Nikt niechwalił wcześniejszych zdjęć to po co mam zamieszczać...? Nie no żartuje
Niewidze potrzeby zamieszczania zdjęć, skoro wszystko ładnie zostało ujęte i pokazane przez Cobra_S
No chyba że chcesz na forum zobaczyć siebie na fotce to zrobie wyjątek :>
Ostatnio edytowany przez: Drk, 11 października 2006, 16:41 [1 raz(y)]
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 10/10/2006 21:27
Piłkarze Pogoni Nowej rozgrywali dzisiaj mecz sparingowy z liderem klasy okręgowej Świtem Skolwin. Młodzi Portowcy ulegli bardziej renomowanemu rywalowi aż 0:4.
W spotkaniu nie wystąpili dotychczas podstawowi zawodnicy. Odpoczywali min. Grzegorz Matlak, Dariusz Adamczuk i Robert Białek. Na murawie pojawili się za to, piłkarze, którzy jeszcze nie mieli szansy gry na boiskach B-klasy, lub zaliczyli tylko epizody. Testowano również czterech nowych zawodników. Dwóch z nich musiało pożegnać się z drużyną.
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 13/10/2006 21:45
w sumie to na wyjazdy Pogoni Nowej można zorganizować jakiś autobus specjalny na takiej samej zasadzie jak powrót z meczu na prawobrzeże.. Wyjazdy nie są dalekie tak więc zwykly autobusik od ZKM by wystarczył (oczywiścier nie taki stary Ikarus). Udało się z Dziewanną może i udac się z autobusami. Dwa napewno na każdy wyjazd jechały by wypełnione i nie było by problemu z skompletowaniem osób. I zapewne koszt byłby niższy niż pksem czy pociągiem. Co o tym myślicie? można się zawsze zorientować ile by tam chcieli za wynajęcie.
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 23/10/2006 17:02
Jak dawno tu nie byłem ,jak dawno nie byłem na Twardowskiego...Odkad ptaszysko zaczeło robic z Pogoni syf i brazyliski burdel,przestałem na Pogon chodzic.Przestałem kibicowac,bo nie chciałem kibicowac brazylijczykom którzy grają jak baletnice,wiekszosc nie wkłada serca do gry, a o serce i walecznosc chodzi mi(moze nam?) przede wszystkim.Na Pogon chodziłem za Bekdasa,Gondora wczesniej byłem poprostu za młody.Oczywisce przestało mnie wszystko interesowac.
Ale teraz to co innego.ptak(celowo mała litera,bo nie zasługuje na szacunek) nasza Pogon zostawi predzej czy pozniej.Wtedy PN bedzie moze w III a moze w IV lidze.I bedzie wypracowany juz jakis start na przyszłosc.Klub tworzony od nowa,przez prawdziwych kibiców.Mi sie marzy cos na wzór Lazio Rzym-zeby tam grali TYLKO Polacy,ewentualnie wzmocieni przez jakiegos obcokrajowca.A Nie K*urwa sami brazylijczycy.
Gardze ptakiem,gardze brazylijczykami.Teraz zaczyna sie nowa era...Nowa Pogon Szczecin.Choc jeszcze słaba,ale kiedys w bólu i cierpieniu wyrosnie na POLSKA Szczecinska Pogoń,Pogon której nie bedziemy musieli sie wstydzic...Ale to chyba tylko marzenia...bo ktos zawsze cos spier*doli.
Jest to powrót syna marnotrawnego...Powrót do ukochanej Pogoni!
"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758171802 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.