Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
berety dwa
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7521 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 29/08/2005 20:30

Cobra_S napisał:  

Mario74 napisał:  
Kolego Cobra_S widzę że jesteś chyba już po uszy zapatrzony w tego Panika.

o która część Ci chodzi panie kolego?? :]

o tym zeby go nie bluzgac?
no coz pisanie na necie Panik wyp.... Panik ch.. itd... zdecydowanie zanizaja poziom tego forum,a na to nie pozwole!!
zreszta to osoby, ktore tak pisza pokazuja w ten sposob jakie maja o nim zdanie, moga pisac przeciez normalnie, krytykowac konstruktywnie i do woli, z drugiej strony niech ida na trening czy do i klubu i powiedza mu to prosto w oczy, zobaczymy ilu bedzie chetnych

jesli chodzi o inna czesc odnoszaca sie do w/w tekstu to dalej potrzymuje zdanie
jesli mamy trenera, ktory ma chopla na punkcie gry defensywnej z pewnoscia on i kibice musza liczyc na napastnikow
jesli bedziemy mieli trenera, ktory bedzie mial chopla na punkcie gry ofensywnej, bedzie musial liczyc na gre obroncow, i co wtedy.... nie Ci pilkarze, brak zgrania, błędy = worek z bramkami
jednym słowem mało tracimy, bo jestesmy poukladani w obornie (niby ;)), mało strzelamy, bo jesteśmy cofnięci za bardzo do tył, albo.... mamy takich napastników (czy jak twierdzi eJay pomocników) a nie innych
a Ty panie kolego jesteś zwolennikiem na przykład Milara??

Nie jestem zwolennikiem Milara bo jak Panik ma swoje "za kołnierzem". Ale pewnej rzeczy nierozumiem; jak to stwierdził jeden z forumowiczów że kolega Cobra_S wszystko co związane z Panikiem uważa za ok; a na Pietrzaku najlepiej nie zostawiłby przysłowiowej suchej nitki.Dlatego nie rozumiem Kolego Admini Twojego zachowania. Pamiętasz kolego Cobra_S jak rozmawialiśmy po zwolnieniu Panika? Byłeś tym troszeczkę podłamany. A to że trener podejdzie na treningu i poda rękę; pogada i jest sympatyczny to nie wszystko.Drużyna ma do cholery grac!!!!!! I na koniec taki mały cytat z wywiadu z Panikiem gdy pierwszy raz był trenerem Pogoni-"- Najważniejszą sprawą w meczach jest aby nie stracic gola; a z przodu to jakoś będzie". Czyli Panik rozumuje tak że jak nie stracimy bramki ;ale i nie strzelimy to i tak jest dobrze. Do DUpy z takim trenerem.

Szczeper
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 29/08/2005 20:39

Mario74 napisał:  

Cobra_S napisał:  

Mario74 napisał:  
Kolego Cobra_S widzę że jesteś chyba już po uszy zapatrzony w tego Panika.

o która część Ci chodzi panie kolego?? :]

o tym zeby go nie bluzgac?
no coz pisanie na necie Panik wyp.... Panik ch.. itd... zdecydowanie zanizaja poziom tego forum,a na to nie pozwole!!
zreszta to osoby, ktore tak pisza pokazuja w ten sposob jakie maja o nim zdanie, moga pisac przeciez normalnie, krytykowac konstruktywnie i do woli, z drugiej strony niech ida na trening czy do i klubu i powiedza mu to prosto w oczy, zobaczymy ilu bedzie chetnych

jesli chodzi o inna czesc odnoszaca sie do w/w tekstu to dalej potrzymuje zdanie
jesli mamy trenera, ktory ma chopla na punkcie gry defensywnej z pewnoscia on i kibice musza liczyc na napastnikow
jesli bedziemy mieli trenera, ktory bedzie mial chopla na punkcie gry ofensywnej, bedzie musial liczyc na gre obroncow, i co wtedy.... nie Ci pilkarze, brak zgrania, błędy = worek z bramkami
jednym słowem mało tracimy, bo jestesmy poukladani w obornie (niby ;)), mało strzelamy, bo jesteśmy cofnięci za bardzo do tył, albo.... mamy takich napastników (czy jak twierdzi eJay pomocników) a nie innych
a Ty panie kolego jesteś zwolennikiem na przykład Milara??

Nie jestem zwolennikiem Milara bo jak Panik ma swoje "za kołnierzem". Ale pewnej rzeczy nierozumiem; jak to stwierdził jeden z forumowiczów że kolega Cobra_S wszystko co związane z Panikiem uważa za ok; a na Pietrzaku najlepiej nie zostawiłby przysłowiowej suchej nitki.Dlatego nie rozumiem Kolego Admini Twojego zachowania. Pamiętasz kolego Cobra_S jak rozmawialiśmy po zwolnieniu Panika? Byłeś tym troszeczkę podłamany. A to że trener podejdzie na treningu i poda rękę; pogada i jest sympatyczny to nie wszystko.Drużyna ma do cholery grac!!!!!! I na koniec taki mały cytat z wywiadu z Panikiem gdy pierwszy raz był trenerem Pogoni-"- Najważniejszą sprawą w meczach jest aby nie stracic gola; a z przodu to jakoś będzie". Czyli Panik rozumuje tak że jak nie stracimy bramki ;ale i nie strzelimy to i tak jest dobrze. Do DUpy z takim trenerem.

nie klocta sie, kazdy z was ma swoja racje, podobno Pogoń nas jednoczy, nie

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Szołn
Kibic
Na forum od 7779 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 29/08/2005 21:20

Bart1987 napisał:  
no fakt... pewnie Fabiniak grajac w meczach w treningach juz nie uczestniczy... Przeciez jedno (granie) nie wyklucza drugiego (zapierdalania na treningach).

Może w teorii. Ale w praktyce często zdarza się, że jeśli ktoś wskakuje do składu bo jest młody a nie bo jest lepszy, to potem i na treningach przestaje się zapierdalać. Burkhardt i Smoliński są tego świeżutkimi koronnymi przykładami.

Bart1987 napisał:  
Pozatym Fabiniak ma juz 24 lata (z tego co sie orientuje). To kiedy ma te doswiadczenie łapac? W wieku 27 lat, 30?

Najlepiej w wieku 24 lat, o ile przed 25. urodzinami nauczy się łapać piłkę.

Bart1987 napisał:  
Pozatym... uwierz ze wole zeby grał Bartek i zebysmy stracili nawet z 5 bramek wiecej w sezonie, niż zeby grał frajerek Pesković.

Ależ ja Ci wierzę :) To już sprawa tego, kogo lubisz, a kogo nie - a chyba nie o tym rozmawiamy.

Jay-J napisał:  
Nie wydaje mi sie by spoczal na laurach majac za soba takiego bramkarza jak Peskovic, ktory ma poparcie Panika i Ptaka.

Posiadasz zadziwiająco dużo informacji z klubu. Wiesz, kogo Panik i Ptak popierają - pewnie wiesz też, jaki jest ich ulubiony kolor, ulubiona potrawa, ulubione piwo i ulubiona muzyka. Pozazdrościć, bo ja nic na ten temat nie wiem :(

Jay-J napisał:  
Ciezko pracuje i z kazdym meczem wyglada lepiej.

Statystyki mówią co innego - z każdym meczem skuteczność jego interwencji maleje.

Jay-J napisał:  
Z tym ze na meczach zdobywa doswiadczenie i praktyke oraz zwieksza swoje umiejetnosci, a na treningach moze zdobyc tylko to ostatnie.

Rzeczywistość to nie Championship Manager.

Jay-J napisał:  
U nas mlodzi chlopcy w dobrych klubach nie beda zaglaskani - o to sie nie boje - bo maja za soba doswiadczonych pilkarzy ktorzy moga ich w kazdej chwili z dobrym skutkiem zmienic.

Oj tak. Jakie to szczęście, że mamy tak doświadczonych piłkarzy jak Bugaj czy Matlak - bardzo wiele można się od nich nauczyć, szczególnie w kwestii położenia pubów w Szczecinie.
A tak poważnie - gdybyśmy mieli piłkarza pokroju Bukalskiego czy Lecha, to zgodziłbym się z tym co napisałeś. Ale takiego nie mamy.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
byku
Kibic
Na forum od 7689 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 29/08/2005 22:13
tak najlepiej dac sobie spokoj z Fabiniakiem, po co nam bramkarz , ktory jest zwiazany z klubem ? czuje z klubem wiez ? Przeciez to jest nie wazne... lepiej miec w bramce sprzedawczyka , z tym ,ze doswiadczonego lapacza , ktory popelnia niewiele bledow, ale blyskow - w przeciwiestwie do Fabiniaka - nie miewa.Zwykly solidny bramkarz.Wogule proponuje dac sobie spokoj z ogrywaniem mlodziezy lepiej podpierac druzyne doswiadczonymi graczami ponad 25 letnimi, czas ustalac sklad wedlug daty urodzenia.

Plus
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 29/08/2005 22:59
No to widze ze ty ladny jestes. To ja bym wziol na twojim miejscu wystawil kolegow z druzyny Floriana Krygiera. Strasznie doswiadczeni czemu nie??

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
byku
Kibic
Na forum od 7689 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 29/08/2005 23:13

Plus napisał:  
No to widze ze ty ladny jestes. To ja bym wziol na twojim miejscu wystawil kolegow z druzyny Floriana Krygiera. Strasznie doswiadczeni czemu nie??

moja wypowiedz byla sarkastyczna, tak jezeli ktos nie wyczail...

Szołn
Kibic
Na forum od 7779 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 30/08/2005 06:32

byku napisał:  
tak najlepiej dac sobie spokoj z Fabiniakiem, po co nam bramkarz , ktory jest zwiazany z klubem ? czuje z klubem wiez ? Przeciez to jest nie wazne... lepiej miec w bramce sprzedawczyka , z tym ,ze doswiadczonego lapacza , ktory popelnia niewiele bledow, ale blyskow - w przeciwiestwie do Fabiniaka - nie miewa.Zwykly solidny bramkarz.Wogule proponuje dac sobie spokoj z ogrywaniem mlodziezy lepiej podpierac druzyne doswiadczonymi graczami ponad 25 letnimi, czas ustalac sklad wedlug daty urodzenia.

Faktycznie, wypowiedź sarkastyczna. Tylko że dogryzając sobie i przekręcając czyjeś słowa nigdy nie dojdziemy do porozumienia.
Ja pozwolę sobie zamknąć ten wątek, podsumuję więc krótko - na tą chwilę Pesković jest lepszy, ale chcę aby w przyszłości to Fabiniak był naszym bramkarzem na długie lata. A kiedy to nastąpi, to już zależy tylko od niego - może w ciągu paru miesięcy, może w ciągu paru lat, a może nigdy. EOT.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
eJay
Kibic
Na forum od 7729 dni

**

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 30/08/2005 08:53
Ja rowniez wole Fabiniaka. Niech chlopak sie ogrywa. Moze ma problemy z lapaniem, ale on jest jeszcze mlody (jak na bramkarza) i ma czas. Pamietam jak Majdan tez puszczal swego czasu szmaty, przyszedl jakis chorwacki trener bramkarzy (Tovci Bilic czy jakos tak:P) i w pol roku zrobil z niego reprezentanta kraju:) Wiec nie narzekaj Szołn, ze Fabiniak jest nieodpowiedni do pelnienia waznej roli w zespole. Jak najbardziej jest, tylko, ze jak na swoj wiek ma strasznie malo wystepow w ekstraklasie (Peskovic tak samo). Mysle, ze Bartek nie spoczal na laurach, bo zna swoja wartosc i wie, ze ma groznego konkurenta w bramce. Nie rozplywalbym sie tyez nad umiejetnosciami Peskovica - pamietacie mecz z Lechem w Poznaniu?? No wlasnie:) Słowak nie błyszczy, jest solidny, ale takich solidnych bramkarzy jest na peczki. Nie wiele odbiega poziomem od Bledzewskiego czy Pawełka. A Fabiniak ma perspektywy zostania czolowym golkiperem w kraju i jesli odbierzemu mu ta szanse, to zmarnujemy kolejny juz talent.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7436 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 30/08/2005 10:07
Ja też bym stawiał na Fabiniaka bo wkońcu młody sie szybciej rozwija i co najważniejsze jest Polakiem . A Peskovic stary słowacki dziad który ciągle piąstkuje piłki

Cycek.
Kibic
Na forum od 7429 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 30/08/2005 10:31

Marcin07 napisał:  
Ja też bym stawiał na Fabiniaka bo wkońcu młody sie szybciej rozwija i co najważniejsze jest Polakiem . A Peskovic stary słowacki dziad który ciągle piąstkuje piłki

Mi sie wydaje ze to raczej Fabiniak czesciej piastkuje pilki:P ale racja ja tez bym stawial na Fabiniaka bo jest mlodszy a Peskovic to sprzedawczyk!

...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Jankes
Kibic
Na forum od 7361 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 30/08/2005 10:44

czoczo napisał:  

Mi sie wydaje ze to raczej Fabiniak czesciej piastkuje pilki:P ale racja ja tez bym stawial na Fabiniaka bo jest mlodszy a Peskovic to sprzedawczyk!

A ja bym stawiał na Fabiniaka nie dlatego że jest młodszy tylko dlatego że jest poprostu lepszy niż Peskovic;)

spagetti
Kibic
Na forum od 8018 dni

*

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 30/08/2005 11:48
A Peskovic i tak nie pogra bo za duzo obcokrajowcow w skladzie:))

,,Vi är överallt,,- POGON
Szczeper
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 30/08/2005 12:50
w wywiadze z Panikiem ktory jest na oficjalce, Panik powiedzial ze zdjal Grzelaka poniewaz sie nie wracal, i ustawil druzyne w II polowie na remis poniewaz nie wytrzymywala kondycyjnie, i otwarta gra moglaby spowodowac utrate bramek, moze ma troche racji

Nwankwo
Kibic
Na forum od 7477 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 30/08/2005 13:52

spagetti napisał:  
A Peskovic i tak nie pogra bo za duzo obcokrajowcow w skladzie:))

Przecież zniesiony jest limit obcokrajowców

Pozdro
Pogoń Brazylijska ! :P
Jankes
Kibic
Na forum od 7361 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 30/08/2005 14:12

kamil334 napisał:  
w wywiadze z Panikiem ktory jest na oficjalce, Panik powiedzial ze zdjal Grzelaka poniewaz sie nie wracal, i ustawil druzyne w II polowie na remis poniewaz nie wytrzymywala kondycyjnie, i otwarta gra moglaby spowodowac utrate bramek, moze ma troche racji

"- W pierwszej połowie spotkania oba zespoły stwarzały wiele sytuacji podbramkowych a moi zawodnicy grali bardzo ambitnie. W drugiej natomiast dokonałem zmian, które miały wnieść na boisko ożywienie i zagrożenie pod bramką Piotra Lecha."

a to są jego słowa z konferencji prasowej po meczu z Górnikiem:] on chyba sam nie wie co chciał robić czy sie bronić czy atakować;P

Szczeper
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 30/08/2005 14:23

MacJankes napisał:  

kamil334 napisał:  

"- W pierwszej połowie spotkania oba zespoły stwarzały wiele sytuacji podbramkowych a moi zawodnicy grali bardzo ambitnie. W drugiej natomiast dokonałem zmian, które miały wnieść na boisko ożywienie i zagrożenie pod bramką Piotra Lecha."

a to są jego słowa z konferencji prasowej po meczu z Górnikiem:] on chyba sam nie wie co chciał robić czy sie bronić czy atakować;P

no rzeczywiscie juz nie ma jak sie wykrecic ze swoich bledow

byku
Kibic
Na forum od 7689 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 30/08/2005 18:01

MacJankes napisał:  

kamil334 napisał:  

ach stary "dobry" panik ... nic sie nie zmienil :P

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7920 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 30/08/2005 18:24

Mario74 napisał:  
Nie jestem zwolennikiem Milara bo jak Panik ma swoje "za kołnierzem". Ale pewnej rzeczy nierozumiem; jak to stwierdził jeden z forumowiczów że kolega Cobra_S wszystko co związane z Panikiem uważa za ok; a na Pietrzaku najlepiej nie zostawiłby przysłowiowej suchej nitki.

być może moja ocena wynikała z częstego (pare mesiecy temu) chodzenia na trening gdzie piłkarze uczeni byli gry w systemi, gry strefa, wyprowadzania kontatakow, cwiczenia stalych fragmentów gry itd...
az milo było patrzec jaj chlopaki ucza sie czegos nowego (zwłaszcza obroncy :])
po paru treningach z trenerem Pietrzakiem stwierdziłem nie warto chodzić (po tem już czas nie pozwolił) ale jak byłem widziałem jedno rzut piłka lekarska do przodu do tyl, cwiczenia w parach, pompki, przysiady itd... jak na zajeciach wf w szkole, potem jakies gierki nic nie wnoszace i strzaly na bramke, strzelali jak chcieli, aby tylko wpadala do bramki
przestałem chodzić, bo nie było na co patrzec

Mario74 napisał:  
Dlatego nie rozumiem Kolego Admini Twojego zachowania. Pamiętasz kolego Cobra_S jak rozmawialiśmy po zwolnieniu Panika? Byłeś tym troszeczkę podłamany. A to że trener podejdzie na treningu i poda rękę; pogada i jest sympatyczny to nie wszystko.

również taki był Baniak
a trener Pietrzak miał swoje klimaty, raz nawet zostałem wyproszony z murawy przez kierownika Mizaka, bo trener Pietrzak chciał miec spokoj, aha i nie mozna bylo nawet fotki robic - trener sobie nie zyczył
to jak na treningu jakiegos giganta pilkarskiego chyba - ewenement

Mario74 napisał:  
Drużyna ma do cholery grac!!!!!!

święta racja Mario - druzyna ma grać, nie wierze w torię, ze Pogon jest tak cofnieta do tyl, ze nie potrafi stworzyc sobie dogodnych sytuacji, pewno sa cofniecie, ale taki Milar+Divecky co zaprezentowali w meczu z Górnikiem, ile stworzyli akcji, ktore zagrażały bramce Gornika, 2-3 ???
i tak było w poprzednich meczach, co by było gdyby nie Edi? :D
skonczyłoby sie przegrana z Koroną i teraz z Górnikiem, i moze remis z Wisła Płock

D.W.
Kibic
Na forum od 7353 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 30/08/2005 23:53
Jose Mourinho...ale tak na serio to ten Panik niech spada,a bym se wzioł Wdowczyka,Kurasa albo Kubickiego!!!

Umiesz Liczyć ?
Licz na siebie !
Nigdy się nie podawaj!
Nie potrzebna mi jest kurwa , nie potrzebna mi dziewczyna ,
moja miłość to jest Pogoń
Ukochana ma Drużyna
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7436 dni

Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 31/08/2005 09:35

D.W. napisał:  
Jose Mourinho...ale tak na serio to ten Panik niech spada,a bym se wzioł Wdowczyka,Kurasa albo Kubickiego!!!

ja tam do Panika nic nie mam skoro piłkarze mówią że sie cieszą że wrócił to znaczy że to dobry fachowiec

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758462321 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005