gra. A Kowal rzeczywiście cieć.
macie ku*wa Kowala jeb*nego który nie umie z paru metrów celnie strzelić.. co to ma być ? z Kluczborkiem? pośmiewisko tylko.. to jest prawdziwa Pogoń ? nie to nie jest prawdziwa Pogoń.. to jest zbieranina słabych graczy.. nie pojawię się na stadionie dopóki nie będzie normalności w tym klubie.. i nie piszcie że nie jestem kibicem, bo jestem większym niż wy.. i kibicuje od ponad 9lat.. chociaż szkoda gadać.. nara
A za antka to pewno śpiewałeś "Czy wygrywasz czy nie..." Trudno - Raków i Zawisza też tam polegli...
eee, a Ty nie śpiewałeś ? hahahahahha ziomuś jak powiesz że Ty nie śpiewałeś.. to Cie wyśmieje
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/08/2008 18:56
15' Kontratak w wykonaniu Portowców. Piłkę lewą stroną wyprowadza Szyszka, podaje do Świniarka, ten dośrodkowuje w pole karne wprost pod nogi Marka Kowala, jednak napastnik Pogoni posyła piłkę obok bramki.
29' Kolejna akcja Portowców. Akcję rozpoczął Ferdinand Chi-Fon, podanie na skrzydło do Świniarka, ten dośrodkowuje w pole karne na głowę Marka Kowala, lecz napastnik Pogoni ponownie nie trafia w światło bramki.
75' Marek Kowal próbował pokonać Świtałę, ale jego strzał był zbyt lekki.
82' Świetna okazja dla Pogoni. Parzy wywalczył piłkę w polu karnym rywali, podał na 10 metr do Marka Kowala a ten w sytuacji sam na sam posyła piłkę nad poprzeczką. To powinno być 1:2!
90' Marek Kowal próbuje wyłuskać piłkę Nowackiemu przed polem karnym Kluczborka, ale niestety fauluje.
92' Rzut wolny dla Pogoni. Dośrodkowanie w pole karne, do piłki dopada Chi-Fon, wykłada piłkę Kowalowi, który... strzela niecelnie.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/08/2008 18:58
Zajebiście. Bramkarz wybiega w pole karne na rzucie rożnym. Rozumiem w jakiejś lidze hiszpańskiej, czy coś, ale nie w II (III przed reformą) lidze Polskiej, no kurwa. I na pustą bramkę, kompromitacja.
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/08/2008 18:58
90'Rzut rozny dla Pogoni. Ostatnia akcja. W polu karnym wszyscy zawodnicy, takze Damian Wojcik. Obroncy Kluczborka wybijaja pilke, dopada do niej Piotr Sobotta. Pedzi przez cale boisko i zdobywa trzeciego gola. Tak konczy sie mecz. Pogon przegrywa w Kluczborku 1:3.
Czego ty się spodziewałeś że Pogoń będzie na wyjazdach wszystkich pykać po 5:0? To nie B klasa.
A co do Kowala to powinno mu się podziękować już podczas (najpóźniej po) IV lidze bo już tam grał kaszanę, oby Mario jak najszybciej zauważył to co my widzimy od dawna.
Zastanów się qrwa... Sraka padaka, to że kibicujesz Pogoni 9 lat robi z ciebie wielkiego kibica? Z klubem jest się na dobre i na złe, a ty qrwa srasz teraz na klub? wypierdalaj.
Uspokój się człowieku. Wszyscy tutaj zdają sobie sprawę z tego, że Kowal jest jebanym drewniakiem. Ale po chuj odpierdalać napinkę? Jaki to Ty wielki kibic jesteś, kibicujesz od 9 lat. A teraz wypiąłeś się na swój klub, bo gra tu Kowal? Jebnij się w ten pusty łeb i wróć jak trochę przemyślisz, bo narazie swoim zachowaniem pokazujesz jedynie, że umiesz tworzyć wypowiedzi, z których nic nie wynika a za to w których co drugie słowo to bluzg.
to co, na meczu w Szczecinie będe widział jakieś 500 widzów.. yhm.. jeśli Kowal bedzie 1 składzie nie mam zamiaru iść na mecz..
i dobrze, że Cie nie będzie.
ojej.. ja Kocham Pogoń a nie zawodników.. a jeśli mam widzieć jak grają GENIALNIE tak jak z Kluczborkiem to ja kasy nie mam zamiaru wydywać.. a jeśli lubisz patrzeć na żenade to idź.. ja nie mam zamiaru nerwów tracić przez takich zawodników pokroju Kowala
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.