Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Lech Poznań 1:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
christoph
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8394 dni

**

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 14:51

gregm napisał:  

Stary napisał:  
Na trybunach na tle lecha zaprezentowalismy sie jak kmioty z zabitej dechami dziury, na boisku zreszta nie lepiej :(. Jesli ktos tego nie dostrzega to zycze milego zycia w Matrixie.

doping w głownej mierze zalezy od wyniku i gry,a że mecz sie tak ułozył....

Zgadzam się ze starym, zachowywaliśmy się jak z prowincji albo jakbyśby pierwszy raz byli w lidze. Wszyscy odchodzą od bluzgania na innych, a my sie cofamy.
Co ma do tego gra jeśli od początku meczu były tylko bluzgi i nie od 5 minuty gdzie straciliśmy bramkę ale od pierwszej. Jeśli ktoś mówi, że było dobrze to chyba byliśmy na innych meczach.

Dziękuję :)
Jay-J
Kibic
Na forum od 8218 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 15:05

eF^ napisał:  
Co do samego meczu, to wlasnie obejrzalem skroty i Pogoń powinna miec 2 karne a 1 to juz ewidentnie. Pierwszy po faulu na Trałce - moze troche problematyczny ale dla mnie jak najbardziej sluszny, a drugi po rece lechity to juz 150 procent pewnym - wybil sobie pilke do przodu reka i karny jak cholera.

Tralka sam sie wywalil, poczul rece i polecial jakby go rzneli od tylu. Co do reki to byla, ale przypadkowa. Rzadko sie takie karne dyktuje.

Obrazek gif wstawiony na forum
eF^
Kibic
Na forum od 7859 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 15:06
Przypadkowa, nie przypadkowa ale wybil sobie pilke reka do przodu a to byla korzysc i to duza - ja bym dal karnego bez wachania.

goral1982
Kibic
Na forum od 7521 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 15:08

Fagaceae napisał:  
Podoba mi się z tego co prezentuje na boisku Lilo,gość szarpie na flance,ponadto wydaje mi sie że jako jedyny z brazylijskiej bandy pomału przywiązuje się do barw,klubu.Takich grajków lubię i szanuję.

Ja mam wrecz przeciwne odczucie.Obecny Lilo graz beznadziejnie w porownaniu z zeszla runda gdzie ciagnal cala gre na skrzydlach

ZDR
Kibic
Na forum od 8203 dni

**

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 15:40

mccnex napisał:  
a słyszeliście "... chuliganka - 3-cia liga!..." ? 1 miejsce

no i z czego sie cieszysz baranie ?

Prawy jegomość
Kibic
Na forum od 6930 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 15:44

Vega napisał:  

P.S. na innym foto bylo widac jak jakis czarny sedziego w dupe z kolanka kopie;)

To też był Lilo ^^

Paulinus
Kibic
Na forum od 8351 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 17:32

christoph napisał:  

gregm napisał:  

Stary napisał:  
Na trybunach na tle lecha zaprezentowalismy sie jak kmioty z zabitej dechami dziury, na boisku zreszta nie lepiej :(. Jesli ktos tego nie dostrzega to zycze milego zycia w Matrixie.

Zgadzam się ze starym, zachowywaliśmy się jak z prowincji albo jakbyśby pierwszy raz byli w lidze. Wszyscy odchodzą od bluzgania na innych, a my sie cofamy.
Co ma do tego gra jeśli od początku meczu były tylko bluzgi i nie od 5 minuty gdzie straciliśmy bramkę ale od pierwszej. Jeśli ktoś mówi, że było dobrze to chyba byliśmy na innych meczach.

Bo te bluzgi (zajebiste kompleksy chyba mamy...) to jest ten właśnie doping o który walczyli Ci przeciwnicy protestu....;) Lepiej bylo protestować dalej to przynajmniej jako tako by to wyszło...Dobrze ze koledze B sie jeszcze coś chce...ale jak długo mu się będzie chciało...

"CSWD" i to się nie zmieni....
dziki
Kibic
Na forum od 8344 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 17:41
niestety prawda jest taka ze lech rzadzil na boisku i na trybunach

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
Gregor
Kibic
Na forum od 7300 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 18:07

Paulinus napisał:  

christoph napisał:  

gregm napisał:  

Stary napisał:  

Bo te bluzgi (zajebiste kompleksy chyba mamy...) to jest ten właśnie doping o który walczyli Ci przeciwnicy protestu....;) Lepiej bylo protestować dalej to przynajmniej jako tako by to wyszło...Dobrze ze koledze B sie jeszcze coś chce...ale jak długo mu się będzie chciało...

Nie przeinaczaj faktów, uczciwie trzeba przyznać, że 90% bluzgów wyszło z inicjatywy młyna.

Stocznie Szczecina, Gdyni i Gdańska chciały wolności krzyczały basta !
Paulinus
Kibic
Na forum od 8351 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 18:52

Gregor napisał:  

Paulinus napisał:  

christoph napisał:  

gregm napisał:  

Stary napisał:  

Nie przeinaczaj faktów, uczciwie trzeba przyznać, że 90% bluzgów wyszło z inicjatywy młyna.

Ależ ja nic nie przekręcam...Pokaż mi miejsce w którym napisałam, że bluzgi nie poszły z młyna...pozdrawiam

"CSWD" i to się nie zmieni....
Divecki
Kibic
Na forum od 6880 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 18:59
Sporting Lizbona np.

FC-ZDR
ARO
Kibic
Na forum od 7784 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 19:09

Stary napisał:  

Jeśli twój post dot. m.in. mojej wypowiedzi to powiem tylko tyle, że wiem i pojmuję ten wstyd jednakże mam swoją godność i honor, których nigdy nie wystawiłem na pośmiewisko i blamaż. Trybuny na Twardowskiego nie mogą podnieść się pod ciężarem laicyzacji i naiwnej młodosci i innych manii prześladowczych skutecznie wpływających na świadomość zbiorową i jej jakość. Zresztą sytuacja, która ma miejsce to także zasługa tych co parę ładnych lat temu przejmowali inicjatywę a dzisiaj polityka i biznes marzy się. No to mamy co mamy. Wartość jednostki to nie wartość zbiorowości, zespołu jednakże w tej sytuacji wolę własną niezależność aby nie narazić się jak wyżej wspomniałem.

U-96
Kibic
Na forum od 8393 dni

**

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 19:19
kibel

Szlugi, wóda, gołe baby !
crls
Kibic
Na forum od 7600 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 19:20

Gregor napisał:  
[

jestes taki madry to ogarnij tyle ludzi ktorzy woleli pobluzgac, a jak przychodzilo dopingowac Pogon to jakos tak cicho wychodzilo. o czyms to swiadczy.. Spiewac "jebac Lecha" to kazdy potrafi, ciekawe co by oni zrobili jak by przyszlo im "jebac Lecha" twarza w twarz..

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Cris
Kibic
Na forum od 6983 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 20:29

crls napisał:  

Gregor napisał:  
[

jestes taki madry to ogarnij tyle ludzi ktorzy woleli pobluzgac, a jak przychodzilo dopingowac Pogon to jakos tak cicho wychodzilo. o czyms to swiadczy.. Spiewac "jebac Lecha" to kazdy potrafi, ciekawe co by oni zrobili jak by przyszlo im "jebac Lecha" twarza w twarz..

Kurwa mać ... większa nienawiśc do lecha niz milość do Pogoni ...

krack
Kibic
Na forum od 6874 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 20:30
Ja znam :) moja przyjaciolka :P ale serio mowie ! zabije mnie jak sie dowie ze to powiedzialam ale cuz...:) takie zycie :P
zalozylam sie ze to napisze wiec prosze bardzo ! :* kc debilu;*;* xD

1973
Kibic
Na forum od 7634 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 20:32

boys napisał:  

...o ja pierd... dla mnie wygrales oczy

Cris
Kibic
Na forum od 6983 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 20:35

Pogoniarz73 napisał:  

boys napisał:  

a Co nie jest tak ? jak spiewa sie zeby dopingowac swoja druzyne to jest cienko a jak juz leci zeby jechac kogos to udrazu jazda

Jachu
Kibic
Na forum od 7265 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 20:38
Szkoda tego meczu,tzn.przegranego meczu.Porażki z Lechem bardzo bolą zresztą napewno nie tylko mnie.Sędzia też nam nie pomógł.Mógłby iść do "fryzjera".Lech moim zdaniem nie był lepszy po prostu wypunktował naszą Pogoń.Przypomina mi się w związku z tym spotkaniem mecz finału Pucharu Polski z 2004 roku Legia-Lech.Wówczas też Lech nie był lepszy od Legiuni jednak to on mimo tego że przegrał na Lazienkowskiej 1-0 zdobył puchar.Było to dla mnie bardzo podobne spotkanie w którym były także poprzeczki.Cóż Lech wygrał takie życie,choć w końcówce Pogoń mogła wyrównać.Brawa dla Kamila Grosickiego,Andersona,Ediego,Radka Majdana za ten mecz i oczywiście Sergio Bataty-)Za walkę hehe.

www.legia-video.com
www.krwiodawstwo.szczecin.pl
1973
Kibic
Na forum od 7634 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 1:3 - 17/09/2006 21:06

Boys napisał:  

Pogoniarz73 napisał:  

boys napisał:  

a Co nie jest tak ? jak spiewa sie zeby dopingowac swoja druzyne to jest cienko a jak juz leci zeby jechac kogos to udrazu jazda

...moja wina gdyz zle zinterpretowalem twojego posta,jak najbardziej zgadzam sie z toba...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005