Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
pogoniarz13
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7015 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 09/10/2006 15:53
wczoraj słszałem jakas pisoenke leciała jakos tak:choc biedniejsz i ale własna i co dalej bo niewiem

Na Zawsze w Moim Sercu POGOŃ SZCZECIN
lotus
Kibic
Na forum od 8073 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 09/10/2006 15:56
Chociaż biedna, ale własna Pogoń Nowa z mego miasta

pogoniarz13
Kibic
Na forum od 7015 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 09/10/2006 15:58
Dzięki

olos
Kibic
Na forum od 6921 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 09/10/2006 18:32
to teraz mecz w Kretlewie! Kolejny ciekawie zapowiadający się wyjazd.

Stachura
Kibic
Na forum od 7068 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 09/10/2006 18:58

olos napisał:  
to teraz mecz w Kretlewie! Kolejny ciekawie zapowiadający się wyjazd.

Może i ciekawie tylko gorzej z dojazdem do kolejnego zadupia jedyny transport jaki będzie to chyba tylko PKS ale i tak 2km będzie trzeba podejść :/

1973
Kibic
Na forum od 7701 dni

*

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 09/10/2006 19:27
Takie krociutkie po parenascie sekund...

http://www.sendspace.com/file/0nyanm

http://www.sendspace.com/file/fos820

pogoniarz13
Kibic
Na forum od 7015 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 09/10/2006 20:02

Pogoniarz73 napisał:  
Takie krociutkie po parenascie sekund...

http://www.sendspace.com/file/0nyanm

http://www.sendspace.com/file/fos820

jakie do tego so ptrzebne kodeki bo jak właczam to jakos tak szybkoo leci jakby ktos przewijał

1973
Kibic
Na forum od 7701 dni

*

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 10/10/2006 18:37
Jakie kodeki nie mam zielonego pojecia,poprobuj np. tutaj moze cos "wyrzezbisz"

Stachura
Kibic
Na forum od 7068 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 10/10/2006 19:49
A ja proponuje ffdshow nie pamiętam linka ale najlepiej wpisać w googlach to napewno wyszuka.

Drk
Kibic
Na forum od 7617 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 10/10/2006 20:00

Pogoniarz73 napisał:  
Fotki zadna rewelka ale dwie moge wrzucic,moze Debesciak pokusi sie jeszcze o jakies ;)

Nikt niechwalił wcześniejszych zdjęć to po co mam zamieszczać...? :] Nie no żartuje ;)
Niewidze potrzeby zamieszczania zdjęć, skoro wszystko ładnie zostało ujęte i pokazane przez Cobra_S !!!
No chyba że chcesz na forum zobaczyć siebie na fotce to zrobie wyjątek :> :D :D

Ostatnio edytowany przez: Drk, 11 października 2006, 16:41 [1 raz(y)]

Paulinus
Kibic
Na forum od 8418 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 10/10/2006 21:27
Piłkarze Pogoni Nowej rozgrywali dzisiaj mecz sparingowy z liderem klasy okręgowej Świtem Skolwin. Młodzi Portowcy ulegli bardziej renomowanemu rywalowi aż 0:4.
W spotkaniu nie wystąpili dotychczas podstawowi zawodnicy. Odpoczywali min. Grzegorz Matlak, Dariusz Adamczuk i Robert Białek. Na murawie pojawili się za to, piłkarze, którzy jeszcze nie mieli szansy gry na boiskach B-klasy, lub zaliczyli tylko epizody. Testowano również czterech nowych zawodników. Dwóch z nich musiało pożegnać się z drużyną.

ligowiec.net

"CSWD" i to się nie zmieni....
olos
Kibic
Na forum od 6921 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 13/10/2006 21:45
w sumie to na wyjazdy Pogoni Nowej można zorganizować jakiś autobus specjalny na takiej samej zasadzie jak powrót z meczu na prawobrzeże.. Wyjazdy nie są dalekie tak więc zwykly autobusik od ZKM by wystarczył (oczywiścier nie taki stary Ikarus). Udało się z Dziewanną może i udac się z autobusami. Dwa napewno na każdy wyjazd jechały by wypełnione i nie było by problemu z skompletowaniem osób. I zapewne koszt byłby niższy niż pksem czy pociągiem. Co o tym myślicie? można się zawsze zorientować ile by tam chcieli za wynajęcie.

F48
Kibic
Na forum od 8411 dni

**

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 13/10/2006 22:30
olos no to organizuj... w czym problem??

W Jedności Siła...
Kropek
Kibic
Na forum od 6912 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 16/10/2006 20:07
Wiadomo juz, o ktorej bedzie mecz w Szczecinie?
Troszke sie spuznilem, ale Debesciak moglbys wrzucic fotki na mojego @ [email protected] z meczu PN (ostatni mecz w Szczecinie, SUUUPEROWSKA oprawa)

Ostatnio edytowany przez: Kropek, 21 października 2006, 20:40 [2 raz(y)]

BS
Kibic
Na forum od 6991 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 16/10/2006 20:57
ze swojej strony chciałbym pozdrowić wszystkich co byli w Kretlewie :] śmiesznie było

Ostatnio edytowany przez: BS, 16 października 2006, 21:06 [1 raz(y)]

pogoniarz13
Kibic
Na forum od 7015 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 16/10/2006 21:43
jak ktos ma zdjecia z meczu PN w kretlewie niech wysle na maila w miare mozliwosci [email protected]

Ostatnio edytowany przez: pogoniarz13, 17 października 2006, 19:53 [1 raz(y)]

Fidel
Kibic
Na forum od 6934 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 21/10/2006 16:55
ech dzis pierwsza strata punktów PN..:( ale i tak chłopakom należa sie brawa za walke i całokształt w tej rundzie :D

"..bo nie siła lecz charakter daje nam przewage.."
Kropek
Kibic
Na forum od 6912 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 21/10/2006 20:38
Mi tez sie mecz podobal chociaz szkoda ze tylko 1 punkcik.
Pzdr dla wszytkich ktorzy dopingowali PN!!

mikka
Kibic
Na forum od 7696 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 23/10/2006 17:02
Jak dawno tu nie byłem ,jak dawno nie byłem na Twardowskiego...Odkad ptaszysko zaczeło robic z Pogoni syf i brazyliski burdel,przestałem na Pogon chodzic.Przestałem kibicowac,bo nie chciałem kibicowac brazylijczykom którzy grają jak baletnice,wiekszosc nie wkłada serca do gry, a o serce i walecznosc chodzi mi(moze nam?) przede wszystkim.Na Pogon chodziłem za Bekdasa,Gondora wczesniej byłem poprostu za młody.Oczywisce przestało mnie wszystko interesowac.
Ale teraz to co innego.ptak(celowo mała litera,bo nie zasługuje na szacunek) nasza Pogon zostawi predzej czy pozniej.Wtedy PN bedzie moze w III a moze w IV lidze.I bedzie wypracowany juz jakis start na przyszłosc.Klub tworzony od nowa,przez prawdziwych kibiców.Mi sie marzy cos na wzór Lazio Rzym-zeby tam grali TYLKO Polacy,ewentualnie wzmocieni przez jakiegos obcokrajowca.A Nie K*urwa sami brazylijczycy.

Gardze ptakiem,gardze brazylijczykami.Teraz zaczyna sie nowa era...Nowa Pogon Szczecin.Choc jeszcze słaba,ale kiedys w bólu i cierpieniu wyrosnie na POLSKA Szczecinska Pogoń,Pogon której nie bedziemy musieli sie wstydzic...Ale to chyba tylko marzenia...bo ktos zawsze cos spier*doli.

Jest to powrót syna marnotrawnego...Powrót do ukochanej Pogoni!:)

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
Angel_/
Kibic
Na forum od 6921 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 23/10/2006 19:58

mikka napisał:  
Jak dawno tu nie byłem ,jak dawno nie byłem na Twardowskiego...Odkad ptaszysko zaczeło robic z Pogoni syf i brazyliski burdel,przestałem na Pogon chodzic.Przestałem kibicowac,bo nie chciałem kibicowac brazylijczykom którzy grają jak baletnice,wiekszosc nie wkłada serca do gry, a o serce i walecznosc chodzi mi(moze nam?) przede wszystkim.Na Pogon chodziłem za Bekdasa,Gondora wczesniej byłem poprostu za młody.Oczywisce przestało mnie wszystko interesowac.
Ale teraz to co innego.ptak(celowo mała litera,bo nie zasługuje na szacunek) nasza Pogon zostawi predzej czy pozniej.Wtedy PN bedzie moze w III a moze w IV lidze.I bedzie wypracowany juz jakis start na przyszłosc.Klub tworzony od nowa,przez prawdziwych kibiców.Mi sie marzy cos na wzór Lazio Rzym-zeby tam grali TYLKO Polacy,ewentualnie wzmocieni przez jakiegos obcokrajowca.A Nie K*urwa sami brazylijczycy.

Gardze ptakiem,gardze brazylijczykami.Teraz zaczyna sie nowa era...Nowa Pogon Szczecin.Choc jeszcze słaba,ale kiedys w bólu i cierpieniu wyrosnie na POLSKA Szczecinska Pogoń,Pogon której nie bedziemy musieli sie wstydzic...Ale to chyba tylko marzenia...bo ktos zawsze cos spier*doli.

Jest to powrót syna marnotrawnego...Powrót do ukochanej Pogoni!:)

Rotfl tyle powiem :) Ja tu widze się rodzi coś na kształt moherowych beretów(szalików ; P ) - "gardzić Ptakiem i brazylijczykami, chwalmy PN !!!"

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758171802 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005